کاهش مصرف برنج: اگر به دنبال کاهش مصرف برنج هستید و راه‌های زیادی را امتحان کرده‌اید، بخش سبک زندگی از سری مطالب مهارت های زندگی به شما کمک خواهد کرد. لازم به ذکر است که استفاده بیش از حد از برنج می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند افزایش وزن و بالا رفتن سطح قند خون شود. با مجله گفتنی همراه باشید.

جالبه ببینید: گرگرفتگی یائسگی چیه و باید چی بخوریم تا خوب بشه؟

راهکارهای عالی برای کاهش مصرف برنج

کاهش تدریجی میزان مصرف

اگر قطع کردن ناگهانی برنج برای شما دشوار است، کم کم میزان مصرف برنجتان را کاهش دهید. برای مثال اگر در هر وعده غذایی یک یا چند فنجان برنج میل می‌کنید، آن را به کمتر از یک فنجان در هر وعده برسانید و سپس به تدریج قطع کنید.

جالبه ببینید: رازهای مهم زندگی که نباید به هیچکس بگویید!

کاهش مصرف برنج1

افزودن فیبر به وعده‌ها

از مواد غذایی فیبردار مانند سبزیجات و حبوبات استفاده کنید و به وعده‌های غذایی اضافه کنید. این مورد باعث می‌شود تا کاهش تاثیر قند برنج بر سطح قند خون را متوجه نشوید و احساس سیری بیشتری داشته باشید.

جالبه ببینید: هنر حاضر جوابی: چجوری تو جواب بقیه، حرف کم نیاریم؟

چربی‌های سالم

برای پخت برنج از چربی‌های سالم مانند روغن نارگیل یا روغن زیتون استفاده کنید. استفاده از چربی‌های سالم باعث کاهش سرعت جذب کربوهیدرات‌ها می‌شود و سطح قند خون را متعادل نگه می‌دارد.

اضافه کردن سبزیجات

استفاده از سبزیجات مختلف به عنوان جایگزین برنج می‌تواند به کاهش مصرف برنج کمک کند. سبزیجاتی مانند اسفناج، کدو و بادمجان می‌تواند گزینه‌های خوبی باشد.

جایگزین‌های سالم

جایگزین‌های بسیاری برای برنج وجود دارد که به کاهش مصرف کربوهیدرات کمک می‌کنند و سیرکننده هم هستند.

برنج گل کلم

اصلی‌ترین مزیت استفاده از برنج گل کلم برای کاهش مصرف برنج، میزان کالری دریافتی استکه به نسبت برنج سفید دارد. درواقع یک پیمانه برنج گل کلم فقط 25 کالری و 5 گرم کربوهیدرات دارد؛ درحالی‌که برنج سفید 200 کالری و 45 گرم کربوهیدرات دارد.

برنج گل کلم

کینوا

کینوا به عنوان بهترین جایگزین کاهش مصرف برنج شناخته می‌شود. این دانه گیاهی از بروز بسیاری از بیماری‌ها مانند فشار خون، قند و سرطان‌ها جلوگیری می‌کند. ضمن اینکه خواص بسیار زیادی دارد که پیشنهاد می‌کنیم مقاله 5 خاصیت کینوا که شما را از بیماری نجات می‌دهد را مطالعه کنید.

برنج بروکلی

برنج بروکلی

کلم بروکلی سرشار از مواد مغذی مهم مانند ویتامین C، ویتامین K، فیبر، فولات، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌های مفید است. مصرف کلم بروکلی برای کاهش مصرف برنج، شما را از بیماری‌های قلبیف سرطان، دیابت و سایر بیماری‌های مزمن دور نگه می‌دارد.

با اجرای این راهکارها می‌توانید مصرف برنج خود را کاهش داده و بدنی سالم داشته باشید. به شما توصیه می‌کنیم با کاهش مصرف برنج، مصرف سایر کربوهیدرات‌ها مانند پاستا و ماکارونی را افزایش ندهید. ضمن اینکه بهتر است برای ترک کردن برنج، حتماً مورد شماره اول را اجرا کنید.

source

توسط funkhabari.ir