از بین بردن کلسترول با تغذیه: کلسترول نوعی چربی در خون شماست. در حالی که بدن شما برای عملکرد صحیح به مقداری کلسترول نیاز دارد، مصرف بیش از حد آن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی مانند حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. در این مطلب سلامت ۷ ماده غذایی برای کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب آورده شده است.
۱.جو دوسر
روز خود را با یک کاسه بلغور جو دوسر شروع کنید، یک راه ساده و موثر برای مدیریت سطوح بالای کلسترول است. جو دوسر سرشار از فیبر محلول به نام بتا گلوکان است، نوعی فیبر که به کلسترول در دستگاه گوارش متصل می شود و به دفع آن از بدن کمک می کند. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش التهاب و شل شدن شریان ها معروف است و سلامت کلی قلب را بهبود می بخشد. جو دوسر برای افراد دیابتی و کسانی که سعی در کاهش وزن دارند نیز مفید است.
۲.ماهی چرب
از بین بردن کلسترول با تغذیه، ماهی های چرب مانند سالمون، خال مخالی و ساردین مملو از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به کاهش سطح تری گلیسیرید در خون، کاهش التهاب و بهبود سلامت کلی قلب معروف هستند. امگا 3 همچنین می تواند کلسترول HDL (خوب) را افزایش دهد که به حذف کلسترول اضافی از جریان خون کمک می کند. سعی کنید حداقل دو تا سه بار در هفته ماهی های چرب را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
۳.آجیل
آجیل ها میان وعده های سالم برای قلب هستند که می توانند به کاهش سطح کلسترول کمک کنند. به ویژه بادام، گردو و پسته باعث کاهش کلسترول LDL و بهبود سلامت عروق خونی می شود. آنها سرشار از چربی های غیراشباع، فیبر و استرول های گیاهی هستند که همگی با هم برای کاهش کلسترول کار می کنند. فقط اندازه وعده ها را در نظر داشته باشید، زیرا آجیل ها کالری متراکم دارند. یک مشت کوچک (حدود 1 اونس) در روز برای بهره مندی از فواید قلب کافی است.
۴.لوبیا و عدس
از بین بردن کلسترول با تغذیه، آنها منابع عالی فیبر محلول هستند که برای کاهش کلسترول LDL ضروری است. آنها همچنین حاوی پروتئین گیاهی هستند و می توانند به عنوان یک جایگزین سالم برای گوشت استفاده شوند. مصرف منظم لوبیا، عدس، نخود و نخود با کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب مرتبط است. ترکیب آنها در سوپ ها، خورش ها و سالادها می تواند راهی آسان برای بالا بردن سطح کلسترول شما باشد.
۵.روغن زیتون
روغن زیتون، به ویژه روغن زیتون فرابکر، جزء اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای است و از دیرباز با سلامت قلب همراه بوده است. سرشار از چربی های تک غیراشباع است که به کاهش کلسترول LDL و بهبود تعادل کلی کلسترول کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون، مانند پلی فنول ها، فواید ضد التهابی نیز دارند و از سلامت قلب بیشتر حمایت می کنند. از روغن زیتون در سس های سالاد، پخت و پز یا ریختن بر روی سبزیجات برای کنترل سطح کلسترول استفاده کنید.
۶.آووکادو
از بین بردن کلسترول با تغذیه، در مورد سلامت قلب، آووکادو یک نیروگاه است. آنها سرشار از چربی های تک غیراشباع هستند که می توانند کلسترول LDL را کاهش دهند و در عین حال کلسترول HDL را افزایش دهند. علاوه بر این، آنها منبع خوبی از فیبر هستند که به کاهش سطح کلسترول با افزایش دفع آن کمک می کند. می توانید آووکادو را در نان تست، اسموتی، سالاد کینوآ و غیره قرار دهید. اگر به سادگی از طعم آووکادو لذت می برید، می توانید آن را مستقیماً با مقداری فلفل سیاه نیز بخورید.
۷.سیب و گلابی
هم سیب و هم گلابی سرشار از پکتین هستند، نوعی فیبر محلول که کلسترول LDL را کاهش می دهد. فیبر بالای این میوه ها به جلوگیری از جذب کلسترول در جریان خون کمک می کند. علاوه بر این، سیب و گلابی مملو از آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند با کاهش التهاب بیشتر از سلامت قلب حمایت کنند. خوردن یک یا دو سیب یا گلابی در روز می تواند یک راه ساده و خوشمزه برای کاهش سطح کلسترول شما باشد.
source