عکس های جدید الناز حبیبی : این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ۲۱ مرداد ۱۳۶۷ در تهران متولد شد. او دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم در رشته تدوین و لیسانس کارگردانی است. در ادامه این مطلب بخش فرهنگ و هنر مجله خبری چشمک در مجموعه فیلم و سریال با بیوگرافی و عکس های جدید الناز حبیبی در خدمت شما هستیم.
عکس های جدید الناز حبیبی
بیوگرافی الناز حبیبی
الناز حبیبی در یک خانواده پر جمعیت با پنج خواهر و یک برادر بزرگ شده است که بیشتر اعضای خانواده او در کشور سوئد زندگی می کنند اما خانم بازیگر به دلیل علاقه به ایران و شغل بازیگری، هرگز به مهاجرت فکر نکرده و زندگی در کشور خود را ترجیح می دهد.
الناز حبیبی مادر خود را سالهاست که از دست داده و همیشه در سالروز فوت ایشان با پستی در صفحه شخصی خود، از دلتنگی عمیق و دوست داشتن او می نویسد.
این بانوی هنرمند خود را فردی مهربان، معاشرتی، خانواده دوست و سرشار از عشق میداند و بزرگترین ترسش در زندگی این است که مردم یا خانواده او را دوست نداشته باشند.
ورود به دنیای هنر
الناز حبیبی از کودکی وارد کانون پرورش کودکان شده و در ۹ سالگی به طور اتفاقی در اولین فیلم یکی از بستگان که مدیر تولید بودند انتخاب شده و مقابل دوربین رفت.
این بانوی هنرمند از نقشهای کوتاه و تک سکانس شروع به کار کرده و در آثاری همچون سریال روزگار قریب نقش آفرینی کرد تا به امروز که نقش های اول فیلم و سریال ها را بازی می کند. الناز حبیبی نقش آفرینی در تئاتر، سینما و تلویزیون را به یک اندازه دوست دارد و پذیرش نقش خود را وابسته به متن و شخصیت خود در فیلمنامه میداند.
حضور در سریال روزگار قریب
روزگار قریب یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی و نویسندگی کیانوش عیاری است که نخستین بار از پاییز ۱۳۸۶ به مدت یک سال از شبکه سه سیما به نمایش درآمد. این مجموعه بر پایهٔ زندگی محمد قریب، پزشک ایرانی و بنیانگذار تخصص پزشکی اطفال در ایران ساخته شدهاست. روزگار قریب از سال ۱۲۹۵ همزمان با شروع تحصیلات ابتدایی تا مرگ قریب در سال ۱۳۵۳ روایت میشود و با وقایع آن زمان مانند کودتای رضاخان، قحطی تهران در زمان جنگ جهانی دوم، حضور متفقین در ایران همزمان است.
در این مجموعه مهدی هاشمی، مهران رجبی، ناصر هاشمی، آفرین عبیسی، رضا کیانیان، حسین پناهی، شهاب کسرایی، کاوه آهنگر و پرهام کرمی ایفای نقش میکنند. فیلمبرداری این مجموعهٔ از اواخر سال ۱۳۸۱ آغاز شده بود تا پاییز ۱۳۸۶ ادامه داشت. این مجموعه در شهرک غزالی فیلمبرداری شدهاست.
از آنجايي که سريال روزگار قريب در ۵ سال فيلمبرداري شده است سن دقيق الناز حبيبي هنگام بازي در اين سريال مشخص نيست. او متولد سال ۱۳۶۷ بوده و احتمالا بين سنين ۱۵ تا ۱۹ سالگي در اين مجموعه نقش آفريني کرده است.
الناز حبیبی در این سریال نقش خواهر دکتر قریب در زمان گذشته را ایفا می کند و در کنار بازیگرانی همچون مهدی هاشمی، فرحناز منافی ظاهر، مهران رجبی، ناصر هاشمی، آفرین عبیسی، رضا کیانیان، حسین پناهی و شهاب کسرایی به هنرمندی پرداخته است.
درخشش الناز حبیبی در تلویزیون
خانم حبیبی با سریال روزگار قریب به کارگردانی کیانوش عیاری در سال ۱۳۸۶، فعالیت خود را به صورت حرفه ای در تلویزیون آغاز کرد و در سریال هایی همچون سی امین روز، تا ثریا، لبه آتش و فراموشی نقش آفرینی کرد.
اوج شهرت الناز حبیبی برای بازی در سریال دودکش۱ و پس از آن سریال دردسرهای عظیم ۱ و ۲ است که باعث بیشتر شناخته تر شدن و درخشیدن این بانوی هنرمند در تلویزیون شد.
الناز حبیبی در یک خانواده پر جمعیت با پنج خواهر و یک برادر بزرگ شده است که بیشتر اعضای خانواده او در کشور سوئد زندگی می کنند اما خانم بازیگر به دلیل علاقه به ایران و شغل بازیگری، هرگز به مهاجرت فکر نکرده و زندگی در کشور خود را ترجیح می دهد.
فیلم شناسی الناز حبیبی
در ادامه این بخش فرهنگ و هنر به معرفی کامل کارنامه هنری الناز حبیبی می پردازیم.
فیلم های سینمایی الناز حبیبی
- رمانتیسم عماد و طوبی:کاوه صباغ زاده، 1398
- پیتوک:سید مجید صالحی، 1398
- تورنادو:سیدجواد هاشمی، 1397
- ژن خوک:سعید سهیلی، 1397
- دشمن زن:کریم امینی، 1396
- خجالت نکش:رضا مقصودی، 1396
- ماه گرفتگی:مسعود اطیابی،1395
- زاپاس:برزو نیک نژاد، 1394
- هدیه:امیراحمد انصاری، 1393
- ناخواسته:برزو نیک نژاد، 1392
- پیتزا مخلوط:حسین قاسمی جامی، 1389
- فصل باران های موسمی:مجید برزگر، 1388
- رفیق بد:عباس احمدی مطلق، 1386
الناز حبیبی در برنامه و سریال های تلویزیونی
- خندوانه:رامبد جوان، 1399
- دوپینگ:رضا مقصودی، 1398
- دل دار:جمشید محمودی و نوید محمودی
- سارق روح:احمد معظمی، 1396
- دورهمی:مهران مدیری، 1396
- پرستاران:علیرضا افخمی، 1395
- دردسرهای عظیم 2:برزو نیک نژاد، 1394
- سربه راه:سعید سلطانی، 1393
- دردسرهای عظیم1:برزو نیک نژاد، 1393
- دودکش 1:محمدحسین لطیفی، 1392
- به خاطر مونا:مرتضی کوشایی، 1391
- فراموشی:سعید سلطانی، 1391
- لبه آتش:جواد افشار، 1390
- تا ثریا:سیروس مقدم، 1390
- پنج کیلومتر تا بهشت:علیرضا افخمی، 1390
- سی امین روز:جواد افشار، 1389
- فاصله ها:حسین سهیلی زاده، 1389
- روزگار قریب:کیانوش عیاری، 1386
الناز حبیبی در نمایش خانگی
- روزی روزگاری مریخ:محسن چگینی و پیمان قاسم خانی، 1401
- پیشگو:امین انتظاری، رضا بهاروند، 1400
- مردم معمولی:رامبد جوان:1400
- هشتگ خاله سوسکه:محمد مسلمی، 1397
source