سنت یافتن ایستراگ‌ها از زمان آغاز ساخت بازی‌های ویدیویی همواره وجود داشته است. این روند با کار Warren Robinett، سازنده بازی ادونچر، آغاز شد که نام خود را در نقطه‌ای پنهان در بازی قرار داد که به عنوان اولین ایستراگ تاریخ بازی‌های ویدیویی شناخته می‌شود. پس از آن، سازندگان بازی‌های رایانه‌ای از این روش برای جذب بیشتر مخاطبان بهره‌برداری کردند و امروزه ایستراگ به یک واژه آشنا برای گیمرها در یافتن نکات مخفی و پنهان بازی‌‌ها تبدیل شده است. این موضوع به حدی جذابیت دارد که استیون اسپیلبرگ، کارگردان مشهور هالیوود، در سال 2018 در فیلم “Ready Player One” به این سنت دیرینه گیمرها ادای احترام کرد.

ایستراگ های نقشه Liberty Fall کالاف دیوتی بلک اپس 6

معمولا‌ ایستراگ‌های بازی کالاف دیوتی با تحریک حس کنجکاوی بازیکنان سطح دیگری از هیجان و اکشن را به گیم پلی بازی به خصوص مود زامبی اضافه می‌کنند. وجود پاداش‌ها ویژه در هر کدام از‌ ایستراگ‌ های بازی Call of Duty Black Ops 6 بازیکنان بیشتر را ترغیب به گشت و‌گذار در دنیای این بازی خواهد کرد. از زمان انتشار بازی کالاف دیوتی بلک اپس 6 بازیکنان با سه نقشه جدید در بازی اشنا شدند که معروفترین آن‌ها نقشه Liberty Falls است که بیشتر برای بازیکنان جدید و تازه وارد طراحی شده است.

هر سه نقشه جدید در بازی بلک اپس 6 دارای تعداد زیادی‌ ایستراگ و راز‌های مخفی هستند که اشاره‌ای به سری‌های قبلی بازی و یا اتفاقات عجیب و حتی ترسناک از عناوین دیگر دارند. اگر به کشف راز و‌ ایستراگ‌های بازی کالاف بلک اپس 6 علاقه دارید و می‌خواهید کمی از داستان بازی فاصله بگیرید، در این مقاله از پارسی گیم لیستی از‌ ایستراگ‌ های بازی Call of Duty Black Ops 6 داخل نقشه Liberty Fall بخش زامبی در اختیارتان قرار می‌دهیم؛ پس با ما همراه باشید.

Main Quest Easter Egg

ماموریت اصلی نقشه Liberty Fall در لیست ایستراگ ها و نکات مخفی بازی کالاف دیوتی بلک آپس 6

نقشه لیبرتی فالز در بازی کالاف دیوتی بلک اپس 6 عمدتا برای بازیکنان تازه‌کار طراحی شده و برای دستیابی به ایستراگ‌های این نقشه، چالش‌های دشواری پیش روی شما نخواهد بود. ماموریت Main Quest Easter Egg در این مپ در مقایسه با نقشه دوم یا همان Terminus بسیار آسان‌تر و البته کوتاه‌تر است. البته قبل از شروع‌ ایستراگ داستانی باید چند شرط زیر را برآورده کنید.

اولین قدم، باز کردن Pack-A-Punch است که برای این کار به دستگاه ژنراتور مشابه Aether نیاز دارید که به این ماموریت مرتبط است. همچنین برای مراحل بعدی، باید یک سلاح Pack-A-Punched به‌دست آورید.

علاوه بر این، حداقل یکی از بازیکنان باید سلاح جت‌گان را در اختیار داشته باشد. این سلاح را می‌توانید از طریق جعبه‌های mystery box به‌دست آورید یا اگر فردی خلاق هستید، می‌توانید سه قطعه را در نقشه پیدا کرده و روی میز سلاح بسازید.

حداقل یک محافظ سطح دو تهیه کنید. اگرچه این تجهیزات چندان ضروری نیستند، اما در برخی مراحل که با تعداد زیادی زامبی مواجه می‌شوید، برای بقا و زنده ماندن به آن‌ها نیاز خواهید داشت. البته می‌توانید ماموریت این‌ ایستراگ را به تنهایی انجام دهید. فقط کافی است از آتش سلاح جت‌گان بهره ببرید و یک سلاح انفجاری قوی نیز همراه داشته باشید؛ در این صورت، مابقی مسیر زیاد سخت نیست.

مراحل ساخت دستگاه LTG

اولین مرحله برای انجام ایستراگ داستانی مپ لیبرتی فالز، ساخت دستگاه LTG است. برای این کار به سه قطعه نیاز دارید که می‌توانید با استفاده از شلیک دقیق با سلاح جت‌گان، هر یک از آن‌ها را به دست آورید. باید در محل هر قطعه، یک نقطه مناسب پیدا کنید تا بتوانید آن را به وضوح ببینید. سپس، دکمه شلیک اصلی سلاح جت‌گان را نگه دارید تا شی مورد نظر به سمت شما کشیده شود. برای برداشتن قطعات، این فرآیند را باید سه بار تکرار کنید.

محل قطعه اول دستگاه

قطعه اول دستگاه در ناحیه B6 نقشه مپ لیبرتی فالز قرار دارد. پس از ورود به این منطقه، به کلیسا بروید و دستگاه Dark Aether را فعال کنید. با این کار، تمامی زامبی‌های اطراف شما از بین می‌روند و توده‌های اضافی در بالای سرتان ظاهر می‌شود. اکنون به سمت ورودی کلیسا بایستید و به بالا نگاه کنید. باید در میان زباله‌ها چیزی شبیه به کلاه شعبده‌بازی را ببینید؛ به سرعت با استفاده از جت‌گان، کلاه را به سمت خود بکشید و آن را بردارید.

محل قطعه دوم دستگاه

برای برداشتن قطعه دوم باید به ناحیه F4/5 در نقشه بازی بروید. وقتی به این محل رسیدید در کنار دستگاه اسپید کولا کی ون سفید را می‌بینید. از پشت‌های اطراف حرکت کنید و سپس روی وسیله نقلیه بپرید، حالا به سمت ساختمان‌های که درست در مقابل بانک قرار دارند، بچرخید. با استفاده از تفنگ جت‌گان به سمت پنجره باز طبقه دوم در Buzz’s Cuts نشانه‌گیری کنید. این هدف فاصله زیادی از کاراکتر شما دارد، به همین دلیل باید چند ثانیه دکمه شلیک را نگه دارید تا بتوانید این آیتم را هم به سمت خودتان بکشید و بردارید.

محل قطعه سوم دستگاه

آخرین قطعه دستگاه LTG در فروشگاه کمیک واقع در شمال شهر و در بخش G3 قرار دارد. هنگام ورود به فروشگاه، شکاف ناشی از ریختن سقف را بررسی کنید تا بتوانید آخرین آیتم را مشاهده کنید. این بخش از سقف دقیقاً بالای میز مرکزی فروشگاه قرار دارد و شما بعدا برای دریافت کد گاو صندوق، دوباره به این مکان بر می گردید.

محل مونتاژ LTG

پس از جمع‌آوری سه قطعه، به میز ساخت واقع در پشت بام بانک در منطقه F4 بروید. این میز در یکی از گوشه‌های پشت بام قرار دارد. حالا باید تمام قطعات را به هم متصل کنید و دستگاه LTG ساخته شده را آماده کنید تا بتوانید مرحله بعدی را شروع کنید.

شارژ کردن اولین کپسول
مرحله بعدی شامل پیدا کردن ایستراگ مخفی در داستان و شارژ کردن دو کنیستر (کپسول) برای دستگاه Dark Aether است. مجددا به کلیسا برگردید و کپسولی که از دستگاه خارج شده است را بردارید. در واقع اینجا برای برداشتن کپسول پیغام خاصی دیده نمی‌شود و فقط باید دکمه interact را نگه دارید. اگر این کار را درست انجام دهید پیغامی با مضمون drop Aether canister روی صفحه شما ظاهر می‌شود و در مدتی که کنیستر را نگه می‌دارید توانایی دویدن شما غیرفعال می‌شود. حالا کپسول را به منطقه دام Dark Aether در خارج از نقطه شروع (اسپاون در منطقه H5) ببرید. اینجا باید کپسول را در کنار صفحه فلزی روی زمین بگذارید.

وقتی که کپسول در موقعیت مناسب می‌توانید از LTG برای شروع مرحله بعدی استفاده کنید. برای این کار به طوفان اتر (Aether storm) در انتهای خیابان بروید و دکمه interact را در مرکز طوفان فشار دهید. با این کار قابلیت LTG فعال می‌شود و یک بخش دفاعی زمان دار برای شما شروع می‌شود. شما در یک بازه زمانی ۶۰ ثانیه‌ای از LTG در برابر انواع هیولا‌های زامبی محافظت کنید. اینجا می‌توانید از جت‌گان یا هر سلاح انفجاری دیگر برای از بین بردن زامبی‌هایی که به شما نزدیک می‌شوند استفاده کنید. اینجا نباید به هیچ وجه اجازه دهید که هیولا‌ها به دستگاه آسیب برسانند.

اگر تمام مراحل را به درستی انجام دهید، دستگاه LTG یک Abomination یا Mauler را به وجود می‌آورد. این موجودات به ترتیب دارای پوست یا زره‌ای قرمز رنگ هستند. حالا باید این مینی باس را به سمت کنیستری که قبلاً در کنار دستگاه گذاشته‌اید هدایت کنید. تله تاریک آتر را که در نزدیکی شما قرار دارد را فعال کنید و سپس مینی باس Abomination یا Mauler را در حالی که در تله گرفتار شده است از بین ببرید. به شرطی که کپسول در محدوده AoE (محدوده اثر دهی) باشد، روح باس فایت کپسول را شارژ خواهد کرد. همچنین به خاطر اینکه زحمت کشیده‌اید یک پاور آپ Max Ammo به شما داده می‌شود.

کپسول اول را به کلیسا برسانید!

حالا که کپسول شارژ شده است شما ۹۰ ثانیه وقت دارید تا این قطعه را به دستگاه Aether درون کلیسا برسانید. این تایمر تا زمانی که کپسول را برندارید شروع نمی‌شود، بنابراین قبل از شروع مطمئن شوید که تیم شما آمادگی لازم برای اسکورت شما و قطعه همراهتان را دارد. بهتر است از طریق سالن بولینگ عبور کنید و از پله‌های نزدیک بالا بروید تا هر چه سریع‌تر به کلیسا برسید. وقتی به آنجا رسیدید، گزینه تعامل با دستگاه Dark Aether را انتخاب کنید و سپس قطعه را در جای خودش قرار دهید. لازم به ذکر است در بازی‌های گروهی کسی که کپسول را حمل می‌کند باید به جای سلاح از چاقو استفاده کند تا سرعت حرکتش بیشتر شود. این کار به ویژه زمانی که قدرت Stamin-Up فعال باشد بسیار مفید خواهد بود.

کالیبره کردن تمامی دستگاه‌های E-Field

پس از قرار دادن اولین کپسول، یک آیتم تاکتیکی به نام Strauss Counter در کنار دستگاه Aether ظاهر می‌شود که یکی از اعضای تیم شما باید آن را بردارد. مشابه مراحل LTG، سه دستگاه در مکان‌های مختلف وجود دارند که باید آن‌ها را کالیبره کنید. برای این کار، باید به سمت هر یک از دستگاه‌ها بروید و دکمه تاکتیکال خود را نگه دارید تا آیتم Strauss Counter نمایش داده شود. این دستگاه یکی از سه رنگ سبز، قرمز یا زرد را نشان می‌دهد. در این مرحله، شما باید دکمه interact را انتخاب کرده و با دستگاه تعامل کنید تا رنگی که نشان می‌دهد، مخالف رنگی باشد که شمارنده شما نشان می‌دهد. ترتیب این کار به شکل زیر است.

  •  شمارنده قرمز ⇾ دستگاه سبز.
  • شمارنده سبز ⇾ دستگاه قرمز.
  • شمارنده زرد ⇾ دستگاه زرد.

از طرفی معمولاً رنگ‌هایی که به دست می‌آورید به صورت تصادفی هستند، بنابراین بهتر است ترکیبی که در بالا ذکر شد را یادداشت کنید. همچنین، لازم است چندین بار با دستگاه تعامل داشته باشید تا رنگ‌بندی به درستی نمایش داده شود.

محل E-Field Machine اول

اولین دستگاه در بخش D4 نقشه قرار دارد و در همین محل یک انباری نیز وجود دارد. برای شروع، از مسیر انباری که قطعه ترمز دستی جت گان در آن قرار دارد حرکت کنید و کمی به سمت شرق بروید. در اینجا، شما دستگاه اول را مشاهده خواهید کرد که نیاز به کالیبره کردن تنظیمات آن دارید.

محل E-Field Machine دوم

دستگاه دوم E-Field در ناحیه G5 نقشه بازی قرار دارد. برای دسترسی به این دستگاه، ابتدا به سمت بانک لیبرتی حرکت کنید و سپس با استفاده از زیپ لاین، خود را به سقف ساختمان برسانید. حالا باید به دنبال مسیری باشید تا بتوانید بر روی سقف ساختمان کناری که کمی پایین‌تر واقع شده، فرود بیایید. برای راحتی کار از سمت راست دستگاه Arsenal machine حرکت کنید تا به سقف پایین تر برسید. حالا کمی دور و بر را نگاه کنید و اینجا دستگاه دوم E-Field Machine را می بینید.

محل E-Field Machine سوم
شما می‌توانید آخرین دستگاه را در منطقه E6 بیابید. این دستگاه بر روی یک تکه چمن کوچک قرار دارد و در مقابل دستگاه PhD Flopper machine قرار دارد. برای دسترسی به این دستگاه نهایی، باید از نرده عبور کنید تا به دستگاه E-Field Machine برسید.

جمع‌آوری LTG و دومین کپسول کنیستر
اگر هر سه دستگاه E-Field Machine را به درستی کالیبره کرده باشید، انرژی قدرتمند Dark Aether را تولید خواهند کرد که در یک نقطه نزدیک نقطه شروع شما (اسپاون) متمرکز می‌شود. حالا به پمپ بنزین در کناره شرقی نقشه بروید تا دومین کپسول را هم پیدا کنید. این کپسول در دستگاهی قرار دارد که در کنار محل تخلیه (evac) است. شما باید کپسول را بردارید و آن را به سمت تله Dark Aether دومی که در نزدیک اسپید کولا در منطقه E4 قرار دارد ببرید. قبل از هرکاری مطمئن شوید که حتماً یکی از اعضای تیم شما قبلاً دستگاه LTG را که کار گذاشته‌اید، بردارد. این دستگاه در منطقه H4 قرار دارد که همان جایی است که قبلا یک مینی باس را احضار کرده‌اید.

شارژ کردن دومین کپسول

این مرحله دقیقاً مشابه مرحله اول شارژ کپسول است. قبل از هر اقدامی، کپسول را در ناحیه تله Dark Aether قرار دهید. این کار به شما کمک می‌کند تا به راحتی روح باس فایت را به دام بیندازید. زمانی که آماده شدید، به طوفان اتر دوم در نقشه منطقه C5 مراجعه کنید. سپس LTG را مستقر کنید و به مدت ۶۰ ثانیه از آن دفاع کنید تا دشمنان نتوانند به دستگاه آسیب برسانند.

پس از اتمام موج دوم، یک هیولای دیگر به نام Abomination یا Mauler دوباره ظاهر می‌شود. حالا باید هیولا را به سمت تله Dark Aether در انتهای خیابان هدایت کنید و وقتی در تله گرفتار شد او را از بین ببرید. اگر این کار را به درستی انجام دهید، کپسول با Dark Aether شارژ خواهد شد و تمامی زامبی‌های نزدیک را نابود می‌کند. سپس کپسول شارژ شده را بردارید و به سمت کلیسا حرکت کنید. البته این بار نیز 90 ثانیه زمان دارید، اما مسیر شما به سمت کلیسا کوتاه‌تر است و سریع‌تر به آنجا می‌رسید.

فعال کردن دستگاه The Aether Device

توجه کنید که در حین فعال کردن دستگاه در کلیسا تا پایان ماموریت امکان خروج ندارید، پس حتما مطمئن شوید که تیم شما کاملا آمادگی نبرد را دارد. اگر این ایستراگ را به صورت انفرادی انجام می‌دهید، باید کاملا آماده باشید. پس از پر شدن تمامی جایگاه‌های کپسول‌ها، حالا نوبت به فعال‌سازی دستگاه می‌رسد. زمانی که آماده شدید، گزینه Interact را انتخاب کنید تا با دستگاه ارتباط برقرار کنید و نبرد نهایی آغاز شود. در داخل کلیسا باید در برابر سه موج قدرتمند از زامبی‌ها مقاومت کنید که در میان آن‌ها دشمنان قوی‌تری مانند Maulers و Abominations نیز حضور دارند.

جوایز‌ ایستراگ داستانی
پس از تمام کردن این‌ ایستراگ می‌توانید پوسته سلاح Ray Gun PJ-SRU، یک کارت تلفن با تم Liberty Falls و مقداری XP را بدست بیاورید. این جوایز در سراسر حساب شما فعال می‌شوند و به همین ترتیب می‌توانید از کارت تماس در حالت‌های چند نفره و زامبی استفاده کنید. اگر پس از تمام کردن یکی از جذاب‌ترین‌ ایستراگ‌ های بازی Call of Duty Black Ops 6 خارج نشوید همچنان می‌توانید از تمامی مزایای موجود در نقشه استفاده کنید و همچنین به مجموعه کوچکی از سلاح‌های سطح Legendary دست پیدا خواهید کرد. اما با این حال هیچ کدام این  سلاح‌ها قابلیت Pack-A-Punch را ندارند. این جوایز تا پایان بازی فعلی شما اعتبار دارند و به بازی‌هایی که در آینده انجام می‌دهید منتقل نمی‌شوند.

Jet Gun Wonder Weapon Easter Egg

ایستراگ های کالاف دیوتی Black Ops 6 در نقشه زامبی Liberty Fall

در نقشه لیبرتی فالز در مود زامبی کالاف بلک اپس 6 شما می‌توانید با پیدا کردن سه قطعه سلاح مختلف، یک تفنگ قدرتمند با نام Jet Gun را به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه بدست بیاورید. Jet Gun نه تنها قدرت بالایی دارد، بلکه برای تکمیل مأموریت اصلی در Liberty Falls نیز ضروری است. اما این تنها یکی از مزایای داشتن این سلاح شگفت‌انگیز است. شما با استفاده از سلاح Jet Gun Wonder می‌توانید تعداد زیادی از زامبی‌ها به طور همزمان از بین ببرید که تاثیر زیادی روی روند پیشرفت شما در بازی خواهد داشت. در مقایسه با روند ساخت سخت و پر از چالش سلاح the Beam Smasher در مپ ترمینوس، مراحل ساخت جت‌گان بسیار راحت‌تر است و شما می‌توانید در هر بازی این سلاح قدرتمند را بسازید و یا از طریق جعبه‌های mystery box آن را به عنوان جایزه دریافت کنید.

به محض شروع بازی زامبی در نقشه لیبرتی فالز، به سمت موتل که در مقابل شما قرار دارد بروید. پس از ورود به موتل، از پله‌ها بالا بروید و به سمت راست حرکت کنید؛ در اینجا گروهی از زامبی‌ها را مشاهده خواهید کرد که از یک اتاق خارج می‌شوند. تمامی زامبی‌ها را از بین ببرید و وارد اتاق شوید. در اینجا یک میز کار وجود دارد که در حال حاضر نمی‌توانید از آن استفاده کنید. این مکان را به خاطر بسپارید، زیرا پس از جمع‌آوری سه قطعه مورد نظر، باید سلاح Jet Gun را روی میز کار این اتاق بسازید. برای ساخت این سلاح، لازم است که تمامی آیتم‌های مورد نیاز را از نقاط مختلف نقشه جمع‌آوری کنید.

برداشتن آیتم The Handbrake
برای شروع به قبرستان نزدیک کلیسا بروید که دستگاه Pack-a-Punch در آنجا قرار دارد. در این مکان، باید به دنبال زامبی خاصی به نام Groundskeeper بگردید. این زامبی لباس کار به تن دارد و نام “Groundskeeper” در بالای نوار سلامتی‌اش نمایش داده می‌شود. حالا باید او را از بین ببرید تا کلید Toolshed را به دست آورید. اگر این زامبی ظاهر نشد فقط در زمان حضور در قبرستان دور را تغییر بدهید تا در نهایت او ظاهر شود. بهتر است در همان دور‌های ابتدایی این کار را انجام دهید. پس از اینکه کلید را بدست‌آورید از قبرستان خارج شوید و به سمت شمال به طرف Crafting Table بروید. درست در سمت چپ میز در انباری را می‌بینید که باید با کلید آن را باز کنید. وقتی وارد انباری شدید می‌توانید اولین قطعه به نام Handbrake را بردارید.

برداشتن آیتم  The Water Pressure Gauge

برای بدست آوردن قسمت دوم سلاح باید ابتدا به مغازه گل فروشی بروید که در سمت جنوب شرقی انباری قرار دارد. با شیر آب تعامل کنید و آن را بردارید. حالا آیتم بدست اورده را به Liberty Lanes، سالن بولینگی که در جنوب نقشه قرار دارد ببرید. در داخل سالن یک فشارسنج سفید می‌بینید که باید به آن شلیک کنید تا نمایان شود. با فشار سنج تعامل کنید و تا قطعه شیر آب به آن اضافه شود و سپس دکمه action را نگه دارید تا قطعه جدیدی به نام فشار سنج آب را بدست بیاورید.

اگر با یکی از دوستانتان بازی می‌کنید از آنها بخواهید تا آخرین زامبی را از شما دور نگه دارد تا بتوانید شیر فشار سنج را بسازید. ولی اگر تنهایی بازی می‌کنید ممکن است کمی اینکار برایتان سخت‌تر شود؛ ولی نگران نباشید چون حتی اگر دکمه interact (تعامل) را هم ر‌ها کنید، پیشرفت the meter (تکمیل ساخت شیر) قطع نمی‌شود.

برداشتن آیتم The Electrical Wires
قبل از جمع‌آوری قطعه اخر سلاح جت‌گان باید یک توپ دستی Mangler Cannon را بدست بیاورید. شما می‌توانید این سلاح را با هزینه ۱۲۵۰ واحد Salvage روی یک میز کار (crafting table) بسازید. همچنین می‌توانید به یک زامبی رده بالای Mangler شلیک کنید تا شانس به دست آوردن این سلاح را پیدا کنید. پس از اینکه توپ دستی Mangler Cannon را به دست آوردید، به سمت شمال شرقی نقشه حرکت کنید؛ جایی که یک در قفل شده قرار دارد.

حالا سلاح توپ دستی را بردارید و به در شلیک کنید تا باز شود. همچنین می‌توانید یک زامبی منگلر را به سمت در بکشانید تا با کشتن آن در را باز کنید. البته یادتان باشد که این زامبی‌ها از دور یازدهم به بعد در بازی ظاهر می‌شوند. وقتی وارد اتاق شدید مقداری توده وسایل درهم بر هم مشاهده می‌کنید که باید با آن‌ها تعامل کنید. در یکی از توده‌های سیم‌های الکتریکی مورد نیاز شما قرار دارد و می‌توانید آخرین قطعه برای ساخت جت‌گان را بدست بیاورید. با در اختیار داشتن هر سه قطعه به اتاق متل برگردید و آیتم‌ها را روی میز کار سرهم کنید تا تفنگ جت‌گان را بسازید.

Free Power Up Easter Egg

ایستراگ های بخش زامبی کالاف دیوتی بلک آپس 6 در نقشه Liberty Falls

با بازگشت حالت زامبی در بازی بلک اپس 6 بسیار از بازیکنان قدیمی و جدید مشتاق هستند تا ماموریت‌های هر دو نقشه بازی شامل Terminus و Liberty Falls را کشف کنند. بسیاری از بازیکنان به دنبال تکمیل ماموریت‌های اصلی بازی و پیدا کردن تمامی‌ایستراگ‌ های بازی Call of Duty Black Ops 6 هستند تا آیتم‌های قدرتمندی بدست بیاورند. یکی از نقاط قوت بازی‌های شوتر در سال‌های اخیر استفاده از آیتم‌های Power Up است که به بازیکنان اجازه می‌دهد تا با داشتن قدرت فوق‌العاده تعداد بیشتری از دشمنان را شکست دهند و حتی با وجود حملات شدید دشمن و انفجار‌های پشت سر هم مدت بیشتری زنده بمانند.

معمولاً در حین پیشرفت در بازی کالاف دیوتی بلک اپس 6 قدرت‌های خاصی به طور مداوم ظاهر می‌شوند که هر کدام از آن‌ها در شرایط مشخص کارایی دارند. مانند نقشه ترمینوس که شامل پاور آپ‌های رایگان است، شما می‌توانید با کاوش در منطقه لیبرتی فالز به تمامی پاور آپ‌های رایگان پنهان شده در نقاط مختلف نقشه دسترسی پیدا کنید. هر یک از این پاور آپ‌ها در مکان‌های خاصی مخفی شده‌اند که در ادامه توضیح داده می‌شود.

پاور آپ Max Ammo

هنگامی که در نقشه Liberty Falls فرود آمدید، به اطراف خودتان نگاهی بیندازید تا پل فلزی که در پشت شما قرار دارد را ببینید. برای کسب اولین پاور آپ، چند بار به سمت پایه پل که کمی جابه‌جا شده است، شلیک کنید تا قدرت Max Ammo power up را به صورت رایگان به عنوان پاداش دریافت کنید.

پاور آپ Bonus Points

برای به دست آوردن پاور آپ امتیازی، به کتاب‌فروشی نزدیک نقشه مراجعه کنید. سپس به سمت راست ساختمان بروید و پنجره طبقه اول را از بیرون نشانه بگیرید. اگر دوربین شما روی سلاح تنظیم شده باشد، می‌توانید به راحتی محل دریافت امتیاز را که بالای کولر گازی کوچک قرار دارد، هدف‌گیری کنید. حالا تنها کافی است به سمت هدف شلیک کنید تا پاور آپ Bonus Points برای شما نمایش داده شود.

پاور آپ Double Points

زمانی که به سمت قبرستان از طرف کلیسا حرکت می‌کنید، یک منبع آب بزرگ را می‌بینید که با چهار پایه محکم به زمین متصل شده است. سپس با استفاده از سلاح اسنایپر، قسمت پایینی تانکر را هدف قرار دهید تا علامت ۲x را مشاهده کنید. به سرعت به این نقطه شلیک کنید تا پاور آپ دوبرابری (Double Points) به دست آورید.

پاور آپ Insta Kill

به سمت دورترین بخش غربی نقشه Liberty Falls حرکت کنید تا به کلیسا برسید. وقتی به اینجا رسیدید به سمت مسیر پشتی منتهی به سمت قبرستان بروید و سپس بالای سقف کلیسا را بررسی کنید. اینجا شما نمادی به شکل جمجمه انسان مشاهده خواهید کرد؛ به سمت این آیتم شلیک کنید تا پاور آپ Insta Kill برایتان فعال شود.

پاور آپ Nuke

زمانی که در کلیسا حضور دارید، از زیپ لاین برای رسیدن به سقف بانک که گاوصندوق در آنجا قرار دارد، استفاده کنید. پس از اینکه به پشت بام رسیدید، به دنبال نورگیر روی سقف بگردید و به شیشه آن شلیک کنید تا بمب هسته‌ای که بر روی لوستر قرار دارد، نمایان شود. برخی از بازیکنان حرفه‌ای اذعان کرده‌اند که توانسته‌اند به بمب هسته‌ای در حالی که درون گاوصندوق است شلیک کنند و همچنان پاور آپ Nuke را دریافت کنند. به هر حال، وقتی در داخل ساختمان بانک هستید، کافیست شیشه جلوی خودتان را بشکنید تا بمب را ببینید.

پاور آپ Max Armor

اینجا باید به گل فروشی که یک ساختمان با رنگ‌های اب و سفید است بروید. اگر ماموریت ساخت چت‌گان را قبلاً انجام داده‌اید در این مکان باید شیر آب که یکی از آیتم‌های مورد نیاز برای ساخت سلاح است را بردارید و از نظر گل فروشی برایتان آشنا خواهد بود. به سراغ دری بروید که معمول زامبی‌ها از همانجا ظاهر می‌شوند. وقتی داخل شدید سمت پایینی قفسه چرخدار چند طبقه را بررسی کنید و آنجا پاور آپ Max Armor را دریافت خواهید کرد.

پاور آپ Full Power

برای به دست آوردن این پاور آپ، قبل از ورود به کلیسا، باید از ورودی Liberty Lanes که در مسیر شما به سمت محل بازی بولینگ قرار دارد، عبور کنید. نیازی به ورود به سالن بولینگ نیست؛ فقط کافی است به سمت راست بروید، پشت اتوبوس بایستید و به پایین نگاه کنید تا یک ماشین در حال سوختن و یک جسد روی آن را ببینید. روی زمین، آیکون Full Power را پیدا خواهید کرد؛ تنها کافی است به آن شلیک کنید تا پاور آپ را دریافت کنید.

پاور آپ Fire Sale

آخرین قدرتی که می‌توانید در نقشه Liberty Falls به دست آورید، پاور آپ منحصر به فرد Fire Sale است. برای کسب این قدرت، باید ایستراگ Red Orb را سه بار به طور کامل انجام دهید و بین هر بار تلاش، باید 4 تا 5 دور بازی را منتظر بمانید که این فرآیند زمان‌بر خواهد بود. پس از تلاش‌های مکرر و در صورت انجام صحیح این مراحل، گوی آتشین Red Orb پاور آپ Fire Sale را فعال می‌کند که می‌توانید به صورت رایگان از این قدرت بهره‌مند شوید.

Music Easter Egg

ایستراگ های بخش آنلاین زامبی بازی کالاف دیوتی بلک آپس 6 در نقشه لیبرتی فال

دقیقاً مشابه‌ ایستراگ the secret song در نقشه ترمینوس؛ نقشه لیبرتی فالز هم موسیقی مخفی خود را دارد که شما می‌توانید آن را فعال کنید و دقیقاً مراحل انجام آن شباهت زیادی به‌ ایستراگ نقشه ترمینوس دارد. برای این کار باید سه محلی که هدست Mr. Peeks در آن قرار دارد را پیدا کرده و تمامی آن‌ها را بررسی کنید.

محل هدست اول: به محض ورود به نقشه لیبرتی فالز، حصار نرده‌ای که در سمت چپ شما قرار دارد را باز کنید تا به موتل برسید. زمانی که از پله‌ها بالا می‌روید، در طرف دیگر میز کار (crafting table) مقداری خون که بر روی زمین پخش شده است را مشاهده خواهید کرد و در همان مکان، اولین هدست را می بینید.

محل هدست دوم: به نقطه‌ای که در نقشه ظاهر شده‌اید برگردید و سپس به سمت راست حرکت کنید و مانع جلوی خود را بردارید. کمی جلوتر، مانع دوم را نیز بردارید و مسیر خود را تا بالای پله‌ها ادامه دهید. وقتی به بالای پله‌ها رسیدید، در سمت چپ یک نیمکت را مشاهده می‌کنید که زیر آن یک هدفون رها شده است. این همان هدفون دوم است که دنبالش می گشتید.

برای پیدا کردن هدفون سوم، به کلیسا برگردید که دستگاه Pack-a-Punch در آنجا قرار دارد. هنگامی که وارد کلیسا می‌شوید، در سمت راست یک صندلی چوبی خواهید دید که بر روی آن تکه‌ای کاغذ قرار دارد. در کنار این کاغذ، اخرین هدفون را نیز پیدا خواهید کرد. پس از اینکه هر سه هدفون را جمع‌آوری کردید، آهنگ مخفی نقشه Liberty Falls پخش خواهد شد.

Dancing Zombies Easter Egg

ایستراگ های بازی Call of Duty Black Ops 6 در نقشه Liberty Fall بخش زامبی

اینجا مهمانی زامبی‌ها برقرار است! شاید به نظرتان این‌ایستراگ بسیار عجیب و مسخره باشد ولی شما واقعا می‌توانید کاری کنید که زامبی‌ها برقصند و یک مهمانی در وسط میدان جنگ داشته باشید. این کار راحت‌تر از چیزی است که فکرش را بکنید و با انجام چند تا کار ساده می‌توانید یکی از عجیب‌ترین‌ایستراگ‌ های بازی Call of Duty Black Ops 6 را مشاهده کنید. در همان ابتدای بازی مانعی که در سمت راست نقشه قرار دارد را باز کنید و سپس به سمت راست بروید تا دو تا دوربین چشمی را پیدا کنید. با استفاده از دو تا دوربین چشمی یک زامبی که روی تپه در حال رقصیدن است را دید بزنید. با انجام این کار یک پرتو نور بنفش به وجود می‌آید که باعث می‌شود تمامی زامبی‌ها برای مدت کوتاهی برقصند و دست از حمله کردن به شما بردارند.

Raining Zombies Easter Egg

ایستراگ ها و نکات مخفی نقشه Liberty Fall در بازی Call of Duty Black Ops 6

در مپ بازی برای خودتان در حال گشت و‌گذار هستید که یکدفعه از آسمان زامبی‌ها بر سر شما میریزند. باران زامبی یکی از منحصر به فردترین ایستراگ‌های بازی است که در هیچ بازی دیگری مشابه آن وجود ندارد. وقتی که به کلیسا در غربی‌ترین نقطه نقطه لیبرتی فالز برسید، جلوی در ورودی بایستید و با بالاترین نقطه نوک برج در سمت چپ خودتان نگاه کنید، در آنجا یک سر زامبی را به وضوح مشاهده خواهید کرد. با استفاده از یک نارنجک و یا semtex سعی کنید که سر زامبی بخت برگشته را منفجر کنید. اگر این کار را درست انجام دهید زامبی‌ها به صورت گله‌ای از آسمان سقوط خواهند کرد و همراه با ان‌ها جوایزی از جمله Essence و Salvage و حتی مواردی ارزشمند‌تر هم مثل باران از آسمان خواهند بارید.

Bowling Easter Egg

ایستراگ بولینگ در لیست ایستراگ های بازی Call of Duty Black Ops 6 در نقشه Liberty Fall بخش زامبی

در مپ لیبرتی فالز، مینی‌گیم‌های متنوع و سرگرم‌کننده‌ای وجود دارد که می‌توانند شما را برای مدتی از فضای ترسناک مود زامبی دور کنند. یکی از محبوب‌ترین این بازی‌ها، بولینگ است که به اندازه دنیای واقعی، در دنیای گیم نیز جذاب و سرگرم‌کننده است. برای شروع بازی، باید پنج جفت کفش خاص را که در نقاط مختلف نقشه مخفی شده‌اند، پیدا کنید که در محل های زیر قرار دارند.

  •  کفش اول در داخل پمپ بنزین واقع در منطقه شروع بازی قرار دارد.
  • کفش دوم در سمت شمال نقشه، در مقابل ساختمان کتاب‌های کمیک قابل مشاهده است.
  • کفش سوم در یک خانه سفید، در سمت شرقی و نزدیک به کلیسا قرار دارد.
  •  کفش چهارم را در قبرستان پیدا خواهید کرد، جایی که تمامی کفش‌های عجیب از یک درخت آویزان هستند.
  •  در نهایت، برای پیدا کردن کفش عجیب آخر، باید وارد ساختمانی در مقابل Liberty Lanes شوید و این آیتم را نیز بردارید.

Aetherella Easter Egg

ایستراگ های بازی Call of Duty Black Ops 6 در نقشه Liberty Fall بخش زامبی

آیا می خواهید به عنوان یک ابرقهرمان در دنیای زامبی‌ها قدم بزنید؟ البته منظور ما این نیست که مانند هوملندر با پرتاب لیزر از چشمانتان زامبی‌ها را نابود کنید؛ اما تجربه‌ای نزدیک به این را خواهید داشت. با انجام ماموریت‌های مینی گیم Aetherella، می‌توانید برای مدتی به نقش یک ابرقهرمان تبدیل شوید. برای انجام این کار، ابتدا باید جت پک را بسازید و سپس تمام ۹ مجسمه کوچک Aetherella که در نقاط مختلف نقشه پخش شده‌اند را جمع‌آوری کنید. مکان‌های هر یک از مجسمه‌های ابرقهرمانی به شرح زیر است.

  • مجسمه‌های اول تا چهارم: شما می‌توانید چهار عدد از مجسمه‌های ابرقهرمانی را در داخل فروشگاه کمیک پیدا کنید.
  • مجسمه پنجم: یکی از مجسمه‌ها را روی تابلوی Motel در نزدیکی منطقه شروع بازی (نقطه اسپاون) پیدا می‌کنید.
  • مجسمه ششم: وقتی روی سقف بالا دستگاه اسپید کولا بایستید می‌توانید مجسمه دیگری را در پنجره ساختمان روبرویی مشاهده کنید.
  • مجسمه هفتم: در لبه دیوار سمت راست ورودی کلیسا، مجسمه‌ای دیگر از ابرقهرمانان به چشم می‌خورد.
  • مجسمه هشتم: وقتی به سمت لیبرتی لینز حرکت می‌کنید یکی دیگر از مجسمه‌ها در پایین تابلوی Liberty Lanes وجود دارد.
  • مجسمه نهم: اخرین مجسمه ابرقهرمانی هم روی سقف بانک پیدا خواهید کرد.

پس از اینکه تمامی نه مجسمه را با استفاده از جت‌گان برداشتید، بازیکن شما به طور خودکار تبدیل به ابرقهرمان Aetherella می‌شود. در این حالت کاملاً نامرئی می‌شوید و می‌توانید از چشمان خود لیزر‌های مرگباری شلیک کنید که زامبی‌ها را ذوب خواهد کرد.

Red Orb Easter Egg

ایستراگ نقشه Liberty Fall بازی کالاف دیوتی بلک آپس 6

یکی دیگر از ایستراگ‌های جالبی که می‌توانید در بازی کالاف دیوتی بلک اپس 6 کشف کنید، دستیابی به گوی آتشین Red Orb است. برای فعال‌سازی این گوی، به سه عدد Semtex نیاز دارید و باید استخر قرمز رنگ (the red pool) را پیدا کنید. شما می‌توانید به راحتی در کارگاه خود (Crafting Table) با استفاده از مواد بازیافتی یا Salvage این سم‌تکس‌ها را بسازید. در سمت چپ دستگاه فروش آدامس در خیابان وست مین، می‌توانید از میان نرده‌ها یک استخر قرمز رنگ را مشاهده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به سرعت سه عدد Semtex را به داخل استخر پرتاب کنید. اگر این کار را به درستی انجام دهید، پس از چند ثانیه یک گوی آتشین قرمز بزرگ از استخر بیرون می‌آید و شما در انبوهی از جوایز غرق خواهید شد.

Vault Easter Egg

ایستراگ نقشه Liberty Fall بازی کالاف دیوتی بلک آپس 6

مثل انبار مخفی در نقشه ترمینوس در مپ لیبرتی فالز هم یک منطقه امن وجود دارد که همان خزانه بانک است و شما می‌توانید با استفاده از کلید‌های Loot Keys به این مکان دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به خزانه، ضروری است که یک کد سه بخشی را داشته باشید. در ادامه، مراحل لازم برای به دست آوردن این کد توضیح داده شده است.

ایستراگ گاو صندوق در بانک پس‌انداز و وام لیبرتی فالز در مرکز نقشه واقع شده و برای ورود به آن باید چند مسیر را باز کنید. وقتی به ساختمان برسید، در سمت چپ خود یک گاو صندوق قفل شده می بینید که برای باز کردن آن به یک کد عبور نیاز دارید. این کد شامل سه بخش است که هر کدام در سه ساختمان مختلف در نقشه قرار دارند. برای باز کردن هر ساختمان باید مقداری Essence مصرف کنید، بنابراین احتمالاً نیاز دارید چند بار بازی را انجام دهید تا مقدار کافی از این آیتم را جمع‌آوری کنید.

  • قسمت اول رمز: برای دریافت بخش اول رمز درب خزانه به میز پذیرش مراجعه نمایید. در کنار چراغ مطالعه روی میز، یک یادداشت زرد رنگ وجود دارد که شامل دو شماره است. حتماً این شماره‌ها را یادداشت کنید.
  • قسمت دوم رمز: حالا برای دریافت بخش دوم به بیرون از بانک بروید و در سمت راست به سمت سالن بولینگ حرکت کنید. در داخل سالن در سمت راست تعدادی تعدادی بطری در نزدیکی چراغ مطالعه روی میز خواهید دید. بدون معطلی به آن‌ها شلیک کنید؛ به محض از بین رفتن شیشه‌ها می‌توانید یک یادداشت چسبی دیگر که کد بخش دوم روی قرار دارد را پیدا کنید.
  • قسمت سوم رمز: برای پیدا کردن قسمت سوم کد به فروشگاه کمیک در سمت شمال شرقی نقشه بروید. زمانی که در اتاق هستید، زیر میز مربعی را بررسی کنید. برای انجام این کار، کمی خم شوید و یک یادداشت چسبان را در محل پذیرش پیدا خواهید کرد که آخرین بخش کد عبور خزانه بر روی آن نوشته شده است.

بعد از اینکه هر سه بخش کلید عبور را بدست‌آورید باید به خزانه بانک برگردید و کد عبور را وارد کنید تا خزانه باز شود. در اتاق خزانه می‌توانید چندین جعبه‌امانت مشتریان (safe boxes) را بررسی کنید؛ اما برای باز کردن هر کدام از جعبه‌های به کلید غارتگر (Loot Keys) نیاز دارید. برای برداشتن این کلید باید یک نوعی از دشمنان elite در بازی مثل Manglers و یا Abominations را نابود کنید. در نهایت هر چقدر کلید غارتگر کمیاب‌تر باشد باید انتظار پاداش بیشتری را داشته باشید.

جعبه‌های امن مشتریان می‌توانند دارای اقلام مختلفی از جمله Essence، سلاح‌های جدید و حتی پرک a-Colas را هم به عنوان جایزه در اختیارتان بگذارند. وقتی شما در داخل خزانه باشید زامبی‌ها نمی‌توانند مزاحم شما شوند و کاملاً در‌امان هستید، البته مدت ماندن شما در خزانه محدود است و به محض برداشتن آیتم‌های جایزه باید خزانه را ترک کنید. پس از خروج از اتاق خزانه یک انفجار مهیب اتفاق می‌افتند و هر دشمن زامبی که در داخل منتظر شماست را از بین می‌برد و به شما چند ثانیه فرصت می‌دهد تا سلامتی‌تان را بازیابی کنید.

Graveyard Easter Egg

ایستراگ های بخش زامبی کالاف دیوتی بلک آپس 6 در نقشه Liberty Falls

تعداد ایستراگ‌های بازی Call of Duty Black Ops 6 به حدی زیاد است که حتی در مکان‌های آرامی مانند قبرستان نیز باید منتظر وجود یک ایستراگ باشید. برای دستیابی به ایستراگ Graveyard Easter Egg، ابتدا باید سلاح Chopper Gunner را به دست آورید. شما می‌توانید این سلاح را از طریق جعبه معما (mystery box) با جمع‌آوری کشتار دشمنان الیت به دست آورید یا با صرف 2500 آیتم Salvage آن را در میز کار بسازید.

پس از اینکه سلاح Chopper Gunner را به دست آوردید، از طریق زیپ لاین به بالای دستگاه Speed Cola بروید. در مقابل شما یک بشکه چوبی وجود دارد که باید آن را با سلاح خود بشکنید. نکته جالب این است که تنها وسیله‌ای که می‌تواند این بشکه را بشکند، سلاح Chopper Gunner است. پس از شکستن بشکه، در محل آن یک بیل پیدا خواهید کرد. اکنون می‌توانید به راحتی بیل را بررسی کرده و بردارید، زیرا به آن احتیاج خواهید داشت. با این بیل می‌توانید قبرهای نزدیک کلیسا را بکنید و احتمالاً جوایز مختلفی به دست آورید. اما اگر بدشانس باشید، ممکن است نارنجکی که در یکی از قبرها وجود دارد، منفجر شود.

Mr Peeks Cars Easter Egg

ایستراگ های بخش آنلاین زامبی بازی کالاف دیوتی بلک آپس 6 در نقشه لیبرتی فال

ایستراگ ماشین‌های آقای پیکس یکی از جالب‌ترین و هیجان‌انگیزترین ایستراگ‌های بازی Call of Duty Black Ops 6 محسوب می‌شود. در این چالش، آقای پیکس دوباره در یکی از ایستراگ‌های بازی نمایان شده و شما باید او را در سه خودروی لوکس با رنگ‌های سیاه و طلایی بیابید. برای آغاز این ماجراجویی، لازم است که توپ دستی Mangler Cannon را به دست آورید؛ این توپ را می‌توانید در میز کار بسازید یا به عنوان پاداش از کشتن یک زامبی الیت دریافت کنید.

یکی از استراتژی‌های شما برای حل معمای این ایستراگ این است که یک زامبی از نوع Mangler را به سمت ماشین بکشانید و او را از بین ببرید. اما به دلیل قدرت بالای این نوع دشمنان، این گزینه چندان مناسب نیست. در این ایستراگ، شما باید با استفاده از سلاح Mangler Cannon، ماشین آقای پیکس را منفجر کنید.

این خودرو در سه مکان مختلف قابل مشاهده است که در ادامه به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت. اولین خودرو در نزدیکی کلیسا و در یک پارکینگ قرار دارد. خودرو دوم در ناحیه انباری واقع شده است، جایی که شما می‌توانید قطعه ترمز دستی برای ساخت جت گان را از آنجا بردارید. آخرین خودرو نیز درست در خارج از محدوده ماشین Quick Revive قرار دارد. پس از انفجار ماشینی که آقای پیکس در آن حضور دارد، یک جایزه تصادفی به شما تعلق می‌گیرد و اگر شانس با شما یار باشد، ممکن است یک سلاح شگفت انگیز به دست آورید.

حرف آخر

ایستراگ های بخش زامبی کالاف دیوتی بلک آپس 6 در نقشه Liberty Falls

بازی کالاف دیوتی بلک اپس 6 نسبت به نسخه‌های قبلی تغییرات مثبتی را تجربه کرده و حتی طرفداران قدیمی نیز دوباره امیدوار شده‌اند که این فرانچایز به دوران اوج خود بازگردد. در حالی که بازی‌های چند نفره مانند بتلفیلد 2042 نتوانستند توجه زیادی را جلب کنند و به شکست بزرگی تبدیل شدند، اکتیویژن به خوبی نیازهای مخاطبانش را درک کرده و در مسیر درستی گام برداشته است. این شرکت هنوز هم قادر است تعادلی میان داستان جذاب و گیم‌پلی با کیفیت برقرار کند.

مجموعه‌ای از ایستراگ‌های بازی Call of Duty Black Ops 6 شامل بهترین آیتم‌های مخفی و صحنه‌های جذاب و خنده‌دار است که طرفداران کالاف دیوتی را مجذوب خود خواهد کرد. این بازی از همان ابتدا بازیکنان و تماشاگران خود را به چالش می‌کشد و برای کشف ایستراگ‌های پنهان، باید چالش‌های متنوعی را پشت سر بگذارید. اگر از طرفداران این بازی هستید، قطعاً ارزش صرف وقت را دارد. حالا که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید، نظرات خود را درباره ایستراگ‌های بازی Call of Duty Black Ops 6 در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

source

توسط funkhabari.ir