طرز تهیه نان آلمانی: ما یک دستور پخت نان پفکی برای همراهی در هر وعده غذایی داریم، از صبحانه گرفته تا شام. نان آلمانی که با این دستور مخصوص تهیه می کنید نرم می شود و از طعم آن سیر نمی شوید. می توانید نان خود را با انواع مربا و سس صبحانه میل کنید و یا یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید. با این نان از غذای خود لذت ببرید! در ادامه این مطلب بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه نان آلمانی همراه شوید.

مواد لازم برای طرز تهیه نان آلمانی

  • 1 لیوان آب گرم
  • یک لیوان شیر گرم
  • 2 قاشق غذاخوری کره گذاشته شده در دمای اتاق
  • 1 قاشق چای خوری مایه خمیر
  • یک قاشق چای خوری شکر
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 5 لیوان آرد (افزودن کنترل شده)

برای جوشاندن:

  • 2 لیتر آب
  • دو قاشق غذاخوری جوش شیرین

طرز تهیه نان آلمانی چگونه است؟

همه مواد به جز آرد را در یک کاسه عمیق بریزید.

مرحله اول تهیه نان

آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید. اجازه دهید خمیر به مدت 1 ساعت تخمیر شود.

مرحله دوم تهیه نان آلمانی

خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید، خمیرها را خوب حلقه کنید و روی آن ها را بپوشانید. به مدت 20 دقیقه به این صورت تخمیر کنید.

طرز تهیه نان آلمانی

2 لیتر آب را در یک قابلمه عمیق بجوشانید. جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید.

طرز تهیه نان آلمانی

خمیر تخمیر شده را داخل آب بریزید. یک طرف 25 ثانیه و طرف دیگر 25 ثانیه بپزید.

طرز تهیه نان آلمانی

به سرعت آن را روی دستمال کاغذی بردارید.

طرز تهیه نان آلمانی

آب اضافی را خالی کنید و خمیرها را روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ فر قرار دهید بدون اینکه به فرم آنها آسیبی وارد شود.

طرز تهیه نان آلمانی

آب گازدار را با قلم مو روی خمیرها بمالید و نمک درشت روی خمیرها بپاشید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20-25 دقیقه بپزید.

طرز تهیه نان آلمانی

نان آلمانی شما آماده است. از غذای خود لذت ببرید!

طرز تهیه نان آلمانی

source

توسط funkhabari.ir