در آستانه انتشار عنوان جدید استودیو Firaxis، آن‌ها از تعداد و عنوان تمدن‌های آغازین بازی Civilization 7 رونمایی کردند. تایید شده است که این بازی، در زمان عرضه دارای 6 تمدن مختلف خواهد بود. بازیکن می‌تواند به دلخواه با هرکدامشان بازی را آغاز کند.

در پستی که اخیرا Firaxis در شبکه‌های اجتماعیش منتشر کرده، از 6 تمدن آغازین Civilization 7 پرده برداشته است. پنج تا از این تمدن‌ها، به صورت پیشفرض در بازی قرار دارند و مربوط به عصر باستان‌اند. این پنج تمدن عبارتند از: آکسوم، مصر، مایا، مائوریا و رم. ششمین و آخرین تمدن هم مربوط به عصر اکتشافات و تمدن سرخپوستی شاونی. این تمدن، فقط برای خریداران DLC پولی Civilization 7 در دسترس قرار خواهد گرفت.

علی‌رغم انتظارات، این استودیو هیچ تمدنی از عصر مدرن را معرفی نکرد. با این حال، آن‌ها در بخشی از پست مذکور گفتند: «چیزهای بیشتری در راه است!» طرفداران از همین الان در حال خیال پردازی درباره تمدن‌های بعدی هستند. در واقع صفحه اختصاصی در ردیت وجود دارد که مردم حدس و گمان‌هایشان در اینباره را با هم به اشتراک می‌گذارند. اغلب آن‌ها، حکومت‌هایی مثل یونان باستان و قوم اینکاها را پیشنهاد می‌کنند. البته برخی دیگر هم از چین و ژاپن به عنوان مقصد بعدی این بازی، یاد می‌کنند.

تمدن های بازی Civilization 7

رضایت گیمرها از تمدن‌های آغازین بازی Civilization 7

نظر اکثر طرفداران درباره تمدن‌های آغازین بازی Civilization 7 هم مثبت است. تقریبا همه آن‌ها از ترکیب شش گانه آغازین Firaxis راضی هستند. یکی از طرفداران در اینباره نوشت: «خیلی خوشحالم که می‌بینم قوم مایا این بار از همان اول در دسترس است.» برخی دیگر هم از حال و هوای جدید برخی از این امپراطوری‌ها می‌گویند. مثلا یکی از آن‌ها نوشت: «بالاخره، یک تمدن هندی که روی علم و ارتش تمرکز دارد.»

خوشبختانه نیازی به صبر زیاد برای دیدن این امپراطوری‌ها در مانیتورتان ندارید. توسعه دهندگان تایید کردند که این بازی در 11 فوریه 2025 (23 بهمن) منتشر خواهد شد. این یعنی فقط پنج ماه با انتشار دنباله یکی از محبوب‌ترین بازی‌های استراتژیِ تاریخی فاصله داریم. Civilization 7 بعد از 8 سال از انتشار بازی قبلی، یعنی Civilization 6 منتشر می‌شود. یک انتظار طولانی برای طرفدارانش که این پنج ماه در مقایسه با آن، چیزی نیست.

یکی از دلایلی که انتشار نسخه هفتم تا این حد طول کشید، تمرکز تیم توسعه دهنده بر پشتیبانی از Civilization 6 بود. بازی که اولین بار در سال 2016 منتشر شد و مورد استقابل خوبی هم قرار گرفت. در طی این سال‌ها، Firaxis همواره در حال انتشار DLCها و آپدیت‌های پولی و رایگان بوده که محتواهای جدیدی را به بازی اضافه می‌کرد. در نهایت، سازندگان اعلام کردند که این بازی به حدی بزرگ شده که دیگر از پس پشتیبانی آن بر نمی‌آیند. همین شد که بعد از مدتی، استودیو تمرکز خود را روی توسعه عناون جدیدی از این سری گذاشت.

منبع: gamesradar

source

توسط funkhabari.ir