شفقنارسانه- نیویورک تایمز با تجزیه‌و‌تحلیل بیش از ۱۶ هزار کانال ادعا می‌کند تلگرام میزبان فعالیت‌های غیرقانونی بسیار زیادی است.

به گزارش شفقنا رسانه از دیجیاتو، پس از دستگیری «پاول دورف»، بنیان‌گذار و مدیرعامل تلگرام، مقامات مدعی شدند تعدیل و کنترل نکردن محتوا در تلگرام باعث شده دورف در فعالیت‌های غیرقانونی در این پلتفرم شریک باشد. اکنون نیویورک تایمز با تجزیه‌و‌تحلیل بیش از ۱۶ هزار کانال ادعا می‌کند فعالیت‌های غیرقانونی بسیار زیادی در این پیام‌رسان انجام می‌شود.

براساس تحقیقات چهارماهه نیویورک تایمز که بیش از ۳.۲ میلیون پیام تلگرامی از حدود ۱۶هزار کانال را تجزیه‌و‌تحلیل کرده، این پیام‌رسان ظاهراً به زمین بازی جهانی برای فعالیت‌های مجرمانه، نشر اطلاعات نادرست، محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان، تروریسم و ​اقدامات نژادپرستانه تبدیل شده است.

تحقیقات نیویورک تایمز درباره فعالیت‌های غیرقانونی در تلگرام

تحقیقات نیویورک تایمز نشان می‌دهد طرفداران برتری نژاد سفید ۱۵۰۰ کانال را اداره می‌کنند. ده‌ها کانال نیز وجود دارند که اسلحه می‌فروشند. در حداقل ۲۲ کانال با بیش از ۷۰ هزار دنبال‌کننده، کوکائین، هروئین و سایر مواد مخدر برای ارسال به بیش از ۲۰ کشور تبلیغ می‌شود. داعش و سایر گروه‌های تروریستی نیز در تلگرام رشد کرده‌اند و اغلب مخاطبان زیادی را در ده‌ها کانال دارند.

نیویرک تایمز می‌گوید ساعاتی پس از اینکه لیست دقیقی از سؤالاتش را به تلگرام ارسال کرد، اولین نظرات پاول دورف از زمان بازداشتش برای بیش از ۱۲ میلیون دنبال‌کننده کانال او منتشر شد. دورف می‌گوید ادعاها مبنی بر اینکه تلگرام بهشتی برای آنارشیست‌ها شده، کاملاً نادرست است و این شرکت روزانه «میلیون‌ها پست و کانال مضر» را حذف می‌کند.

به گفته نیویورک تایمز، کانال‌ها و سوپرگروه‌های تلگرام یکی از ویژگی‌های کلیدی این پیام‌رسان در تبدیل‌ شدن آن به مکانی برای مجرمان است. تلگرام به‌عنوان سرویس پیام‌رسان استاندارد شبیه iMessage یا واتس‌اپ شروع شد اما با افزودن قابلیت ایجاد «کانال‌» پلتفرم مناسبی برای اشتراک‌گذاری متن، تصویر، لینک و ویدیو توسط سازمان‌ها و افراد مختلف شد.

پس‌ازآن، تلگرام قابلیت سوپرگروه‌ها را معرفی کرد. این گروه‌ها کاربران جدیدی جذب کردند اما خطراتی نیز داشتند. درحالی‌که واتس‌اپ تعداد چت‌های گروهی را محدود کرده تا انتشار اطلاعات نادرست را کاهش دهد، تلگرام به‌صورت پیوسته محدودیت‌های اندازه گروه را برداشته است. از سال ۲۰۱۹، مدیرگروه می‌تواند گروه‌هایی به اندازه جمعیت یک شهر با ۲۰۰ هزار کاربر ایجاد کند.

ابتدا، این امر باعث جذب کاربران جدید علاقه‌مند به ارزهای دیجیتال شد. در دنیای کریپتو، تلگرام ابزاری حیاتی برای صحبت درباره ارزهای دیجیتال و کوین‌های مختلف به شمار می‌رفت. البته ظاهراً همین ویژگی ابزاری برای کاربران افراطی و فروشندگان کالاهای غیرقانونی نیز شده است.

source

توسط funkhabari.ir