بهترین روش مطالعه منابع کنکور
به نقل از پایگاه تخصصی آزمون دکتری، شما تنها شرکتکننده در آزمون دکتری نبوده و نخواهید بود ، اما قرار است مسیری را طی کنید که برایتان نا آشناست. داشتن یک مشاور تحصیلی آزمون دکتری به شما کمک میکند تا:
-
قدمهای بهینه تری را بردارید.
-
تمام سوالات و نگرانیهای شما رفع شود.
-
همراه با شما در تمامی لحظات تا رسیدن به هدف
-
…
مجموعههای زیادی برای مشاوره وجود دارند و کارشان راهنمایی به شماست اما ضمن مزایا، با یکدیگر تفاوتهایی دارند که مجموع آنها در تصمیمگیری شما برای انتخاب مشاور و راهنمای مسیر نقش دارند. اکثر داوطلبین بر این باورند که با توجه به اینکه احتمال فراموش شدن مطالب زیاد است مطالعه خود را از واپسین لحظات نزدیک به آزمون دکتری شروع میکنند اما با توجه به تحقیقات به عمل آمده و تجربیات رتبه های برتر سال های گذشته حافظه بلند مدت مطالب را مدت زمان بیشتری نگه می دارد. اما اگر فوت کوزه گری را بدونید ؛ با هزینه کمتر می توانید مسیر قبولی را طی کنید.
فوت کوزه گری موفقیت در آزمون دکتری از زبان متخصصان پایگاه تخصصی آزمون دکتری PhdPhd.Org در یک پکیج آموزش با عنوان دوره جامع فنون موفقیت در آزمون دکتری : شامل 500 دقیقه ویدئوی آموزشی، تهیه شده است. این پکیج بانام دوره جامع فنون موفقیت در آزمون دکتری توسط تیم مشاوره تحصیلی ؛ اولین و بزرگترین سامانه تعاملی آموزشی کشور دی جی فایز به فروش می رسد.
برای کنکوری درس خواندن باید نکات زیر را انجام دهید.
۱- تجزیه و تحلیل سوالات کنکور های سالهای قبل: بعنوان اولین و مهمترین نکته در کنکوری درس خواندن که با این کار با دید طراحان سوال آشنا می شوید زیرا تنها پل ارتباطی ما با طراحان سوال همان سئوالات کنکورهای سالهای گذشته است.
۲- استفاده از منابع و جزوات کنکوری: معمولا نیاز نیست برای همه درس ها از کتابهای رفرنس و پر حجم استفاده کرد و یا به عبارتی اصلا نباید خود را با این کتب قطور درگیر نمود و خیلی راحت میتوان از تجربه فردی دیگر که کلیه آن کتاب ها را مطالعه کرده و سپس خلاصه دقیق برداشته استفاده کرد.
۳- ترکیب جزوات و کتابهای رفرنس و کتاب های کمک آموزشی:
توصیه میشود ابتدا توسط جزوات اطلاعات خود را به 50 تا ۶۰ درصد برسانید و نقاط ضعف جزوات را با کتاب های کمکی تکمیل کنید نه اینکه آنها را کامل بخوانید.
برای مطالعه روزانه هر درس و هر مبحث نکات زیر رعایت شود
۱- سعی کنید کار را با نگاه به تست های طبقه بندی همان مبحث شروع کنید و ذهن پرسشگر خود را فعال کنید (۱۵ دقیقه) به این ترتیب با نگاه به تست ها شما میتوانید ارزیابی صحیحی از مطالعه آن درس بدست آورده و در همان قالب مطالعه کنید.
۲- در ادامه به یکباره شروع به مفهومی خواندن درس نکنید بلکه در ابتدا به شکل تند وسریع کل فصل آن روز را روخوانی کنید. در همین راستا ذهن پرسشگر شما پاسخ برخی از سئوالات را خواهد یافت. (۱۵ تا ۲۰ دقیقه)
۳- پاسخ تست ها را دوباره بررسی کنید (۱۵ دقیقه)
۴- حال موقع عمقی و مفهومی درس خواندن است و کل درس را باید به شکل عمیق مطالعه نمائید. (هر چند ساعت که لازم است)
دیجی فایلز مجموعه ای از نکات و خلاصه درس هایی اعم از خلاصه دروس پایه های مختلف و خلاصه دروس دانشگاه و همچنین خلاصه دروس آزمون های استخدامی را برای شما آماده کرده است. برای دیدن این مطالب به صفحه نکات و خلاصه درس در سایت دی جی فایلز مراجعه نمایید.
source