بهترین لپ تاپ های مهندسی باید آنقدر قدرت کافی داشته باشد تا بتواند از پس پردازش برنامههای سنگین این حوزه بر بیاید. اما کدام لپتاپ انتخاب بهتری است؟ با ما همراه باشید تا با چند نمونه از این لپتاپها آشنا شویم.
آنچه که در خرید لپ تاپ مهندسی اهمیت بالایی دارد، قدرت بالای لپتاپ و عملکرد است. اما علاوه بر قدرت، این لپتاپها، باید آنقدر سبک باشند تا کاربران بتوانند بهراحتی آنها را در مسافرتهای درون و بین شهری حمل کنند. پیشتر پیدا کردن چنین لپتاپهایی برای یک Engineer کار مشکلی بود اما حالا بهلطف پیشرفت چشمگیر پردازندههای مرکزی و پردازندههای گرافیکی، حالا تعداد لپتاپهایی با عملکرد سریع و وزن مناسب بسیار بیشتر شده است. پس با پلازا همراه باشید تا با بهترین لپ تاپ مناسب مهندسین آشنا شویم.
فهرست مطالب
معرفی بهترین لپ تاپ های مهندسی موجود در بازار ایران
همانطور که گفتیم، مهندسان باید تناسب بین عملکرد و قیمت را پیدا کنند و یک لپ تاپ که قابلیت نصب نرم افزارهای مهندسی مورد نیازشان را داشه باشد، خریداری کنند؛ به همین خاطر هم به یک لپتاپ مجهز به کارتهای گرافیکی قدرتمند و سایر تواناییهای داخلی نیاز دارند تا بتوانند از برنامههایی مانند CAD و CAM به طور کامل استفاده کنند، بدون اینکه قدرت محاسباتی زیاد مورد نیاز این برنامهها برایشان مشکلی ایجاد کند.
در ادامه میتوانید لیست بهترین لپتاپ مهندسی را به ترتیب قیمت مشاهده کنید. امیدواریم این لیست سبب انتخاب آگاهانهتر و خرید بهترین و مناسبترین گزینه برای شما شود.
1. مک بوک پرو 16 اینچی با تراشه M3
- پردازنده: اپل M3 Pro
- پردازنده گرافیکی: پردازنده اپل 18 هسته ای
- نمایشگر: 16.2 اینچی از نوع لیکویید رتینا با رزولوشن 3456 در 2234 و نرخ تازه سازی 120 هرتز
- رم: 18 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: از 130 میلیون تومان
نقاط قوت: کیفیت ساخت عالی، صفحه نمایش درخشان و بزرگ، پورت های زیاد و تکمیل
نقاط ضعف: قیمت بالا، عدم قابلیت ارتقای سخت افزاری، خدمات پس از فروش ضعیف در ایران
مک بوک ها لپ تاپ های قدرتمندی هستند که می توانند در عین ظرافت تمام نیاز های پردازشی که برای یک لپ تاپ مهندسی لازم است را پاسخ دهند. در این خصوص باید گفت که لپ تاپ های مک بوک پرو اپل همیشه یکی از بهترین و اولین انتخاب ها مهندسین در سراسر دنیا بوده است. این سری از لپ تاپ های اپل از نظر قدرت سخت افزاری یک سر و گردن بالاتر از مدل های دیگر قرار دارند و می توان گفت نسخه های حرفه ای و پرفورمنس این برند به حساب می آیند. شما می توانید مدل های مختلفی از این لپ تاپ را با کانفیگ های مختلف مشاهده کنید، اما نسخه ای که با بهترین قیمت بیشترین بازدهی را به ما می دهد مک بوک پرو با تراشه ام 3 پرو است.
این دستگاه که در سال 2023 عرضه شده است مجهز به تراشه نسل سوم تقویت شده ام 3 پرو بوده که می تواند با نیروی پردازشی بالا و گرافیک 18 هسته ای خود تمامی نیاز های برنامه های سنگین مهندسی را پاسخگو باشد. همینطور مانیتور 16.2 اینچی با کیفیت آن می تواند یک تجربه بصری فوق العاده را در اختیار کاربران بگذارد. در صورتی که مایل هستید از این مک بوک استفاده کنید ولی می خواهید در هزینه های خود صرفه جویی داشته باشید می توانید به سراغ نسخه های کوچکتر با اندازه 14 اینچ بروید که قیمت پایین تری دارند.
2. لپ تاپ مهندسی HP ZBook Fury 15 G7
- پردازنده: اینتل Core i9-10985H نسل 10
- پردازنده گرافیکی: انویدیا کوادرو RTX 5000 Max-Q
- نمایشگر: 15.6 اینچی از نوع IPS با رزولوشن 4K و نرخ تازه سازی 60 هرتز
- رم: 32 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: از 130 میلیون تومان(استوک از 50 میلیون تومان در بازار موجود است)
نقاط قوت: کیفیت ساخت عالی، پردازشی قدرتمند، قابلیت ارتقا به صورت کامل
نقاط ضعف: وزن بالا، باتری ضعیف
اگر به دنبال یک دستگاه مهندسی تمام عیار می گردید که واقعا به منظور استفاده کارهای مهندسی ساخته شده باشد، باید گفت که سری Zbook از برند اچ پی با اختلاف از بقیه دستگاه ها جلو هستند. در اینجا ما یک دستگاه حرفه ای از این برند را داریم که می تواند تمامی انتظارات ما از یک لپ تاپ مناسب مهندسی را برآورده کند. زدبوک فیوری جی 7 با پردازنده قدرتمند، گرافیک مخصوص رندر گیری و کارهای مهندسی و همینطور رم و حافظه داخلی بالا به هیچ کاری نه نخواهد گفت و می تواند از پس برنامه ای بر بیاید. این دستگاه با کمک یک صفحه نمایش 15.6 اینچی حرفه ای که توسط ال جی ساخته شده است، می تواند کیفیت فوق العاده ای را به ما بدهد و برای استفاده های طولانی مدت مناسب است.
در کنار این موارد طراحی جذاب و پورت های مختلفی که این دستگاه دارد نیز می تواند یکی از برتری های آن نسبت به رقبا حساب شود. همینطور ویژگی جذاب دیگری که این دستگاه ارائه می دهد امکان ارتقای آن به صورت کامل بوده که شما می توانید در هر جای این لپتاپ که بخواهید دست برده و آن را ارتقا دهید. این دستگاه از مواردی است که نسخه های استوک موجود می تواند قیمت لپ تاپ دانشجویی مهندسی حرفه ای را به شما بدهد و از این نظر یک گزینه اقتصادی خوب به شمار می رود.
3. لنوو لژیون ۷ پرو نسل ۸؛ از بهترین لپ تاپ های مهندسی
- پردازنده: اینتل Core i9-13900HX
- پردازنده گرافیکی: RTX 4090
- نمایشگر: 16 اینچی IPS با رزولوشن WQXGA و رفرشریت 240 هرتز
- رم: 16 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 32 گیگابایت
- حافظه: 1 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 180 میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر بسیار خوب، کیبورد با کیفیت، درگاههای کافی، وبکم 1080p، طراحی ساده
نقاط ضعف: سر و صدای زیاد فنها تحت بار زیاد، شارژدهی ضعیف
نسل 8 لپتاپ لنوو لژیون 7 پرو که در سال 2023 معرفی شد، از لحاظ طراحی با همان شکل و شمایل ساده قبلی عرضه شده تا علاوه بر گیمرها، سایر کاربرانی که بهدنبال یک لپ تاپ مناسب نرم افزار های مهندسی هستند را هم راضی نگه دارد. ترکیب قدرتمند پردازنده Core i9-13900HX و گرافیک RTX 4090 سبب شده این لپتاپ با اختلاف بهترین گزینه برای مهندسین بهحساب بیاید. البته که شاید قدرت پردازشی آن بسیار فراتر از برنامههای مهندسی باشد.
این لپتاپ همچنین دارای ویژگیهای اضافی مثل نورپردازی جداگانه کلیدهای کیبورد، شارژدهی بهتر از قبل اما همچنان ضعیف، قابلیت ردیابی چهره و قاببندی خودکار وبکم از دیگر قابلیتهای این محصول هستند.
4. ایسوس ROG Strix G18 مدل ۲۰۲۳
- پردازنده: اینتل Core i9-13980HX
- پردازنده گرافیکی: RTX 4080
- نمایشگر: 18 اینچی IPS با رزولوشن +QHD و رفرشریت 240 هرتز
- رم: 16 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 48 گیگابایت
- حافظه: 1 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 130 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد بسیار عالی، نمایشگر بزرگ 18 اینچی
نقاط ضعف: وبکم 720p
لپتاپ لنوو لژیون 7 پرو که در بالا معرفی شد، برای اکثر کاربران بیش از اندازه قدرتمند است. با قیمت بسیار کمتر نیز میتوان لپتاپهای بسیار قدرتمندی برای کارهای مهندسی خریداری کرد. یکی از این لپتاپها، ایسوس ROG Strix G18 مدل 2023 است. لپتاپی که پردازنده قدرتمندتری دارد اما با گرافیک کمی ضعیفتر RTX 4080 همراه شده است.
این مدل همچنان برای استفاده اکثریت مهندسین بیش از اندازه قدرتمند است و یک لپتاپ گیمینگ پرچمدار بهحساب میآید. برخلاف لژیون 7 پرو، طراحی آن بیشتر به لپتاپهای گیمینگ شباهت دارد ولی بزرگترین نقطه قوت آن، بهرهمندی از یک نمایشگر بزرگ 18 اینچی است که با توجه به رزولوشن و کیفیت قابل توجهی که دارد، میتواند یک گزینه بسیار ایدهآل برای مهندسینی باشد که بهدنبال لپتاپ با نمایشگر بزرگتر از اندازه معمول هستند.
بهطور خلاصه میتوان این لپتاپ را یک جایگزین عالی برای یک کامپیوتر رومیزی قدرتمند و ردهبالا بهحساب آورد که تا چندین سال، بهراحتی نیازهای شما را پاسخگو خواهد بود.
5. لنوو لژیون اسلیم ۷ مدل 16IRH8-Z
- پردازنده: اینتل Core i9-13900H
- پردازنده گرافیکی: RTX 4070
- نمایشگر: 16 اینچی IPS با رزولوشن WQXGA و رفرشریت 240 هرتز
- رم: 16 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 64 گیگابایت
- حافظه: 1 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 90 میلیون تومان
نقاط قوت: ضخامت و وزن کم، عملکرد بسیار عالی، نمایشگر با کیفیت، بلندگوهای فوقالعاده
نقاط ضعف: سر و صدای زیاد فنها
در بازه قیمتی پایینتر میتوان نیمنگاهی به لژیون اسلیم 7 مدل 2023 نیز داشت. یک لپتاپ با ضخامت 20 میلیمتر و وزن تنها 2.1 کیلوگرم که یکی از سبکترین لپتاپهای 16 اینچی با چنین مشخصات قدرتمندی است. بدنه لپتاپ تماما از آلومینیوم ساخته شده است و لنوو یک کیبورد فول سایز نیز در اختیار شما قرار داده است.
لژیون 7 اسلیم با وجود این که یک لپتاپ ظریف است، با پردازندههای قدرتمند نسل جدید همراه شده است و میتواند بهراحتی تمامی برنامههای سنگین را برایتان اجرا کند. بهخصوص با توجه به بهرهمندی از یک نمایشگر بزرگ 16 اینچی با رزولوشن بالا و رفرشریت 240 هرتزی و حداکثر روشنایی 500 نیت. تنها نقطه ضعف آن این است که هنگام استفاده سنگین، فنهای لپتاپ سر و صدای خیلی زیاد و آزار دهندهای دارند که این مورد هم با توجه به ضخامت کمی که این مدل دارد، قابل چشمپوشی است.
6. ایسوس ویووبوک پرو 16X مدل K6604
- پردازنده: اینتل Core i9-13980HX
- پردازنده گرافیکی: RTX 4070
- نمایشگر: 16 اینچی اولد با رزولوشن 3.2K و رفرشریت 165 هرتز
- رم: 16 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 32 گیگابایت
- حافظه: 1 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 85 میلیون تومان
نقاط قوت: کیفیت ساخت عالی، نمایشگر اولد، عملکرد سریع و روان
نقاط ضعف: وزن زیاد، شارژدهی ضعیف
یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های مهندسی موجود در بازار، ایسوس ویووبوک پرو 16X مدل K6604 است. مدل 2023 این لپتاپ نسبت به قبل تغییرات مثبت زیادی داشته و حالا تنها با پردازنده اینتل عرضه شده است. گذشته از پردازندههای بهمراتب قدرتمندتر، این مدل دارای یک نمایشگر اولد، سیستمخنک کننده باز طراحی شده و وبکم 1080p است.
این لپ تاپ مناسب نرم افزار های مهندسی با توجه به قیمتی که دارد، باید با رقبای بسیار زیادی روبهرو شود اما با این وجود از آنجایی که اکثر رقبا، لپتاپهای گیمینگ با ظاهر نهچندان جالب برای مهندسین هستند، این مدل میتواند با طراحی ساده خود، توجه کاربران بیشتری را جلب کند. بهخصوص از آنجایی که دارای یک پنل اولد و همچنین پردازندههای قدرتمند اینتل Core i9-13980HX و RTX 4070 است.
7. اچ پی Victus 16t-R000-ZB
- پردازنده: اینتل Core i7-13700HX
- پردازنده گرافیکی: RTX 4070
- نمایشگر: 16 اینچی IPS با رزولوشن FHD و رفرشریت 144 هرتز
- رم: 32 گیگابایت DDR5
- حافظه: 1 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 80 میلیون تومان
نقاط قوت: پردازنده سریع و قدرتمند، شارژدهی خوب، درگاههای زیاد، وزن و ضخامت نسبتا کم
نقاط ضعف: نمایشگر FHD، رم و حافظه غیرقابل ارتقا
لپ تاپ اچ پی Victus 16t-R000-ZB مدل 2023، قیمت کمتری از لپتاپهای بالا دارد چرا که با پردازنده Core i7 همراه شده است. با این وجود و بهلطف RTX 4070 و همچنین رم 32 گیگابایتی که در اختیار شما قرار میدهد، همچنان یکی از گزینههای شایان توجه برای خرید لپتاپ مناسب مهندسین است؛ بیشتر از همه به این خاطر که علاوه بر مشخصات قدرتمند، ظاهر آن نیز کمتر به لپتاپهای گیمینگ شبیه است و میتواند مانند یک لپتاپ معمولی مورد استفاده قرار بگیرد.
عملکرد لپتاپ که مهمترین ویژگی آن است، برای اجرای تمامی برنامههای مهندسی کافی است و از طرف دیگر با توجه به مشخصات، شارژدهی بسیار خوبی هم در اختیار شما قرار میدهد. نمایشگر IPS با رفرشریت 144 هرتزی نیز از دیگر نقاط قوت ویکتوس 16 اینچی اچ پی بهحساب میآید.
8. ایسوس ویووبوک پرو ۱۵ اولد ۲۰۲۳؛ از بهترین لپ تاپ های مهندسی
- پردازنده: اینتل Core i9-13900H
- پردازنده گرافیکی: RTX 4050
- نمایشگر: 16 اینچی اولد با رزولوشن 3.2K و رفرشریت 120 هرتز
- رم: 8 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 16 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: حدود 60 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد سریع و روان، نمایشگر فوقالعاده، طراحی زیبا
نقاط ضعف: ارتقا رم محدودیت دارد
در صورتی که قرار نیست استفاده گرافیکی سنگینی از لپتاپ خود داشته باشید و آن را برای کاربرد هایی مانند لپ تاپ مهندسی برق لازم دارید که رم و پردازنده حرف اول را می زنند، در بازه قیمتی 70 میلیون تومان، یکی از گزینههای شاخص، لپتاپ ویووبوک پرو 15 اولد مدل 2023 است. این لپتاپ با پردازنده قدرتمند Core i9-13900H همراه شده است و در پردازشهای وابسته به CPU عملکرد فوقالعادهای از خود بهنمایش میگذارد.
از طرف دیگر گرافیک نسل جدید RTX 4050 نیز میتواند تا حد خیلی زیادی در کارهای گرافیکی بهشما کمک کند اما با این حال از آنجایی که در این بازه قیمتی، لپتاپهای دیگری با گرافیک 4060 یا حتی 4070 نیز موجود هستند، انتخاب این مدل بستگی به کاربری شما خواهد داشت.
گذشته از این موضوع، در سایر بخشها بهلطف نمایشگر اولد 3.2K با رفرشریت 120 هرتز و طراحی ساده و زیبایی که این مدل دارد، میتوان گفت یکی از گزینههای ارزشمند برای خرید در این بازه است. تنها مشکل اینجا است که رم لپتاپ تنها تا حداکثر 16 گیگابایت قابلیت ارتقا دارد.
9. لپ تاپ ایسوس TUF Gaming F15
- پردازنده: اینتل Core i7-12700H
- پردازنده گرافیکی: RTX 4070
- نمایشگر: 15.6 اینچی IPS با رزولوشن FHD و رفرشریت 144 هرتز
- رم: 8 گیگابایت DDR4 قابل ارتقا تا 24 گیگابایت
- حافظه: 1 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 70 میلیون تومان
نقاط قوت: پردازنده RTX 4070، رم و حافظه قابل ارتقا، نمایشگر قابل قبول
نقاط ضعف: وبکم 720p
مدل 2023 لپتاپ ایسوس TUF F15 در پیکربندیهای متنوع و در بازههای قیمتی مختلفی در بازار موجود است. یکی از بهترین پیکربندیهای آن از نظر مشخصات و قیمت، همین پیکربندی است. ایسوس این مدل را با پردازنده نسل قبل اما همچنان قدرتمند Core i7-12700H وارد بازار کرده است ولی در عوض برای پردازنده گرافیکی بهسراغ RTX 4070 رفته است. چنین ترکیبی میتواند عملکرد بسیار عالی در اجرای برنامههای مهندسی و البته گیمینگ برایتان بههمراه داشته باشد.
از طرف دیگر این لپتاپ در سایر بخشها نیز مثل مدل گرانتر خود با پردازنده Core i9-13900H، از نمایشگر 15.6 اینچی FHD با رفرشریت 144 هرتز بهره میبرد که 100 درصد sRGB را نیز پوشش میدهد.
10. لنوو LOQ 15 IRH8-AA
- پردازنده: اینتل Core i7-13620H
- پردازنده گرافیکی: RTX 4050
- نمایشگر: 16 اینچی IPS با رزولوشن WUXGA و رفرشریت 144 هرتز
- رم: 8 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 32 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: حدود 50 میلیون تومان
نقاط قوت: کیبورد بسیار عالی، گرافیک RTX 4050، قیمت مناسب
نقاط ضعف: نمایشگر معمولی، وزن زیاد
لپتاپ لنوو LOQ 15 یکی از سری لپتاپهای جدید این کمپانی بهحساب میآید. با نگاه کردن به مشخصات لپ تاپ مهندسی LOQ 15 می توان گفت که با دستگاهی اقتصادی که یکی از ارزانترین لپتاپهای بازار با گرافیک نسل جدید RTX 4050 بهحساب میآید، طرف هستیم. لنوو در کنار این گرافیک، از پردازنده Core i7-13620H در این پیکربندی استفاده کرده است و آن را با رم DRR5 قابل ارتقا تا 32 گیگابایت بهفروش میرساند.
با توجه به مشخصات بسیار عالی که این مدل دارد، میتوان گفت در این بازه قیمتی یکی از گزینههای بسیار ارزشمند بهحساب میآید. البته از نظر شکل ظاهری این لپتاپ شاید به مذاق همه مهندسین خوش نیاید؛ چرا که تا حد خیلی زیادی شبیه به یک لپتاپ گیمینگ است و مهمتر از همه وزن 2.4 کیلوگرمی آن نیز به این معنی است که حمل کردن آن کار خیلی راحتی نیست.
11. لپ تاپ ایسوس Creator Laptop Q530
- پردازنده: اینتل Core i7-13620H
- پردازنده گرافیکی: RTX 3050
- نمایشگر: 15.6 اینچی اولد با رزولوشن FHD
- رم: 16 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 40 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: حدود 70 میلیون تومان
نقاط قوت: قیمت مناسب، نمایشگر اولد، پردازنده قدرتمند، گرافیک با 6 گیگابایت ویرم
نقاط ضعف: بدنه بهراحتی اثر انگشت را جذب میکند، با گرافیک نسل قبل عرضه شده است
12. لپ تاپ HP Victus 15 FB1013DX-Z
- پردازنده: AMD Ryzen 5 7535HS
- پردازنده گرافیکی: RTX 2050
- نمایشگر: 15.6 اینچی IPS با رزولوشن FHD و رفرشریت 144 هرتز
- رم: 8 گیگابایت DDR5 قابل ارتقا تا 32 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: حدود 40 میلیون تومان
نقاط قوت: پردازنده سری 7000، عملکرد گرافیکی قابل قبول، نمایشگر 144 هرتزی، رم و حافظه قابل ارتقا
نقاط ضعف: داغ کردن پردازنده
لپتاپ اچ پی ویکتوس 15 پیکربندی ارزانتری هم دارد؛ این پیکربندی با پردازنده جدید AMD Ryzen 5 7535HS همراه شده و دارای گرافیک RTX 2050 است. این مدل همچنین برخلاف مدل قبلی دارای رم DDR5 است و با وجود قیمت کمتری که دارد، بسیاری از مشخصات آن از جمله نمایشگر شبیه به مدل گرانتر هستند.
با توجه به مشخصات میتوان گفت ارزان ترین قیمت لپ تاپ دانشجویی مهندسی، متعلق به همین مدل است و میتواند عملکرد راضی کنندهای در اجرای برنامههای مختلف داشته باشد.
13. لپ تاپ ایسر Aspire 3 A315-59G-53RL-Z
- پردازنده: اینتل Core i5-1235U
- پردازنده گرافیکی: MX550
- نمایشگر: 15.6 اینچی IPS با رزولوشن FHD
- رم: 8 گیگابایت DDR4 قابل ارتقا تا 16 گیگابایت
- حافظه: 256 گیگابایت SSD
- قیمت: حدود 30 میلیون تومان
نقاط قوت: پردازنده نسل 12، رم و حافظه قابل ارتقا، گرافیک مجزا، نمایشگر IPS
نقاط ضعف: درگاههای محدود
ایسر اسپایر 3 مدل 2022 یکی از گزینههای اقتصادی موجود در بازار است که همراه با گرافیک مجزا MX550 وارد بازار شده و همزمان از پردازنده نسل 12 اینتل Core i5-1235U با 10 هسته و فرکانس توربو 4.40 گیگاهرتز بهره میبرد. افزون بر این رم لپتاپ نیز قابلیت ارتقا تا حداکثر 16 گیگابایت را دارا است و در بخش نمایشگر هم شما به یک پنل 15.6 اینچی IPS با رزولوشن FHD دسترسی دارید.
با توجه به این مشخصات، ایسر اسپایر 3 یک لپ تاپ مهندسی با قیمت اقتصادی است که بیشتر برای انجام کارهای سبک و نیمهسنگین میتواند گزینه مناسبی بهحساب بیاید.
14. لنوو IdeaPad Slim 3 مدل ۲۰۲۳
- پردازنده: اینتل Core i5-13420H
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 15.6 اینچی TN با رزولوشن FHD
- رم: 8 گیگابایت DDR5
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: حدود 25 میلیون تومان
نقاط قوت: پردازنده قدرتمند نسل 13، قیمت مناسب
نقاط ضعف: رم غیرقابل ارتقا، نمایشگر TN، درگاههای محدود
در بازه قیمتی زیر 30 میلیون تومان، بهسختی میتوانید گزینههای مناسبی برای خرید یک لپ تاپ مهندسی با مشخصات قابل قبول پیدا کنید. اکثر لپتاپهای موجود در بازه از پردازندههای با عملکرد محدود بهره میبرند؛ با این حال یکی از گزینههای قابل توجهی که میتوان مدنظر داشت، لپ تاپ آیدیا پد اسلیم 3 است که با پردازنده 8 هستهای نسل 13 و فرکانس توربو 4.6 گیگاهرتزی خود، میتواند عملکرد بسیار خوبی در اختیار شما قرار دهد.
البته از آنجایی که این لپتاپ فاقد گرافیک مجزا است، نباید از لحاظ گرافیکی انتظار خیلی زیادی از آن داشته باشید. از طرف دیگر رم دستگاه نیز با وجود اینکه DDR5 است اما قابلیت ارتقا ندارد و به 8 گیگابایت محدود شده است.
سوالات متداول
1. آیا برا ی کارهای مهندسی نیاز به یک لپ تاپ قوی داریم؟
پاسخ این سوال بستگی به استفاده شما دارد، بسیاری از برنامههای سنگین نیاز به یک لپ تاپ مهندسی با مشخصات قدرتمند و ردهبالا دارند. به همین دلیل بهتر است ابتدا برنامههایی که قصد استفاده از آنها را دارید مشخص کرده و بعد بسته به همانها مشخصات را تعیین کنید.
2. پرفروش ترین لپ تاپ های مهندسی از کدام برند ها هستند؟
لپتاپهای دل، اپل و اچپی از جمله برترین لپتاپ های مهندسی هستند و بیشتر کاربرانی که با برنامههایی مثل اتوکد و سالیدورکس سر و کار دارند به سراغ آنها میروند.
سخن پایانی
در این مطلب با چند نمونه از بهترین لپ تاپ های مهندسی آشنا شدیم و مشخصات هر یک را بررسی کردیم. لپتاپهایی که مشخصات کافی برای اجرای برنامههای مهندسی و پردازش پروژههای پیچیده و 3 بعدی را دارند و میتوانند بسیاری از نیازهای دانشجویان رشتههای مهندسی را برطرف کنند. از نظر شما کدام مدل انتخاب بهتری برای مهندسین است؟ شما هم نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
source