احد جلیلیان در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، در خصوص پرورش ماهیان مهاجم از جمله ماهی «تیلاپیا» در کرمانشاه اظهار کرد: ماهی تیلاپیا در شمال کشور پرورش داده می‌شود و تا بحال مجوزی به ما برای پرورش این ماهی داده نشده است زیرا ماهی تیلاپیا مهاجم است و بقیه گونه‌ها را از بین می‌برد.

وی افزود: در استان کرمانشاه جاهایی که سدهای غیر آب شرب دارند به صورت قفس در تاج سدها می‌توان پرورش ماهی ریزی کپور، آمور، بیگ هد و ماهی آزاد را داشته باشند.

مدیرکل محیط‌زیست استان کرمانشاه تصریح کرد: پرورش گونه ماهی تیلاپیا ممنوع است و مجوزی ندارد و اگر موردی شناسایی شود که در حال پرورش ماهی تیلاپیا هستند محیط‌زیست با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

وی گفت: ماهی تیلاپیا موجب از بین رفتن دیگر ماهی‌ها می‌شود و ارزش غذایی هم ندارد.

جلیلیان بیان کرد: پرورش ماهی قرمزها و نگهداری از آن‌ها در محل سکونت و رها سازی آن‌ها در رودخانه ها ممنوع است و باید در محیط سربسته پرورش داده شوند.

وی ادامه داد: سازمان محیط‌زیست در اسفند ماه به مردم اطلاع رسانی می‌کند که ماهی قرمز خریداری نکنند.

مدیرکل محیط‌زیست استان کرمانشاه عنوان کرد: شهرداری یک مکان را برای بازاری ها در نظر می‌گیرد تا رها سازی ماهی قرمز ها را در آن نقاط انجام دهند چون ماهی قرمزها آلوده به میکروب و ویروس هستند.

وی ابراز کرد: سرشماری که از حیات‌وحش داشته‌ایم با زحماتی که محیط‌بانان کشیدند و فرهنگ‌سازی مردم بین ۱۵ الی ۱۸ درصد بوده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: حیات وحش در تمام مناطق افزایش داشته است و خوشبختانه وضعیتشان نسبت به سال‌های گذشته بهتر و جمعیت آن‌ها بیشتر شده است.

۴۶

source

توسط funkhabari.ir