رشته های مجاز برای دکترای داروسازی شامل مجموعه‌ای از تخصص‌ها و گرایش‌های متنوع است که داوطلبان می‌توانند بر اساس علاقه و توانایی‌های خود انتخاب کنند. با توجه به تغییرات اخیر در نحوه برگزاری آزمون دکتری داروسازی وزارت بهداشت، داوطلبان باید با دقت بیشتری به مطالعه شرایط و ضوابط پذیرش بپردازند تا از جزئیات و الزامات هر رشته مطلع شوند.

این آزمون که از امسال به صورت مستقل برگزار می‌شود، فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در مقطع دکتری داروسازی فراهم می‌کند تا در رشته های مجاز برای دکترای داروسازی مورد علاقه خود به تحصیل بپردازند و به تخصص‌های مورد نیاز در حوزه داروسازی دست یابند.

رشته های مجاز برای دکترای داروسازی

رشته‌های مجاز برای دکترای داروسازی شامل مجموعه‌ای از تخصص‌ها و گرایش‌های مختلف است که داوطلبان می‌توانند بر اساس علاقه و توانایی‌های خود انتخاب کنند.

با اعلام مدارک کارشناسی ارشد مورد قبول و ضرایب دروس امتحانی آزمون دکتری داروسازی ۱۴۰۳، داوطلبان می‌توانند با مطالعه دقیق این اطلاعات، آمادگی لازم را برای شرکت در آزمون کسب کنند و در رشته‌های مورد تأیید مرکز سنجش آموزش پزشکی به تحصیل بپردازند. در ادامه میتوانید رشته های مجاز برای دکترای داروسازی را در قابل یک جدول به شما ارائه خواهیم کرد.

رشته دکتری مورد پذیرش کارشناسی ارشد مورد پذیرش
کنترل دارو و فرآورده های آرایشی و بهداشتی دکترای عمومی داروسازی کارشناسی ارشد رشته داروسازی
فارماسیوتیکس دکترای عمومی داروسازی کارشناسی ارشد رشته داروسازی
داروسازی سنتی دکترای عمومی داروسازی کارشناسی ارشد رشته داروسازی
داروسازی هسته ای دکترای عمومی داروسازی کارشناسی ارشد رشته داروسازی
زیست فناوری دارویی دکترای عمومی داروسازی و پزشکی داروسازی، زیست فنآوری دارویی، زیست فناوری پزشکی (بیوتکنولوژی پزشکی)، مهندسی شیمی، بیوشیمی، زیست شناسی، میکروب شناسی، نانوتکنولوژی پزشکی و نانوتکنولوژی دارویی، زیست فناوری میکروبی
اقتصاد و مدیریت دارو داروسازی، پزشکی، دامپزشکی داروسازی، ناپیوسته اقتصاد، ناپیوسته اقتصاد بهداشت، ارزیابی فناوری سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، نظارت بر امور دارویی
فارماکوگنوزی داروسازی، پزشکی داروسازی، شیمی، زیست شناسی، بیوتکنولوژی، بیوشیمی، علوم گیاهی، کشاورزی و فیتوشیمی *توجه: کارشناسان ارشد تمامی رشته های فوق الذکر که به شرط داشتن کارشناسی داروسازی واجد شرایط شرکت در آزمون می باشند.
شیمی دارویی دکترای عمومی داروسازی داروسازی، شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی دارویی
داروسازی بالینی دکترای عمومی داروسازی کارشناسی ارشد رشته داروسازی
نانوفناوری دارویی داروسازی، پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی و دکتری حرفه ای علوم آزمایشگاهی داروسازی، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی (کلیه گرایش ها)، نانوفناوری پزشکی، زیست فنآوری پزشکی، فارماکولوژی ، سم شناسی، فیزیولوژی، بیوشیمی، بیوفیزیک، علوم تغذیه (کلیه گرایشها)، علوم بهداشتی درتغذیه، ایمنی شناسی پزشکی، ژنتیک، مهندسی ژنتیک، زیست شناسی (گرایش های علوم سلولی- مولکولی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، بیوفیزیک، ژنتیک)، میکروب شناسی پزشکی، مهندسی پزشکی (کلیه گرایش ها)، شیمی (کلیه گرایش ها)، ژنتیک انسانی، مهندسی پلیمر، زیست مواد، بیوانفورماتیک
سم شناسی داروسازی، پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، علوم آزمایشگاهـی داروسازی، بیوشیمی بالینی، بیوشیمی، زیست شناسی (گرایشهای علوم سلولی و مولکولی، ژنتیک، میکروبیولوژی، زیست فناوری)، سم شناسی، داروشناسی
زیست مواد دارویی دکترای عمومی در یکی از رشته های داروسازی، پزشکی، دندانپزشکی و دکتری حرفه ای دامپزشکی داروسازی، زیست فناوری (کلیه گرایش ها)، نانوفناوری پزشکی، نانوفناوری دارویی، مهندسی پلیمر، زیست شناسی سلولی ملکولی، فیزیک پزشکی، بیوفیزیک، شیمی (کلیه گرایش ها) بیوشیمی (پایه و بالینی)، بیومکانیک، ایمنی شناسی پزشکی، ژنتیک، شیمی (آلی و پلیمر)، مهندسی بافت، زیست فناوری پزشکی، مهندسی شیمی، مهندسی مواد، مهندسی داروسازی و مهندسی پزشکی (زیست مواد)
نوتراسیوتیکس دکترای عمومی داروسازی کارشناسی ارشد رشته داروسازی

شرایط ثبت نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت ۱۴۰۳

قبل از این که به دنبال رشته های مجاز برای دکترای داروسازی باشید بهتر است بدانید آیا شرایط ثبت نام در آزمون را دارید یا خیر، این نکته را در نظر داشته باشید شرایط ثبت نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت ۱۴۰۳ به دو دسته تقسیم می‌شود. دسته اول شرایط عمومی و دسته دوم شرایط اختصاصی است.

شرایط اختصاصی ثبت نام آزمون دکتری داروسازی وزارت بهداشت ۱۴۰۳

برای شرکت در آزمون دکتری داروسازی، داوطلبان باید شرایط خاصی را دارا باشند که تضمین‌کننده آمادگی و صلاحیت آن‌ها برای ادامه تحصیل در این مقطع است. این شرایط به منظور اطمینان از توانمندی علمی و حرفه‌ای داوطلبان و همچنین رعایت الزامات قانونی و آموزشی تعیین شده‌اند.

در واقع افرادی میتوانند با فارق التحصیل شدن در یکی از رشته‌های مجاز برای دکترای داروسازی  ثبت نام کنند که از شرایط اختصاصی برخوردار باشند. در ادامه، شرایط اختصاصی شرکت در این آزمون به صورت فهرست‌وار آمده است.

  • ارائه گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1403/03/30
  • عدم مشکل در طرح تعهدات نیروی انسانی
  • عدم اشتغال به تحصیل در دوره‌های دکتری تخصصی پژوهشی یا دستیاری تخصصی
  • دارا بودن دانشنامه کارشناسی ارشد مرتبط یا دکتری عمومی
  • امکان انتخاب کلیه رشته‌های مجاز شده، با دعوت به مصاحبه در یک رشته بر اساس رتبه و نمره

شرایط اختصاصی ثبت نام آزمون دکتری داروسازی وزارت بهداشت

شرایط عمومی ثبت نام آزمون دکتری داروسازی وزارت بهداشت ۱۴۰۳

برای شرکت در آزمون دکتری داروسازی، داوطلبان در کنار داشتن شرایط اختصاصی باید از شرایط عمومی خاصی هم برخوردار باشند که نشان‌دهنده تعهد و صلاحیت آن‌ها برای ادامه تحصیل در این مقطع است. این شرایط به منظور اطمینان از رعایت اصول اخلاقی، قانونی و سلامت جسمی و روانی داوطلبان تعیین شده‌ اند.

  • اعتقاد به دین مبین اسلام
  • پذیرفتن قانون اساسی و عدم مخالفت با قوانین نظام جمهوری اسلامی
  • برخورداری از سلامت و توانایی جسمی
  • عدم اعتیاد به مواد مخدر
  • نداشتن سوء سابقه کیفری
  • عدم اشتهار به فساد اخلاقی
  • عدم وابستگی به احزاب و گروه‌های محارب

مدارک ثبت نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت ۱۴۰۳

مطمئمنا میدانید ناقص بودن مدارک در هنگام ثبت نام میتواند شما را با چالش مواجه کند. همین مسئله موجب شد تا ما اطلاعات دقیقی در مورد مدارک مورد نیاز برای ثبت نام آزمون دکتری داروسازی در اختیار شما قرار دهیم.

برای ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت ۱۴۰۳، ارائه مدارک مورد نیاز که شامل اطلاعات فردی و تحصیلی داوطلبان است، الزامی می‌باشد. عدم ارائه مدارک کامل یا وجود هرگونه نقص در آن‌ها می‌تواند منجر به محرومیت از شرکت در آزمون شود. بنابراین، داوطلبان باید با دقت مدارک خود را بررسی و تکمیل کنند تا در زمان ثبت نام مشکلی نداشته باشند.

مدارک ثبت نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت

ثبت نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت 1403 چه زمانی است؟

ثبت نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت ۱۴۰۳، همانند سال‌های گذشته، از طریق سایت سنجش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir انجام می‌شود. داوطلبان باید در بازه زمانی اعلام شده از ۱ تا ۸ اردیبهشت ماه، با مطالعه دقیق دفترچه راهنما و پرداخت هزینه ثبت نام، اقدام به نام‌نویسی کنند. این آزمون که به صورت مستقل برگزار می‌شود، فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در مقطع دکتری داروسازی فراهم می‌کند تا در رشته‌های مورد علاقه خود به تحصیل بپردازند.

برای دانلود PDF مقاله رشته های مجاز برای دکترای داروسازی بر روی لینک کلیک کنید.

به این پست امتیاز دهید

برای تحصیل رشته های مجاز برای دکترای داروسازی نیاز به آزمون است؟

بله برای تحصیل در مقطع دکترا داروسازی باید در آزمون شرکت کنید.

تاریخ ثبت نام آزمون برای تحصیل در رشته های دارو سازی چه زمانی است؟

1 تا 8 اردیبهشت ماه 1403 تاریخ ثبت نام رشته های مجاز برای دکترای داروسازی است.

 

 

source

توسط funkhabari.ir