طرز تهیه شامی کباب مجلسی: در این مطلب شما با یکی از محبوب ترین کتلت های گوشتی آشنا خواهید شد که معمولا جزو اصلی غذاهای خیابانی در کشور ترکیه است. به واقع این کتل ها از جمله غذاهای خوشمزه و مقوی است که طرفداران بسیاری دارد. در ادامه این مطلب بخش آشپزی مجله خبری چشمک شما را با طرز تهیه کتلت گوشتی آبدار آشنا خواهیم کرد. تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه شامی کباب مجلسی
این کتلت ها با بافت نرم خود که بیشتر بخاطر گوشت قلوه گاه گوسفند است، می تواند طعمی متفاوت را برای شما تداعی کند. وقتی فلفل و گوجه فرنگی را در ماهیتابه ای که کوفته ها را در آن پخته بودیم تفت می دهیم، طعم و بوی خاصی فضای خانه را پر خواهد کرد و همه برای خوردن این کتلت خوشمزه لحظه شماری خواهند کرد. برای تهیه و امتحان کردن این کتلت ها در خانه وقت بگذارید.
مواد لازم برای طرز تهیه شامی کباب مجلسی
برای شامی کباب:
- 10 برش نان تست
- 200 گرم گوشت چرخ کرده قلوه گاه بره
- 400 گرم گوشت چرخ کرده گاو
- 1 عدد پیاز
- 1 قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ½ قاشق چای خوری زیره سبز
برای سس:
- ½ لیتر آب قلم
- ½ فنجان روغن
- نیم قاشق چای خوری پرفلفل قرمز آسیاب شده
- 10 عدد گوجه گیلاسی
- فلفل کاپی
نکاتی در مورد طرز تهیه شامی کباب مجلسی
در حین آغشته کردن برش های نان به سس اجازه ندهید زیاد بماند، در غیر این صورت نان نرم شده و از هم می پاشد.
طرز تهیه شامی کباب مجلسی چگونه است؟
برای سس شامی کباب، آب قلم، روغن و فلفل آسیاب شده را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم بپزید.
حدود 10 دقیقه بجوشانید. سس را از روی اجاق بردارید و بگذارید کمی خنک شود تا حرارت اضافی گرفته شود.
سپس درون ظرف دیگر دو برش نان تست را به قطعات کوچک تبدیل و با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
گوشت چرخ کرده و ادویه و نان پیاز را اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید. اگر قرار است مخلوط را فوراً بپزید، آن را به مدت 20-30 دقیقه در دمای اتاق نگه دارید.
دستهایتان را کمی روغنی کنید و تکههایی به اندازه گردو از مخلوط برداشته و آن را صاف و نازک شکل دهید.
پشت و روی کباب ها را در تابه ای که کمی روغن زده اید بپزید.
در حین پختن کتلت ها فراموش نکنید که هر از چند گاهی روغن جمع شده را در ظرف دیگری بردارید، در غیر این صورت شامی کباب های شما می جوشند و بافت نرم خود را از دست می دهند.
نان ها را هم جلو و هم پشت داخل سس آغشته و آبکش کنید. هر دو طرف را در تابه با دمای متوسط سرخ کنید.
در تابه ای که کباب ها را در آن پخته اید، گوجه فرنگی و فلفل را تفت دهید.
می توانید کباب ها را روی نان برشته گذاشته و با گوجه فرنگی و فلفل سرو کنید. دمنوش یا دوغ را فراموش نکنید. نوش جان
امیدوارم از مطلب طرز تهیه شامی کباب مجلسی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
source