فراروـ نودل یکی از غذاهای نیمه آماده و مدرن امروزی است که طرفداران زیادی به خصوص در میان کودکان دارد. نودل در طعمها و بستهبندیهای مختلف داخل سوپرمارکتها موجود است و دستور تهیه بسیار آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده است. این غذا برای کارمندان و افرادی که فرصت کافی برای غذا پختن ندارند، یک گزینه مناسب است.
به گزارش فرارو، برخی نودل را به تنهایی میجوشانند و با ادویه مخصوص آن مصرف میکنند و برخی بعضی سبزیجات، قارچ و ذرت را به آن اضافه میکنید. ما در این مطلب میخواهیم نوعی نودل خوشمزه با مرغ و سبزیجات را به شما آموزش بدهیم که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و جدید با نودل را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۱ عدد
نودل: ۲ بسته
قارچ: ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
کلم بروکلی خرد شده: ۲۵۰ گرم
ذرت: ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد
کدو سبز: ۲ عدد
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن و پاپریکا: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا کدو سبز و هویج را به صورت خلالی برش بزنید و داخل یک ماهی تابه گود بریزید. قارچ ورقه شده را هم اضافه کنید و اجازه بدهید سبزیها آب بیندازد. کلم بروکلی خرد شده، فلفل دلمهای خرد شده و ذرت را هم به سبزیجات اضافه کنید تا سبزیجات با آب خودش بپزد و نرم شود. حرارت را کم کنید تا سبزیجات نسوزد. به گزارش فرارو، در این فاصله پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن زیتون داخل یک ماهی تابه دیگر بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی نرم و طلایی شود. حالا سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، آویشن، سس سویا و سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ مزهدار شود. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مرغ با حرارت کم بپزد. وقتی مرغ پخت، ترکیب مرغ و پیاز را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم حسابی مخلوط شوند و طعم بگیرند. داخل یک قابلمه جداگانه آب را جوش بیاورید و نودل را به آن اضافه کنید و طبق دستور روی بسته، نودل را آبکش کنید و وقتی آب اضافه آن کشیده شد، به سبزیجات اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا نودل مرغ و سبزیجات خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
۱ ـ کلم بروکلی از جمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که در دو رنگ سبز و ارغوانی در بازار موجود است. این سبزی که از خانواده گل کلمهاست، به دو روش خام و پخته مصرف میشود. کلم بروکلی سرشار از ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و B، پتاسیم، منگنز، فسفر و سایر مواد مغذی است. شستشوی کلم بروکلی مانند سایر سبزیجات نیست و باید نکاتی را هنگام شستشو این سبزی رعایت کنید. ابتدا برگهای چسبیده به ساقه را جدا کنید و کلم بروکلی را زیر آب بگیرید و بشویید. سپس آن را با حوله خشک کنید و با یک چاقوی تیز ساقه را از تاج و گلها جدا کنید و بعد گلهای کلم بروکلی را به قطعات کوچکتر خرد کنید. حالا کلم بروکلی خرد شده را داخل یک کاسه پر از آب ولرم بریزید و یک تا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا کلم بروکلی در آب و نمک بماند؛ سپس آن را آبکشی کنید.
۲ ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر هم خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه خورش قارچ بهتر است از قارچهای ریز دکمهای استفاده کنید.
۳ ـ کدو سبز یکی از سبزیجات پر کاربرد با ارزش غذایی بسیار بالاست که سرشاز از آنتی اکسیدان، منیزیم، مس، فسفر و منبع غنی ویتامین A و ویتامین C است. کدو سبز فیبر بالایی دارد و به همین دلیل برای کاهش وزن گزینه مناسبی است؛ همچنین مصرف کدو سبز برای حفظ سلامت قلب، سلامت چشمها، کنترل دیابت، کاهش کلسترول، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش فشار خون، بهبود عملکرد غده تیروئید، بهبود پروستات، بهبود عملکرد مغز و حافظه، کمک به آبرسانی برای پوست و… مفید است. کدو سبز را میتوانید به صورت بخارپز، آب پز، کبابی و یا سرخ کرده مصرف کنید. هنگام خرید کدو سبز توجه داشته باشید که حتما سفت و دارای پوستی شفاف باشد و از خریدن کدوی شل و با پوست کدر و جمع شده اجتناب کنید.
source