اشتراوس زلنیک (Strauss Zelnick)، مدیر عامل شرکت تیک تو (Take-Two) بار دیگر در مورد سرویس ایکسباکس گیم پس (Xbox Game Pass) اظهار نظر کرد و به نظر میرسد که او هنوز به موفقیت این سرویس باور ندارد.
زلنیک به دلیل نگرش منفی خود نسبت به سرویسهای اشتراکی مانند گیم پس مشهور است. او سال گذشته نگرش خود را نسبت به چنین سرویسهایی نشان داد و گنجاندن بازیها از روز عرضه در آنها را زیر سوال برد. حالا در جریان مصاحبهی اخیر با GameSpot او دوباره در مورد این موضوع اظهار کرد:
دیدگاه ما بدون تغییر باقی مانده است. ما فکر میکنیم که یک سرویس اشتراکی میتواند برای عناوینی که قبلا عرضه شدهاند، منطقی باشد. اما برای عناوین جدید یا روز اول عرضه واقعاً منطقی نیست. برای اینکه هر مدل تجاری در صنعت بازی و سرگرمی معنا پیدا کند، باید هم برای سازندگان و هم برای مصرف کنندگان صنعت، مفید باشد.
با توجه به صحبتهای مدیر عامل تیک تو، او به طور واضح در حال بررسی امکان قرار دادن بازی های قدیمی یا جزئی خود در سرویس گیم پس و مشابه آن است. اما این طور که معلوم است، عناوین جدید در این سرویسها منتشر نمیشوند؛ زیرا توزیع بازیهای قدیمی سودآورتر است.
تصور میشود که این موضوع با نحوهی استفادهی مصرف کنندگان از سرگرمیهای دیجیتالی مرتبط است. به گفتهی زلنیک، آنچه در مورد فیلمها و برنامههای تلویزیونی منطقی به نظر میرسد، لزوما برای بازیهای ویدئویی راه حل مناسبی نیست. او در این باره ادامه داد:
مصرف کنندگان درگیر سرگرمیهای تعاملی الگوهای مصرف متفاوتی نسبت به سرگرمیهای خطی دارند. مصرف کنندگان سرگرمی خطی چیزی در حدود ۱۵۰ ساعت در ماه صرف سرگرمی خود میکنند که احتمالاً بیش از ۱۰۰ عنوان مختلف را شامل میشود. در مورد سرگرمیهای تعاملی، مصرف کنندگان حدود ۴۵ ساعت در ماه، که ممکن است شامل تجربهی یک، دو، سه یا چهار عنوان باشد، برای سرگرمی خود صرف میکنند. مطمئناً در سرگرمیهای تعاملی هرگز شاهد تجربهی ۱۰۰ عنوان توسط مصرف کننده در طول یک ماه نیستیم. بنابراین از دید انبوه مصرف کنندگان، مشخص نیست که یک سرویس اشتراکی واقعاً منطقی باشد.
این در حالیست که دیگر توسعه دهندگان نظر متفاوتی دارند و مایل هستند عناوین خود را در سرویسهایی مانند گیم پس قرار دهند. البته این احتمال وجود دارد که تیک تو روزی رویکرد خود را تغییر دهد. چنان که زلنیک اعتراف کرد که نمیخواهد این روش توزیع را به طور کامل کنار بگذارد. در آینده، این شرکت قرار است هر از گاهی از این سرویسها استفاده کرده و سودآوری این راه حل را آزمایش کند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
ایشون به انتشار بازی جدید هم اعتفاد ندارن، چه برسه به گیم پس
” ما فکر میکنیم که یک سرویس اشتراکی میتواند برای عناوینی که قبلا عرضه شدهاند، منطقی باشد. اما برای عناوین جدید یا روز اول عرضه واقعاً منطقی نیست ”
.
.
دقیقا حرف منو زد ، خواهش میکنم آقای اشتراوس زلنیک به نظرم اگر روزی بشه که تمام بازی های بزرگ در روز عرضه بیان رو سرویس های اشتراکی باید با بازی های ماندگار و با کیفیت خداحافظی کنیم و شاید در طول نسل فقط انگشت شمار یه بازی شاهکار انجام بدیم به نظرم این در دراز مدت به این صنعت و یا حداقل بخش بزرگی از این صنعت ضربه وارد میکنه
ربطی به کیفیت نداره منظورش سود اون بازیه الان اگه جی تی ای همون روز اول روی گیم پس بود که ۱۵۰ میلیون نسخه فروش نمیکرد. منظورش سود اون بازیه.به صنعتم کاری نداره در اصل به اون شرکتی که اون سرویسو راه اندازی کرده ممکنه ضرر وارد کنه حالا نمیدونم به مایکروسافت ضرر وارد شده یا نه.آخه همینطوری داره پول در میاره.
بارها همه گفتن ، دوباره میگم ، برای بار آخر
گیم پس دشمن بازی های با کیفیت نیست ، گیم پس محتاج بازیهای با کیفیته ، برای برطرف کردن احتیاجش باید بازیهای با کیفیت بسازه …..و وارد کنه …حالا میخوای قبول کن ، میخوای قبول نکن
اینا ۸-۹ ساله فقط دارن جیتیای وی به قیمت کامل میفروشن و خیلی خوشبحالشون هستش
از اونور یادمه رد دد۲ یه مدت اومد و برداشتنش
درسته که راکستارو داری
درسته که بیشتر اوقات بازیهات با کیفیت هستن اما قرار نیست که فقط از سمت مصرف کننده به شما خیر برسه
اون بدبختی که سال ۲۰۱۳ جیتیای روی پیاس۳ گرفته و دوباره سال ۲۰۱۴ اونو برای پیاس۴ گرفته توقع داری باز پاییز بیاد اونو برای پیاس۵ بگیره؟!
منی که اونموقع ۲۰ سالم بوده الان باید توو ۲۸ سالگی بازم همون بازیو بگیرم تا حمایت کنم!!!!
۱۰۰ سال سیاه نخواستم
استیو جابز رو که همه میشناسین احتمالا ، ناجی و به نوعی پدر اپل ، تا زمانی که زنده بود اجازه ساخت گوشی موبایل با صفحه بزرگتر از ۴ اینچ رو به سازندگانش نمی داد ، چون اعتقاد داشت گوشی های موبایل وقتی با صفحه بزرگتر ارائه میشن از هدف خودشون دور میشن و استفاده کننده ها به محصولات دیگه روی میارن ، این موضوع کاملا حقیقت داره ، بعد از مرگش اپل تغییر روش داد و گوشی ها با صفحه بزرگتر رو ارائه کرد، ایا شکست خورد؟ایا مشتری ها استقبال نکردن؟؟!! استیو جابزم اشتباه میکنه …..
تا قبل از اینکه نت فلیکس اون شبکه در هم پیچیده اینترنتی رو راه اندازی بکنه و اعلام موفقیت بکنه ، کی فکرش رو میکرد روزی این طوری هم بشه بازاریابی کرد، چه بسا خیلیها تو فکر ایده ساخت چیزی مثل نت فلیکس بودن ،پولشم داشتن ، اما دیدگاههای منفی ، نشناختن بازار و نیاز مردم اونهارو از این کار باز میداشت….
نصف از موفقیت ریسک کردنه ، تا کسی وارد راهی نشه از شکستها و پیروزیهای اون مسیر نمیتونه اطلاع پیدا بکنه ،
این اقدامیه که مایکروسافت با مهندسان ، طراحان و مدیران خودش وارد اون شده ، من مصرف کننده راضیم و اون آقایون ارائه دهنده سرویسم راضین …. بقیه شو باید ببینیم آینده چی پیش میاد …..
به نظر من آینده موفقی در انتظار گیم پسه
خوب راست میگه دیگه
دقیقا درست میگه، بازیهای بزرگ با بودجه های بالای ۱۰۰ میلیون دلار به نفعشون نیست که روز لانچ وارد گیم پس بشن، اما از اونجایی که مایکروسافت داخل اکوسیستم خودش چنین آثاری رو تولید میکنه و بر روی این سرویس قرار میده در حقیقت نیازی به آثار ترد-پارتی در زمان لانچ نیست. اصلا دلیل خرید استودیوهای مختلف و شرکتی به بزرگی بتسدا همین موضوع بود که نیاز به ترد-پارتی نباشه. چرا؟ چون استودیوی ترد پارتی تنها سود خودش رو دریافت میکنه و به عبارتی قراردادش تموم میشه. از طرفی مایکروسافت هم باید هزینهی نامعقولی انجام بده و در نتیجه هر دو ضرر میکنن، اما مایکروسافت از این سرویس به عنوان یک منبع درآمد واحد سود دریافت میکنه (کاری به تک تک بازی ها نداره)، در نهایت بخشی از این سود وارد چرخهی تولید بازی میشه. به عبارت دیگه، بازیهای aa و aaa و ایندی و بازی های ترد پارتی مدتی بعد از لانچ. همگی دست به دست هم میدن و برای سرویس سودآوری میکنن، اما وقتی یک شرکت ترد پارتی مثل راکستار بازیشو روی سرویس میذاره، از آنجایی که سرویس تحت مالکیت خودشون نیست و باید یه سود جداگانه دریافت کنن، خب مشخصاََ به نفعشون نیست چنین چیزی.
نکتهی مثبت دیگه سرویس گیم پس برای مشتری اینه که به محض این که پشتیبانی کمرنگ بشه، مشتری میتونه دیگه اشتراک نگیره. این موضوع باعث میشه که مایکروسافت رویکرد مثبت خودش رو حفظ کنه. این سرویس نکته مثبت زیاد داره، با این وجود چند سالی طول میکشه بتونه به جایگاه اصلی خودش برسه. به نظر من این مدل بیزنس خیلی هوشمندانه و آینده نگرانه اس.
به نظرم ایشون هم اشتباه میکنه هم درست میگه
مثلآ GTA V واسه ۲ نسل قبل هست و هنوز داره بخوبی میفروشه هیچ دلیل ندارن که بخوان بیارنش رو سرویس و ماکرو هم برای اینکار باید کلی پول بده(البته منظورم روز عرضه است وگرنه همین چند هفته پیش از رو گیم پس رفت)
اینجاست که مخاطب محور بودن گیم پس بیشتر میاد تو چشم و ایشون اشتباه میکنه
بله الآ با این تعداد کاربر شاید نه برای ماکرو نه برای تیک تو نصرفه بازیهاش رو روز عرضه بیاره رو گیم پس
با ۵۰ میلیون چی؟! با ۱۰۰ میلیون چی؟! با ۲۰۰ میلیون چی؟!
ماکرو میخواد مخاطب حداکثری جذب کنه؟! هر چی کاربر بیشتر بشه باید خرج کنه بازیهای بیشتری و با کیفیت تری هم بیاره اینجوریه که اون موقع ماکرو میتونه بازیهای بزرگ و با کیفیت ترد پارتی رو هم روز عرضه بیار رو گیم پس
اینجوری هم ماکرو به هدف و سودش میرسه هم تردپارتی ها سود میکنن
جز این باشه موفق نمیشه گیم پس
انتشار بازی های بزرگ روی گیم پس توی روز اول اصلا منطقی نیست و همچنین هدف گیم پس نیست
یه چند مدتی ممکنه بخوان همچین کاری کنن ولی وقتی به یه تعداد مشترک مورد نظر برسن دیگه همچین کاری نمی کنن و فقط بازی های فرست پارتی و بازی های ایندی رو روز انتشار می تونیم ببینیم
این آقا هم گفت که بازی های قدیمی می تونن بیان روی گیم پس ولی سیاست راکستار که هر نسل داره بازی نسل قبلی اش رو به قیمت کامل میفروشه بازم براشون خیلی مفید نیست
مثالشم دیدیم دیگه قرارداد گیم پس نزدیک انتشار نسخه نسل نهمی بازی تموم شد و می خوان پلیرا رو مجبور کنن دوباره پول بدن
تمام حقوق این سایت متعلق به گیمفا می باشد.
Copyright© 2021 Gamefa All Rights Reserved
