انار، میوهای که به دلیل طعم و فواید پزشکیاش در سراسر جهان محبوبیت بیشتری پیدا کرده است، به افراد کمک میکند تا در برابر آنتیبیوتیکها مقاومت پیدا کنند.
به گزارش عصر ترکیه به نقل از hurriyet، مواد موجود در آب انار باعث تحریک بازسازی سلولها شده و مقاومت بدن را افزایش میدهند و سیستم ایمنی را تقویت میکنند.
انار که از نظر اسید فولیک، پتاسیم، فسفر، آهن، ویتامین C و فیبر بسیار غنی است، در میان ۹ غذای گیاهی موجود در داروهای ثبت شده ژاپنی قرار دارد.
طبق مطالعات انجام شده، فعالیت آنتیاکسیدانی آب انار تقریباً ۳ برابر بیشتر از چای سبز است. به همین دلیل، تقاضا برای تولید و مصرف انار به طور مداوم در حال افزایش است.
دکتر دریا ارن، متخصص تغذیه و رژیم غذایی، بیان میکند که ۱۰۰ گرم انار به تنهایی حدود ۱۶ درصد از نیاز روزانه یک فرد بالغ به ویتامین C را تأمین میکند.
او میگوید: “انار به چندین شکل مصرف میشود. به طور کلی به صورت تازه ترجیح داده میشود، اما همچنین میتوان آن را به صورت شیره، سس ترش، آب میوه و سرکه تبدیل کرد، به گروههای نوشیدنی به عنوان یک عطر تازهکننده اضافه کرد یا به صورت چای مصرف کرد. چای انار به راحتی با اضافه کردن دانههای خرد شده انار، گلهای خشک شده انار یا کنسانتره آب انار به آب گرم دم میشود. ”
۱۶ خاصیت انار و آب انار:
۱- مواد موجود در روغن استخراج شده از دانههای انار به محافظت از بیماریهای قلبی کمک میکنند.
۲- ترکیبات شیمیایی فعال زیستی موجود در عصاره آب انار میتوانند از تکثیر غیرطبیعی سلولی و گسترش تومور جلوگیری کنند.
۳- عصاره به دست آمده از میوه انار به محافظت در برابر اثرات تهاجمی سرطانهای ریه، سینه، کولون و پروستات کمک میکند.
۴- کلسترول را متعادل میکند.
۵- با متعادل کردن سطح گلوکز خون به پیشگیری از دیابت کمک میکند.
۶- میتواند فشار خون سیستولیک را کاهش دهد.
۷- به پیشگیری از سرطان پروستات کمک میکند.
۸- استخوانها را تغذیه میکند و به پیشگیری از آرتروز کمک میکند.
۹- میتواند علائم اسهال را کاهش دهد.
۱۰- به پیشگیری از آسیب سلولی ناشی از اکسیداسیون کمک میکند.
۱۱- به تشکیل پروتئینهایی که در ارتباطات بین سلولی نقش دارند کمک میکند.
۱۲- به پیشگیری از التهاب استخوان و مفاصل کمک میکند.
۱۳- اثر محافظتی بر روی کبد دارد.
۱۴- به سلامت تولید مثل کمک میکند.
۱۵- دردهای عضلانی را کاهش میدهد و به بهبود بدن پس از تمرینات سنگین کمک میکند.
۱۶- به حفظ سلامت دهان کمک میکند.
source