سیب‌های نارس حاوی مقدار زیادی پلی فنول هستند. پلی فنول‌ها سطح گلوکز خون ناشتا و بعد از غذا را کاهش می‌دهند. آن‌ها همچنین از تجمع چربی جلوگیری می‌کنند.

به گزارش اطلاعات‌آنلاین، بهتر است یک سیب کامل را با پوست مصرف کنید{به این شرط که پوست را سم زدایی کرده باشید} تا اطمینان حاصل شود که فیبر بیشتری دریافت می‌کنید، زیرا این کار روند پردازش قند در بدن را کند می‌کند.

اگرچه سیب‌های کامل را نیز می‌توان به اسموتی‌ها اضافه کرد، اما اگر دیابتی هستید بهتر است از آب سیب، سیب خشک و سیب‌های قندک خودداری کنید.

یک سیب متوسط ​​از همه انواع حاوی حدود ۴ گرم فیبر است.

فیبر می‌تواند به کاهش جذب قند در بدن کمک کند. این می‌تواند به جلوگیری از افزایش شدید قند و انسولین کمک کند. شاخص گلیسمی سیب از ۳۲ تا ۳۸ متغیر است. این مقدار نسبتاً پایین است. این بدان معنی است که خوردن سیب احتمالاً تأثیر کمی بر سطح انسولین و قند خون دارد. بنابراین، سیب برای دیابت، تا زمانی که در محدوده طبیعی مصرف شود، بی خطر است.

source

توسط funkhabari.ir