چندی پیش بود که نتفلیکس با خبر اضافه شدن بازیهای ویدیویی به سرویس استریم خود، دنیای سرگرمی را تا حد زیادی شوکه کرد. با توجه به تاثیر انکارناپذیر سرویسهای استریم بر دنیای سینما و تلویزیون، نقشههای این غول استریم قطعا در آیندهی بازیهای ویدیویی تاثیرگذار خواهد بود. اگر تصاویر و دادههای لو رفته از نرمافزار IOS نتفلیکس حقیقت داشته باشند، به نظر میرسد که همکاری با پلیاستیشن یکی از گزینههای این شرکت است. در این مقاله قصد داریم به این مهم بپردازیم که چرا چنین شراکتی میتواند برای سونی و پلیاستیشن عالی باشد.
پس از سرمایهگذاری بر روی Gaikai در سال ۲۰۱۲، سونی سعی داشته تا در دههی اخیر پلتفرم استریم بازی خود یعنی Playstation Now را گسترش دهد. علیرغم پیشگام بودن در این زمینه، تعداد مشترکین این سرویس تا به امروز به نسبت پایین بوده است. در مقابل سرویس مشابه Xbox Game Pass از سوی مایکروسافت را داریم که با وجود آغاز به کار بسیار دیرتر نسبت به Playstation Now، به یکی از محبوبترین سرویسهای بازار تبدیل شده است. Xbox Game Pass به نوعی بخشی جداییناپذیر از ایکسباکس است. اگر شایعات حقیقت داشته باشند و سونی و نتفلیکس واقعا به فکر همکاری باشند، شاید پلیاستیشن بالاخره بتواند با Xbox Game Pass به صورت جدی رقابت کند.
کنسولهای پلیاستیشن هرگز در فروش مشکلی نداشتهاند. در واقع تنها کنسولی که موفق به عبور از مرز ۱۰۰ میلیون دستگاه فروش نشده، پلیاستیشن ۳ است. البته پلیاستیشن ۵ هم هنوز موفق به دریافت این عنوان نشده، اما خب یک سال هم از عرضهی این کنسول نگذشته است. با این حال وقتی صحبت از سرویسهای استریم و Playstation Now میشود، قضیه برای سونی کاملا فرق دارد. مایکروسافت در ۴ سال توانسته تعداد مشترکین سرویس Xbox Game Pass را به بیش از ۲۳ میلیون نفر برساند. این در حالی است که سرویس مشابه سونی با وجود قدمت بیشتر تنها ۳٫۲ میلیون مشترک دارد.
شاید عدم رغبت سونی به عرضهی بازیهای انحصاری پلیاستیشن بر روی رایانههای شخصی نشانهی بدی باشد. اما خبر خوب این است که اکثر مردم به بیش از یک دستگاه با قابلیت اجرای نتفلیکس دسترسی دارند.
در چنین شرایطی است که همکاری با نتفلیکس میتواند به نفع سونی تمام شود. نتفلیکس در حال حاضر در جهان ۲۰۷ میلیون کاربر دارد. فارغ از نوع همکاری این دو، سونی به مخاطبانی دسترسی خواهد داشت که هرگز به تنهایی توانایی ساخت آن را نخواهد داشت. ارزش بالای Xbox Game Pass برای همیشه صنعت بازیهای ویدیویی را تغییر داده است. این سرویس به خوبی نشاندهندهی موفقیت استراتژیهای مختلف سه غول دنیای بازیهای ویدیویی در کنار یکدیگر است. اما از دیدگاه سونی، شرایط ممکن است در آینده به نفع مایکروسافت تغییر کند. همکاری با نتفلیکس از نظر مالی هم منطقی است. سونی بخشی از سود خود را باید با نتفلیکس به اشتراک بگذارد. اما در عوض نیازی به سرمایهگذاری بیشتر بر روی Playstation Now نیست.
راستش را بخواهید این اولین باری نخواهد بود که پلیاستیشن و نتفلیکس با یکدیگر همکاری خواهند کرد. همین امسال بود که این دو شرکت اعلام کردند که فیلمهای سونی پس از گذراندن دورهی سینمایی، به پلتفرم نتفلیکس اضافه خواهند شد. با توجه به ارتباطات نتفلیکس در حوزهی سینما و تلویزیون، سونی میتواند یک برتری مهم نسبت به Xbox Game Pass داشته باشد. چرا که Game Pass صرفا بر روی بازیهای ویدیویی تمرکز دارد. طی سالیان اخیر، سونی تمرکز زیادی بر روی پلیاستیشن و آیپیهای اریجینال این شرکت داشته است.
در حال حاضر پروژههای سینمایی و تلویزیونی متعددی با محوریت فرنچایزهای پلیاستیشن در دست ساخت قرار دارند. این پروژهها شامل اقتباس The Last of Us، Twisted Metal و Ghost of Tsushima میشوند. همکاری با نتفلیکس میتواند فرصتی مناسب برای سرمایهگذاری بیشتر بر روی چنین اقتباسهایی هم باشد. خود نتفلیکس هم پیش از این در ساخت اقتباسهایی بر اساس بازیهای ویدیویی مثل Castlevania و Resident Evil نقش داشته است. از این رو این شرکت هم احتمالا به همکاری با سونی تمایل خواهد داشت.
بعید است که پیدا شدن یک پوستر رسمی از Ghost of Tsushima در دادههای نرمافزار IOS نتفلیکس تصادفی باشد.
پتانسیل و تنوع وسیع محتوا در این همکاری فرضی، حقیقتا بیشتر از توان Xbox Game Pass است. با توجه به نامگذاری عمدی مایکروسافت و تمرکز بیشتر بر روی توسعهی بازیهای انحصاری، به نظر میرسد این آن شرکت علاقهی چندانی به ورود به حوزهی سینما ندارد. البته سال آینده قرار است بالاخره شاهد عرضهی سریال Halo باشیم. اما حتی آن سریال هم توسط پارامونت (Paramount) تولید و پخش خواهد شد. داشتن ترکیبی از بازی، سریال و فیلم در یک سرویس استریم میتواند به یک پکیج کامل برای سونی تبدیل شود.
یکی از حرکات محبوب و هوشمندانهی مایکروسافت در قبال Xbox Game Pass، توانایی دسترسی به آن بر روی رایانههای شخصی، کنسولهای ایکسباکس و تلفنهای هوشمند است. با این حال وعدهی نتفلیکس در مورد در دسترس بودن بازیهای آینده برای تمام مشترکین، بدون نیاز به هزینهی اضافه، میتواند در نهایت به سود سونی باشد. بسیاری همین حالا از یک اشتراک نتفلیکس استفاده میکنند. عدم نیاز به پرداخت پول بیشتر برای دسترسی به محتوای پلیاستیشن، پیشنهادی است که رد کردن آن برای بسیاری دشوار خواهد بود. البته طبق شایعات منتشر شده در فضای مجازی، برای بازی کردن نیاز به یک کنترلر دوالسنس خواهید داشت. این یکی ممکن است به این شراکت صدمه بزند. اما باز هم یک هزینهی هفتاد دلاری اولیه، در بلندمدت یک هزینهی منطقی است.
با توجه به بیشتر شدن محتوای انحصاری مایکروسافت، بازیهای Third-Party متنوع Xbox Game Pass و دسترسی به EA Play، سونی باید پکیجی جذاب را برای رقابت ارائه دهد.
البته با همهی این اوصاف باید گفت که فعلا مشخص نیست نتفلیکس چه برنامههایی برای آیندهی خود در دنیای بازیهای ویدیویی دارد. به نظر میرسد که پای نوعی محتوای موبایلی در میان خواهد بود. اینکه سونی چه نقشی در این برنامهها خواهد داشت هم مشخص نیست. البته اگر اصلا خبری از یک همکاری باشد. در صورت اضافه شدن بازیهای پلیاستیشن به نتفلیکس، شاهد افزوده شدن بیش از ۸۰۰ بازی پلیاستیشن ۲، پلیاستیشن ۳ و پلیاستیشن ۴ که در حال حاضر بر روی Playstation Now هستند خواهیم بود. آیا این همکاری به حقیقت خواهد پیوست؟ باید منتظر ماند و دید. نظر شما چیست؟ آیا شراکت نتفلیکس و پلیاستیشن حرکتی منطقی است؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
جیم رایان می گفت صد ملیون بازیهامون هزینه دارن و نمی صرفه رو سرویس ده دلاری بذاریمشون…
زمانی که بازی براشون نمی صرفه…حالا هم بازی و هم فیلم تولید کنن و رو اون سرویس ده دلاری بزارتشون؟؟
اصلا نمی صرفه مگر سرویس ماهی ۲۵ دلار باشه که بصرفه
الان اشراک نتفلیکس چند دلاره؟
بستگی به کیفیت داره
هر رزولوشنی یه قیمت داره
سلام
درسته کاملا، مگر اینکه بخاطر این همکاری، مشترکین نتفلیکس بصورت نجومی زیاد بشن!
حالا بلاکباسترهاش نه ولی بازیهای دیگهاش قابلیت اومدن برای سرویس اشتراکی رو دارن. مثل:
Destrucktion All-Stars – Bugsnax – Kena: Bridge of Spirits – Deathloop – Demon’s Souls
Spider-Man Remastered – Sackboy: A Big Adventure – Stray – Returnal – Ghostwire Tokyo
Jett The Far Shore – GTA 5 Enhanced – Solar Ash
همین الانش ps now گیمپسو له میکنه برنامه ریزی میخواد چیکار
خخخخخخ.
چیییی؟
بلندتر بگو کسی نشنید.
تو این مورد خود روسای سونی هم میدونن همین الانش هم ps now در مقابل گیم پس له شده و دنبال راهکار برا مقابله هستن و…
خدایی چجور روتون میشه این حرفا بزنین؟
مگر اینکه توی روز تو خیابون راه برین بگین چقدر الان تاریکه هوا.
ولش کن بابا این منو به خاطر اینکه یک فن بوی مثل خودش مارک سرنیو نوشته بود سرنی ، یک جوری نوشته سرنی انگار پسر عموشه منم فکردم اشتباه سونیو نوشته سرنی منو به خاطر این مسخره میکنن در حالی که همچین کامنت خوشگلی از خودشون داده میشه.
چه جوک قشنگی
یکی اینو از برق بکشه
از برق بکشی بازم کار میکنه
باتری قلمی میخوره انگار
شاید کلا بدون برق کار میکنه.
دسته جعبس مگه
بازیا سونی تا وقتی رو گیم پس نباشن
گیم پس ۱ ریال ارزش ندارد
اصلا سونی سرویس نمیخواد هوین بازیا شاهکارش میر،ه به صدتا گیم پس و ایکس کلاد میرزه
اونایی که دیس لایک دادن اینگار گادافار . انچارتد. بلاد برن.دیمن سولز . اسپایدرمن . رچت اند کلنگ . گوست اف سوشیما . هورایزن . گرن تور اسمورت . دیزگان . فاینال فانتزی .دث استرینک . مک. . کنا به زودی . و چندتا دیگه تو نسل۸ تازه ایپی های جدید و دنباله ی این بازیا تو این نسل هم هست.
منم ایکس باکس داشتم
ادم اپز میشدم
داداش خیلی فشاری شدی از دیسلایکها بخاطر حق گوییهات انگار چون فکر کنم حروف الفبا و فینگیلیش و فارسی و…. رو یادت رفته.
اروم باش نفس عمیق بکش بعدم اسم بازیهارو درست یاد بگیر ماها بفهمیم چی ب چیه و چند چندی.
مغزمون اتیش گرفت بس که اسم بازیهارو خوندیم.
بشخصه همکاری سونی و نتفلیکس و یا پاسخ سونی به گیم پس رو بعید نمی دونم اما چیزی نسبتا ازش مطمئنم اینه که مایکروسافت اگر احساس کنه سرویسی که انقدر روش سرمایه گذاری کرده و امید زیادی به آیندش داره، درحال افوله و رقیبش داره میدون رو تصاحب میکنه، حتما دست به اقدامات زیادی می زنه تا از این اتفاق جلوگیری کنه و با تمکن مالی بیشتر مایکروسافت نسبت به این دو شرکت میشه انتظار داشت که سونی راه سختی برای رقابت با گیم پس در پیش خواهد داشت و از نمونه اقداماتی که میشه جذابیت گیم پس رو بیش از پیش کرد اضافه کردن اشراک یو پلی بهش هست که آرشیو گیم پس رو غنی تر می کنه.
مخلص کلام که ما که از این رقابت ها بدمون نمیاد و در نهایت باعث برد گیمر ها میشه اما باید تمام شرایط رقابت رو هم در نظر گرفت.
پاسخی برای گیمپس نمیشه ولی تبدیل به سرویسی میشه که به نفع بازیکنان کار میکنه . این وسط بازیکنان سودشو میبرن البته امیدواریم.
بازیا ماکرو هم پاسخی برای شاهکار های حضرت سونی نمیشه
شما هم انگاری از گیمپس فقط اسمش میدی میگی نیاز به مقابله میشه
حداقل وایسا بیاد بعد مقایسه کن.همه بازیای گیمپس که انحصاری نیست.
میتونم بپرسم مثلا مایکروسافت میخواد چیکار کنه مگه سرویس های اشتراکی فقط برای مایکروسافتن ؟
سرویس های که با قیمت پایین مخاطب رو در مقابل آرشیو بی نطیری از بازی ها میزارن خوبه مخصوصا برای کسایی که بازی های قدیمی رو نکردنو یا به هر دلیلی بهش دسترسی نداشتن و یا میخوان دوباره تجربش کنن اما برای بازی های به روز و خصوصا پر هزینه و بزرگ این سرویس ها فقط برای من یک معنی دارن اونم تحت تاثیر قرار گرفتن کیفیت بازی هاست شدیدا امیدوارم پلی استیشن وارد این داستان نشه و حداقل مثل الان بازی های بزرگش رو دیرتر به سرویس ها ارائه بده ، به عنوان یه سونی فن و گیمر مخالف شدید اینکار هستم این سرویس ها فقط برای بازی های قدیمی تر و کم بودجه خوبه
از طرفی وقتی تعداد به ۵۰ میلیون مشترک برسه بر فرض فکر نکنین قراره تند تند بازی های بزرگ با چند سال زحمت بیاد رو این سرویس ها شاید انگشت شمار بیاد این شرکت ها عاشق جمال کسی نیستن وقتی ببینن یه بازی متوسط هم بدن رو سرویس ها براشون میصرفه چرا خودشونو تو دردسر بندازن ؟ به عقیده من صدای ساز این سرویس ها از دور خوشه و کلا در آینده ضربه سنگینی به کیفیت آثار بزرگ میزنه ، مایکروسافت هم از سر صدقه بتسدا ۲ عنوان کله گنده داره برا گیمپس الدر اسکرول و استار فیلد که این خروجی برای یک نسل هست احتمالا ، در کل زیاد خوشبین نیستم و همون ساز و کار همیشگی پلی استیشن رو خیلی بیشتر میپسندم ( اینا هم فقط نظر شخصی بود سهامداران محترم به خودشون نگیرن )
گل فرمایش میکنی محسن خان
مخلصم مهیار جان
به هر حال ما ده دلار داریم میدیم فقط بازی به درد نخور نیست الان جی تی ای بود رد دد بود ویچر ۳ بود چندین بازی دیگه بود که میان گیم پس بعد یک مدتی وداع میکنن شمام کلا گیر دادید به این گیم پس ، الان اگه خود سونی داشت. بازم نظر شخصیت همین می بود ؟
داداش ایشون میگن بازی های انحصاری پلی استیشن ممکنه کیفیتشون بابت این موضوع پایین بیاد بعدشم سونی شرایطش مثل مایکرو نیست که بیاد بازی مثل گاد اف وار و لست اف اس و انچارتد رو توی سرویسی مثل گیم پس قرار بده و سعی کنه بعد سال ها به سود دهی برسه تازه اون وسط باید یه پولی یه بودجه ای بزاره کف دست استودیو هاش و استودیو های تردپارتی و….اینطوری براش خیلی بد میشه مخصوصا اینکه مجبوره هی سریع بازی بسازه که مشترک ها رو نگه داره و اینجوری کیفت بازیاش میاد پایین
اما خودت میدونی وضع مایکروسافت با سونی فرق داره و ایکس باکس خیالش نسبت به این چیزا راحته
خوب آره ولی لازم نیست همش روی سرویس بازی بسازه بده الان خود مایکروسافت که همش بازی نمیده و اینکه لست اف اس و اینا اگه روی سرویس قرار بگیرن مطمعنا بیشتر بیشتر بازیکنان پلی استیشن میان سراغ این سرویس یعنی حداقل ۵۰ میلیون نفر خوب اگه هر کدوم ۲۵ دلارم بدن میشه ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار در ماه البته اگه قیمت این سرویس در ماه ۲۵ دلار باشه.این سریع به سوددهی نمیرسه ؟ پول ده تا بازی شاهکارو میتونه توی یک ماه در بیاره.فکر نمیکنم کیفیت بازیا هم با توجه به سودش پایین بیاد.
دقیقا نظرم همین بود اون بازی هایی که اشاره کردی قدیمی هستن همین دیروز که منتشر نشدن ، نه دوست من دغدغه من فراتر از بحث های فن بازی هست اصلا فکرشم نکن من از بازی ارزون بدم میاد ولی نگرانم برای ویدیو گیم چه گیری دادم به گیمپس فقط راجبش نظرمو گفتم و شاید هم اشتباه کنم ، گیر چیه عزیز
نگران ویدیو گیم نباش اونا فکر همه جاشو کردن. منم فقط نظرمو راجب نظر شما گفتم به دل نگیر منم به دل نمیگیرم.
والا الان مایکروسافت رو نگاه… مگه فلایت سیمولیتور کیفیتش پایین اومد؟؟ فرتزا هرایزن چهار روز عرضه گیم پس بود آیا کیفیت پنج پایین اومد؟؟؟ هلبلید دو شش سال پروسه ساخت داره… زمان ساختش کم شد؟؟
فیبل اوروایلد اوود کانتربند… اینا هر کدوم با بودجه های بزرگ و پروسه ساخت پنج شش ساله ساخته میشن…
ولی سونی با مایکرو فرق می کنه مایکرو می تونه رو یک سرویس سه سال ضرر بده و به تمام استودیوهاشم بودجه رسانی کنه چون خیلی پولداره و به چوخشم نیست…
ولی سونی نمی تونه… یعنی هم رو سرویس ضرر بده چندسال و هم بودجع های ناتی داگ و بقیه رو برسونه براش توجیه مالی نداره…
لذا کیفیت بازی های سونی رو پایین میاره… ولی از مایکرو رو نه…
امیدوارم همینطور باشه که شما میگید….
خب مشکل اصلی سونی برای رقابت با گیم پس پشتیبانی از بازی های نسل قبل مثل PS3 و PS2 بازی های PS3 که فقط به صورت استریم قابل اجران و تعداد بازی های PS2 هم که خیلی کمن و بازی های PS1 و PSP و PSVITA کلا به کنار که به هیچ وجه قابل اجرا یا دانلود نیست روی کنسول های نسل ۸ و ۹ سونی ps now هم سرویس با ارزشی هستش و پشتیبانی ازش خیلی ضعیفه خب شما تصور کنین سونی بیاد یک همچین سرویسی با نتفلیکس راه بندازه با همچین پشتیبانی میتونه موفقیتی مثل گیم پس کسب کنه ؟
احتمالش زیاده که با نتفلیکس همکاری کنه و سرویسی معرفی کنه که غیر از گیم مدیاهای دیگه رو هم شامل بشه
چون محتوای محصولات سونی خیلی بیشتر از ایکس باکسه ، همچنین کاربرای بیشتری هم داره ، اگر با نت فلیکس شبکه ایی رو مثل گیم پس راه اندازی کنن قطعا موفقیت بیشتری کسب میکنن از مایکروسافت، اما خب سود کمتری به سونی میرسه قطعا ، چون باید هزینه نت فلیکس رو هم پرداخت کنه ، اما این سود کم با مشترکین زیاد نت فلیکس جبران میشه ، البته چون سونی یک شرکت انحصارگرا هست باید دید که چه وضعیتی رو خودش انتخاب میکنه ،
اما با توجه با خرید جدید سونی ، احتمال اینکه این سرویس با نت فلیکس ساخته بشه بالای ۸۰ درصده ،چون سونی نشون داد ، برای پورت بازیهاش روی پی سی جدیه ….
زنگ خطر از چند ماه پیش برای گیم پس به صدا در اومده ، امیدوارم مدیران مایکروسافت به اخبار و غیره با دقت بیشتری توجه کنن
به نظرم اگه فرضو بر این بگیریم که سونی با نتفلیکس همکاریم داشته باشه موفقیت و عدم موفقیتش مشخص نیست
یعنی الان توو دورهای هستیم که توو هر صنعتی ، فارغ از موفقیتا و دستاوردای خودت باید امیدوار به اشتباه و یا بد بیاری از سمت رقیب باشی
ولی خب در کل همکاری با نتفلیکس از سمت سونی برای هر دو طرف برد برد حساب میشه روی کاغذ
گیمپس یک انگل است دعا کنید زیاد بزرگ نشود پلی استیشن میتواند با نت فلیکس خیلی کار ها بکند اما سرویسی مشابه گیمپس بدترین تحلیل است پلی استیشن خوب متوجه است که گیمپس این صنعت و گیم را ارتقا نخواهد داد و برای آن تهدید است بهتر است بگویم دکمه گیمپس را اسپنسر از ناچاری فشار داد و با تبلیغات پفکی میخواهد عمر بیشتری شیر دوشی کند و آن را نهادینه کند در تعجب مانده ام چرا نمیتوانند یا شاید هم نمیخواهند مثل نسل ۷ در خشش داشته باشند در نسل ۷ در زیر سایه پلی استیشن درخششی داشتند اما به یکباره برق رفت.
تموم شد؟
خیلی خیلی تاثیرگذار بود
نخوندم
واقعا دادش
باعث میشه کیفیت بازیا بیاد پایین : مدیوم
بلاشک چنین سرویسی ارائه میشه پس هر چه زودتر بشه بهتر. دلیلی برا پرداختن ۷۰ دلار نیست
گیم پس انجام ندادم
ولی درکل سونی هی میگه ما قصد رقابت با گیم پس نداریم ما نمیخوایم تو خرید استدیو با ایکس باکس بجنگیم ولی باز میاین مقایسه میکنین !؟ عجب
مثل همون ماجرا این شده که مایکرو میگفت استارفیلد انحصاری پلتفرم هایی هست که گیمپس دارن ولی بعضی ها نمیخواستن قبول کنن
ماباید بازیا را باهم مقایسه کنیم
مدیوم در مقابل اسپایدی . رچت
برندت سونی
تامام
به نظرم این همکاری به نفع هر دو شرکت هستش و سونی هم توش سود زیادی میکنه ولی امیدوارم یه روزی از سونی یه سرویس اشتراکی مخصوص به خودش رو ببینیم
تفکر اشتباهی هست سرویس پلی استیشن ناموفق بوده چون کمبود بازی داره و بازیای سونی روز عرضه براش نمیاد حالا نتفلیکس هم بیاد باز چیزی عوض نمیشه چون مشکل کمبود بازی هست نه تعداد کم و زیادی جامعه مشترکین سونی
بجاش بردارن psnow رو بهتر کنن، چه کاریه
تمام حقوق این سایت متعلق به گیمفا می باشد.
Copyright© 2021 Gamefa All Rights Reserved
