سیاست‌مدارهای ژاپنی در حال تلاش برای جلوگیری از انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows و اصلاح آن هستند. یک پیشیار سیاسی در حال صحبت با وزارت‌های مختلف دولت ژاپن است و شواهدی پیدا شده که می‌تواند برای یوبی‌سافت دردسر ایجاد کند. بازی اساسینز کرید شادوز در حال حاضر به یک مسئله ملی برای ژاپنی‌ها تبدیل شده است و از حالت یک ویدیوگیم خیالی خارج شده است.

شواهدی پیدا شده که نشان می‌دهد توماس لاک‌لی، نویسنده بازی، بسیاری از اطلاعات و ویژگی‌های شخصیت یاسوکه را جعل کرده است. به عبارت دیگر، این کاراکتر عمداً تغییر یافته تا سیاست‌های یوبی‌سافت را در زمینه‌ی محتوا پیش ببرد. این مسئله باعث ایجاد تنش بیشتر در ژاپن شده و اساسینز کرید شادوز به یک مسئله‌ی سیاسی مهم تبدیل شده است. دخالت سیاست‌مداران در حوزه‌ی بازی اتفاق تازه‌ای نیست و نتایج مختلفی هم داشته است.

یک پیشیار سیاسی ژاپنی تائید کرد که نامه‌های رسمی به وزرای مختلف دولت ژاپن فرستاده شده است. سیاست‌مداران در حال بررسی موضوع هستند و نگرانی‌هایی در مورد بازتاب اشتباه و جعلی تاریخ ژاپن وجود دارد. دولت ژاپن هیچ واکنشی به نامه‌های ارسالی نشان نداده و مشخص نیست آیا دست به اقدام جدی خواهد زد یا خیر. ورود دولت ژاپن به این مسئله می‌تواند برای یوبی‌سافت سنگین تمام شود. این دستیار سیاسی گفته است که با وزارت آموزش، فناوری، خارجه و… صحبت کرده است.

بازی Assassin’s Creed Shadows ژاپنجنجال تازه بازی Assassin’s Creed Shadows

یک سری ارگان‌های دولتی ژاپن نیز در حال بررسی بازی Assassin’s Creed Shadows از لحاظ اخلاقی هستند. وزارت خارجه در واکنش نوشته است که این بازی، ارتباط به دیپلماسی ندارد. هر چند آنها معتقدند که اگر مسئله سریع بررسی و رفع نشود، ممکن است به مشکلی دیپلماتیک هم تبدیل شد. این فرد در ادامه گفت که در حال بررسی تاریخچه یاسوکه به کمک کتاب‌خانه ملی ژاپن است و می‌خواهد به یک مدرک واقعی دست پیدا کند.

آنچه باعث شد تا ژاپنی‌ها بار دیگر به سراغ بازی اساسینز کرید شادوز بروند، تائید دگرباش‌ بودن شخصیت یاسوکه بود. به عبارت دیگر، سامورایی آفریقایی می‌تواند بسته به انتخاب بازی‌کننده با مردان ارتباط برقرار کند. بررسی دقیق‌تر نشان داده که نویسنده و استاد دانشگاه به نام توماس لاکلی، شخصیت یاسوکه را به‌طور کامل جعل کرده است. او در کتاب شخصی‌اش به نام «سامورایی آفریقایی: داستان واقعی یاسوکه» که در سال 2019 منتشر شده، توضیحات جعلی و من‌درآوردی ارائه کرده است.

بسیاری دریافته‌اند که لاکلی، استاد دانشگاه نیهون ژاپن، اکثر صفحه‌های ویکی‌پدیا مربوط به یاسوکه را قبل از انتشار کتاب ویرایش کرده است. یسوکه قبل از انتشار این کتاب، شخصیتی کاملاً ناشناخته بود. ژاپنی‌ها معتقدند که سامورایی به اسم یاسوکه، وجود خارجی نداشته است. این نویسنده و استاد دانشگاه پس از افزایش انتقادات، تمامی صفحه‌های خود در شبکه‌های اجتماعی را حذف کرده است. یوبی‌سافت از این نویسنده برای خلق شخصیت اصلی Assassin’s Creed Shadows کمک گرفته است.

مشخص نیست آیا مقام‌های دولتی در نهایت به بازی اساسینز کرید شادوز واکنش نشان خواهند داد یا خیر. اوضاع برای این بازی مساعد نیست، هر چند یوبی‌سافت معتقد است که شادوز به یکی از پرفروش‌ترین آثار آنها تبدیل خواهد شد.

منبع: Tech4Gamers

source

توسط funkhabari.ir