برای انتخاب بهترین لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی، باید ویژگی‌ها و مشخصات بخصوصی را در نظر داشته باشید. برای خرید لپتاپ مخصوص برنامه نویسی، پردازنده، کارت گرافیک، سیستم خنک کننده و نمایشگر باید در اولویت باشند.

اگر به دنبال بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی هستید، در این مطلب پلازا پیشنهادات درخشانی داریم. وقتی به دنبال یک لپ تاپ برای Programming باشید، به یک وسیله قدرتمند نیاز دارید که بتواند ضمن انجام کارهای تخصصی، وزن مناسبی داشته و به راحتی در هر جایی قابل حمل باشد. لپ تاپ لزوماً نباید دستگاه‌های بسیار قدرتمندی باشند، اما یک لپ‌تاپ ضعیف هم کار شما را راه نمی‌اندازد؛ به هر حال شما کدهایی را تالیف می‌کنید، برنامه‌ها و بازی‌هایی را که روی آنها کار می‌کنید، آزمایش می‌کنید و سایر موارد این‌چنینی که همه اینها به پردازنده مناسب و RAM کافی نیاز دارد.

فهرست مطالب

راهنمای خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

برنامه نویسی را می‌توان با انواع مختلفی از دستگاه‌ها انجام داد، اما بسیاری از برنامه نویسان چیزی بیش از یک لپ تاپ معمولی می‌خواهند. در واقع، آن‌ها به بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی نیاز دارند. در حالی که برای کدگذاری لزوماً به یک لپ تاپ بسیار قدرتمند نیاز ندارید، اگر لازم است به عنوان مثال کد خود را وارد کنید و بازی‌هایی را که روی آن‌ها کار می‌کنید آزمایش کنید، یک لپ تاپ با RAM و حافظه فراوان به همراه پردازنده چند هسته ای مدرن نیاز خواهید داشت. چنین سیستمی بسیار سریعتر می تواند کد را کامپایل کند و هرچه زمان کمتری را در انتظار برای انجام کارهای پیچیده لپ تاپ خود صرف کنید، زمان بیشتری برای انجام کارهای دیگر، از جمله انجام پروژه های بیشتر، خواهید داشت.

اندازه صفحه هنگام انتخاب برترین لپ تاپ برای برنامه نویسی بسیار مهم است. به عنوان مثال در یک صفحه ۱۵ اینچی، خواندن کد و انجام تنظیمات GUI راحت تر است تا در یک صفحه نمایش با ابعاد کوچکتر. البته با نمایشگر بزرگتر، قابلیت حمل آسان را فدا می‌کنید. در ادامه با راهنمای خرید لپ تاپ برنامه نویسی همراه ما باشید.

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

ساخت و بدنه لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

هر چقدر هم لپتاپ پیکربندی پیشرفته‌ای داشته باشد، اما اگر خوش ساخت و قوی نباشد عمر آن کوتاه می‌شود. در اینجا منظور باریک بودن و ظاهر لپتاپ نیست. از مشخصات لپ تاپ برنامه نویسی خوب، این است که مواد استفاده شده در ساخت بدنه خارجی، کیفیت لولاها و کیفیت کیبورد از ویژگی‌های مهمی هستند که باید به آن‌ها توجه بشود. بنابراین حتماً لازم نیست که لپتاپ باریک و ظریف و یا با طراحی خیلی زیبایی باشد بلکه خوش ساخت و قدرتمند بودن آن مهم است.

داغ شدن لپتاپ

لپ تاپ برای برنامه نویسی (کدنویسی) باید در برابر داغ شدن در استفاده طولانی مدت مقاوم و دارای سیستم خنک کننده قوی برای تراشه‌های پردازنده مرکزی و گرافیکی مادربورد داشته باشد.

پردازنده مرکزی

سی پی یو یکی از مهم‌ترین ویژگی های لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی (کدنویسی) است که باید موقع خرید به آن توجه بشود. یک لپ‌تاپ Core i5 حداقل چیزی است که باید به‌دنبالش باشید. این پردازنده حد وسط بین لپ‌تاپ‌های Core i3 و i7 است. اما در حالت ایده‌آل یک لپ‌تاپ Core i7 تمام نیازهای برنامه‌نویسی را تأمین می‌کند.

خرید لپ تاپ برنامه نویسی

توجه داشته باشید که پردازنده مسئولیت مالتی تسکینگ را بر عهده دارد. هرچه مشخصات پردازنده بالا باشد، نرم‌افزارهای بیشتری را می‌توانید همزمان استفاده کنید. تهیه پردازنده Core i5 را نیز به عنوان حداقل در نظر بگیرید. این میزان قدرت استثنایی نیست اما عملکرد کافی را برای شما تضمین می‌کند؛ خصوصاً اگر کارهایی مانند کار با طرح‌های پیچیده وب سایت که دارای کد زمینه زیادی هستند را انجام می‌دهید. برنامه‌های بزرگ و پیچیده با پردازنده پرسرعت، سریعتر کامپایل می‌شوند.

مموری (رم)

میزان RAM، قسمت کلیدی راهنمای خرید لپ تاپ برنامه نویسی است؛ رم مشخص می‌کند که برنامه‌ها با چه سرعتی باز و اجرا بشوند. ۸ گیگابایت برای برنامه‌نویسی کافی است، اما ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت خیلی بهتر است. نرم‌افزارهای توسعه‌دهنده سنگین مانند Visual Studio با حافظه رم با حجم بالا، بهتر کار می‌کنند و به همین خاطر توصیه می‌کنیم حداقل ۸ گیگابایت (۱۶ گیگابایت در حالت ایده آل) مدنظر داشته باشید.

همچنین بخوانید :

حافظه

حافظه SSD خیلی سریع‌تر از هارد درایو SATA است. بنابراین اگر برای گیمینگ یا فیلم نیاز به حافظه بیشتری دارید، می‌توانید یک لپ تاپ با حافظه هیبریدی SSD + HDD را انتخاب کنید. اما اگر می‌خواهید از لپتاپ فقط برای برنامه‌نویسی استفاده کنید درایو SATA کافی است.

لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

گرافیک

گرافیک یا جی پی یو، رزولوشن نمایشگر را تعیین می‌کند. آخرین کارت گرافیک‌های یکپارچه ارائه شده توسط اینتل و AMD بد نیستند و می‌توانند تمام شرایط لازم برای یک برنامه نویس را فراهم کنند. اما اگر می‌خواهید علاوه بر کار، نیم‌نگاهی هم به گیمینگ داشته باشید، باید خرج بیشتری کرده و به‌سراغ لپ‌تاپ‌های با گرافیک مجزا بروید.

همچنین بخوانید :

کارت گرافیک بهترین لپتاپ مورد نیاز برنامه نویسان نیز بسته به کار توسعه‌ای که انجام می‌دهید می‌توانند کلیدی باشند. اگر در حال توسعه بازی در محیطی مانند Unreal Engine یا Unity هستید، باید الزامات گرافیکی آن برنامه‌ها را در نظر بگیرید.

سیستم عامل

در این مورد چند گزینه وجود دارد مک، ویندوز و یا Linux که با توجه نرم افزارهای مورد نیازتان می‌توانید هر یک از این سه گزینه را انتخاب کنید. اگر با X-code یا iOS کار می‌کنید، پس لپتاپ اپل گزینه مناسبی است. سیستم عامل ویندوز هم از اکثر نرم افزارها و پلتفرم‌های برنامه‌نویسی پشتیبانی می‌کند.

خرید لپ تاپ برنامه نویسی

به یاد داشته باشید که برای برترین لپ تاپ برای برنامه نویسی، استفاده از یک سیستم عامل همسو با اهداف شما ایده خوبی است. آیا می‌خواهید در Xcode برای iPhone ، iPad و Mac توسعه دهید؟ پس شما به یک Mac نیاز دارید. به‌علاوه، هرچه لپ تاپ شما سریعتر بتواند کد را کامپایل کند، زمان کمتری را برای انتظار صرف خواهید کرد و این می‌تواند به معنای بهره‌وری بیشتر شما باشد و قادر به انجام پروژه‌های بیشتری باشید.

معرفی بهترین لپ‌تاپ‌ها برای برنامه نویسی

در این قسمت به معرفی فهرست بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی می‌پردازیم و همراه آن، به مزایا و معایب هر یک نیز اشاره کرده و مشخصات جدیدترین لپ تاپ های مخصوص کد نویسی بازار را بررسی خواهیم کرد.

۱. لپ‌تاپ لنوو Legion Pro 5 16IRX9

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
پردازنده اینتل Core i7-14650HX
پردازنده گرافیکی RXT 4060
نمایشگر ۱۶ اینچی IPS با رزولوشن ۲۵۶۰x۱۶۰۰ و رفرش‌ریت ۱۶۵ هرتز
رم و حافظه ۱۶ گیگابایت رم | ۵۱۲ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۸۰ میلیون تومان
  • نقاط قوت: پردازنده قدرتمند، نمایشگر با دقت رنگ مناسب، پشتیبانی از سوییچ MUX
  • نقاط ضعف: وزن زیاد

یکی از جدیدترین گزینه‌هایی که برای برنامه‌نویسی می‌توانید در نظر داشته باشید، لپ‌تاپ لنوو Legion Pro 5 16IRX9 است. این محصول از یک نمایشگر بزرگ ۱۶ اینچی بهره می‌برد که رزولوشن WQXGA را همراه با رفرش‌ریت ۱۶۵ هرتز در اختیار شما قرار می‌دهد. این پنل همچنین از حداکثر روشنایی ۳۰۰ نیت برخوردار است و می‌تواند ۱۰۰ درصد فضای رنگ sRGB را هم پوشش دهد.

اما مهمترین ویژگی که آن را به یک لپ تاپ مناسب برنامه نویسی تبدیل کرده است، پردازنده مرکزی اینتل Core i7-14650HX با ۱۶ هسته و فرکانس بیشینه ۵.۲ گیگاهرتز است. این پردازنده نسل ۱۴ اینتل، عملکرد مثال‌زدنی دارد و می‌تواند کار شما را در هنگام کدنویسی راحت کند. از سمت دیگر، گرافیک RTX 4060 با توان ۱۴۰ وات هم برای پردازش‌های گرافیکی گزینه قدرتمندی به حساب می‌آید؛ با این همه، در صورتی که می‌خواهید لپ‌تاپ را مدام با خود حمل کنید، لنوو Legion Pro 5 16IRX9 گزینه مناسبی نیست؛ چراکه وزن آن به ۲.۵ کیلوگرم می‌رسد.

همچنین بخوانید :

۲. لپ‌تاپ ایسوس VivoBook Pro 16 K6602VV

لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی

ASUS VivoBook Pro 16 K6602VV
پردازنده اینتل Core i9-13900H
پردازنده گرافیکی RXT 4060
نمایشگر ۱۶ اینچی IPS با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۲۰۰ و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز
رم و حافظه ۱۶ گیگابایت رم | ۵۱۲ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۷۵ میلیون تومان
  • نقاط قوت: پردازنده قدرتمند، نمایشگر با دقت رنگ مناسب، پشتیبانی از سوییچ MUX
  • نقاط ضعف: وزن زیاد

ایسوس ویووبوک پرو اولد مدل ۲۰۲۴ در این پیکربندی خود با پردازنده قدرتمند و ۱۴ هسته‌ای Core i9-13900H همراه شده است و در کنار با توجه به بهره‌مندی از یک پنل 16 اینچی IPS با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۲۰۰ و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای خرید لپ تاپ برنامه‌نویسی است. این مدل حتی دارای گرافیک نسل جدید RTX 4060 نیز هست تا در کارهای گرافیکی نیز بتواند حرف‌های زیادی برای زدن داشته باشد. از طرف دیگر رم دستگاه به ۱۶ گیگابایت می‌رسد که تا حداکثر ۴۰ گیگابایت قابل ارتقا است.

۳. اپل مک بوک ایر M3 مدل ۱۵ اینچی

لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

Apple MacBook Air M3
پردازنده اپل M3
پردازنده گرافیکی اپل M3
نمایشگر ۱۵.۳ اینچی IPS با رزولوشن ۲۸۸۰x۱۸۶۴
رم و حافظه ۸ گیگابایت رم | ۲۵۶ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۷۵ میلیون تومان
  • نقاط قوت: پشتیبانی از دو نمایشگر خارجی، شارژدهی عالی، تراشه قدرتمند و سریع، وزن سبک
  • نقاط ضعف: درگاه‌های محدود، رم و حافظه غیر قابل ارتقا

در بین لپ‌تاپ‌های اپل، بهترین گزینه‌ای که می‌توانید برای برنامه‌نویسی خریداری کنید، مک‌بوک ایر M3 در مدل ۱۵ اینچی است. این محصول از تراشه M3 بهره می‌برد که عملکرد بسیار عالی دارد و در عین حال با توجه به مصرف باتری بهینه‌ای که دارد، دستگاه با یک بار شارژ می‌تواند مدت زمان طولانی شما را همراهی کند. در حقیقت با توجه به قیمت و از لحاظ شارژدهی، لپ تاپ بهتری برای برای برنامه نویسی پیدا نخواهید کرد. از سمت دیگر، نمایشگر ۱۵.۳ اینچی این دستگاه نیز ابعاد و وضوح مناسبی برای کدنویسی دارد و با توجه به اینکه روشنایی آن به حداکثر ۵۰۰ نیت می‌رسد، می‌تواند در محیط‌های پرنور هم عملکرد مناسبی داشته باشد. البته مانند همیشه بزرگترین نقاط ضعف مک‌بوک‌های اپل، درگاه‌های محدود و رم و حافظه غیر قابل ارتقا هستند که می‌توانند بسیاری از کاربران را از خرید منصرف کنند؛ بنابراین، قبل از خرید حتما مطمئن شوید که ۸ گیگابایت رم برای استفاده شما کافی است.

۴. لپ‌تاپ لنوو LOQ 15 IRX9

لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

Lenovo LOQ 15 IRX9
پردازنده اینتل Core i7-13650HX
پردازنده گرافیکی RTX 4060
نمایشگر ۱۵.۶ اینچی IPS با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۰۸۰ و رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز
رم و حافظه ۱۶ گیگابایت رم | ۵۱۲ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۶۵ میلیون تومان
  • نقاط قوت: نمایشگر ۱۴۴ هرتزی، امکان ارتقا رم و حافظه
  • نقاط ضعف: سر و صدای زیاد فن‌ها تحت بار زیاد، بالا رفتن حرارت، وزن زیاد

یکی دیگر از گزینه‌های ارزشمندی که در فهرست لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی به آن خواهیم پرداخت، لنوو LOQ 15 IRX9 است. این محصول در سال ۲۰۲۴ عرضه شده است و از پردازنده Core i7-13650HX با ۱۴ هسته و ۲۰ رشته بهره می‌برد که بیشینه فرکانس آن به ۴.۹ گیگاهرتز می‌رسد. از سمت دیگر، لنوو گرافیک RTX 4060 با توان ۱۱۵ وات را هم در اختیار شما قرار می‌دهد. با توجه به این مشخصات، لپ‌تاپ LOQ 15 IRX9 عملکرد بسیار خوبی در کدنویسی خواهد داشت و می‌تواند یک انتخاب مناسب به حساب بیاید. به خصوص با توجه به این که رم و حافظه هر دو قابلیت ارتقا دارند؛ با وجود این‌ها، سیستم‌خنک‌کننده این محصول سر و صدای زیادی دارد و حرارت بدنه نیز در استفاده طولانی مدت بالا می‌رود. همچنین، با توجه به وزن ۲.۴ کیلوگرمی که LOQ 15 IRX9 دارد، حمل و نقل آن هم راحت نیست.

۵. لپ تاپ اپل مک‌بوک ایر M2

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی ۲۰۲۲

Apple MacBook Air M2
پردازنده اپل M2
پردازنده گرافیکی اپل M2
نمایشگر ۱۳.۶ اینچی IPS با رزولوشن ۲۵۶۰x۱۶۶۴
رم و حافظه ۸ گیگابایت رم | ۲۵۶ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۵۵ میلیون تومان
  • مزایا: طراحی جدید و زیبا، شارژدهی عالی
  • معایب: قیمت بالاتر از مدل قبل، بالا رفتن حرارت لپ‌تاپ زیر فشار

اگر به‌دنبال یک لپ تاپ مناسب برنامه نویسی پایتون هستید، نگاهی به مک‌بوک ایر M2 بیاندازید. یک لپ‌تاپ نازک و سبک برای برنامه‌نویسانی که همیشه می‌خواهند لپ‌تاپ خود را همراه داشته باشند. این مدل نسبت به مدل ۲۰۲۰ از بسیاری از جهات ارتقا پیدا کرده و علاوه بر طراحی جدید از وب‌کم 1080p و نمایشگر بزرگ‌تر و روشن‌تر نیز بهره می‌برد.

اما مهمترین تغییر، استفاده از پردازنده جدید M2 اپل است. یک پردازنده قدرتمند که کدنویسی در این لپ‌تاپ را به یک لذت فراموش نشدنی تبدیل می‌کند. این پردازنده آنقدر قدرتمند است که با آن می‌توانید چندین شبیه‌سازی به‌صورت همزمان داشته و تست‌ها را نیز انجام دهید.

همچنین بخوانید :

مهمتر از همه این است که شارژدهی این مدل فوق‌العاده است و با یک بار شارژ می‌تواند تا بیش از ۱۶ ساعت هم دوام بیاورد. البته قیمت آن از مدل قبلی بالاتر است و شاید ارزش خرید کمتری داشته باشد. اگر قیمت این لپ‌تاپ برایتان بیش از اندازه بالا است، مدل قبلی آن هم همچنان جزو بهترین لپتاپ ها برای برنامه نویسی است.

۶. لپ‌تاپ ایسوس VivoBook X16 K3605ZF

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

ASUS VivoBook X16 K3605ZF
پردازنده اینتل Core i5-12500H
پردازنده گرافیکی RTX 2050
نمایشگر ۱۶ اینچی IPS با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۲۰۰
رم و حافظه ۸ گیگابایت رم | ۲۵۶ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۴۵ میلیون تومان
  • مزایا: وزن کم، پردازنده قدرتمند، رم و حافظه قابل ارتقا
  • معایب: دقت رنگ پایین نمایشگر

در صورتی که به دنبال لپ تاپ برنامه نویسی ارزان هستید، لپ‌تاپ VivoBook X16 K3605ZF می‌تواند یک گزینه مناسب به حساب بیاید. این لپ‌تاپ از پردازنده مرکزی اینتل Core i5-12500H با ۱۲ هسته و فرکانس حداکثری ۴.۵ گیگاهرتز بهره می‌برد. ایسوس همچنین گرافیک RTX 2050 را نیز در اختیار شما قرار داده است که تا حدودی در انجام وظایف گرافیکی می‌تواند کمک کننده باشد. پیکربندی پایه این لپ‌تاپ دارای ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است که هر دو قابلیت ارتقا دارند. همچنین، نمایشگر این لپ‌تاپ یک پنل ۱۶ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۲۰۰ و روشنایی ۳۰۰ نیت است ولی دقت رنگ بالایی ندارد که کمتر برای برنامه‌نویسان مهم است.

۷. اچ پی Victus 15 FA1093DX-Z

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

HP Victus 15 FA1093DX
پردازنده اینتل Core i5-13420H
پردازنده گرافیکی RTX 3050
نمایشگر ۱۶ اینچی IPS با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۰۸۰
رم و حافظه ۸ گیگابایت رم | ۵۱۲ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۴۵ میلیون تومان
  • مزایا: قیمت مناسب نسبت به مشخصات، نمایشگر ۱۴۴ هرتزی، وزن مناسب
  • معایب: نمایشگر معمولی با روشنایی پایین

اچ پی ویکتوس 15 2023 یکی دیگر از گزینه‌های ارزشمند این فهرست است. این مدل حدود 45 میلیون تومان قیمت دارد ولی با این حال، مشخصات بسیار جالب توجهی در اختیارتان قرار می‌دهد. این پیکربندی از Victus 15 با پردازنده Core i5-13420H همراه شده است؛ یک پردازنده ۸ هسته‌ای که با فرکانس توربو ۴.۶۰ گیگاهرتزی خود، همچنان یک گزینه مناسب برای کدنویسی به‌حساب می‌آید. در طرف دیگر در بخش گرافیک شما به RTX 3050 دسترسی دارید که باز هم برای کارهای گرافیکی عملکرد قابل قبولی دارد. همچنین رم با قابلیت ارتقا تا ۳۲ گیگابایت و یک پنل IPS با رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز از دیگر نقاط قوتی هستند که این پیکربندی را به یکی از گزینه‌های شاخص برای برنامه‌نویسی و گیمینگ در این بازه قیمتی تبدیل می‌کنند.

همچنین بخوانید :

۸. لنوو LOQ 15 15IRH8-WE

خرید لپ تاپ برنامه نویسی

Lenovo LOQ 15 15IRH8
پردازنده اینتل Core i5-12450H
پردازنده گرافیکی RTX 2050
نمایشگر ۱۵.۶ اینچی IPS با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۰۸۰ و رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز
رم و حافظه ۸ گیگابایت رم | ۵۱۲ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۴۰ میلیون تومان
  • مزایا: کیبورد بی‌نظیر، قیمت بسیار خوب، رم DDR5، نمایشگر ۱۴۴ هرتزی
  • معایب: وزن زیاد

لنوو LOQ 15 یک بار دیگر در این فهرست بهترین لپ تاپ ها برای برنامه نویسی حضور دارد. این بار البته با ارزان‌ترین مدل. این پیکربندی از LOQ 15 با پردازنده نسل ۱۲ اینتل Core i5-12450H همراه شده است و از پردازنده گرافیکی RTX 2050 نیز بهره می‌برد و در حقیقت یکی از ارزان‌ترین مدل‌ها با گرافیک RTX در بازار است.

با این وجود لنوو آن را با رم DDR5 قابل ارتقا تا ۳۲ گیگابایت همراه کرده است و یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچی IPS با رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز نیز برایش درنظر گرفته است. مهمترین ویژگی این لپ‌تاپ، کیبورد بی‌نظیر آن است که می‌توان گفت با اختلاف فراوان، بهترین کیبوردی است که می‌توانید در این بازه قیمتی و حتی بالاتر، پیدا کنید. با توجه به پردازنده ۸ هسته‌ای نسل ۱۲ و همچنین گرافیک قابل قبول ۲۰۵۰، این پیکربندی یکی از گزینه‌های اقتصادی مناسب برای برنامه‌نویسی است.

۹. لپ‌تاپ ایسوس Vivobook 15 X1502ZA

بهترین لپتاپ ها برای برنامه نویسی

Asus Vivobook 15 X1502ZA
پردازنده اینتل Core i7-12700H
پردازنده گرافیکی اینتل آیریس Xe
نمایشگر ۱۵.۶ اینچی TFT با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۰۸۰
رم و حافظه ۸ گیگابایت رم | ۵۱۲ گیگابایت حافظه
قیمت حدود ۳۳ میلیون تومان
  • مزایا: پردازنده قدرتمند، وزن و ضخامت مناسب، کیبورد باکیفیت
  • معایب: نمایشگر دقت رنگ و روشنایی پایینی دارد

در صورتی یک لپ تاپ خوب برای برنامه نویسی می‌خواهید که پردازنده مرکزی قدرتمندی داشته باشد، ایسوس Vivobook 15 X1502ZA در این بازه قیمتی بهترین انتخاب خواهد بود. این محصول با پردازنده اینتل Core i7-12700H وارد بازار شده است که دارای ۱۴ هسته و فرکانس حداکثری ۴.۷ گیگاهرتز است و می‌تواند عملکرد بسیار عالی داشته باشد. در کنار شما به ۸ گیگابایت رم قابل ارتقا تا ۱۶ گیگابایت نیز دسترسی خواهید داشت. البته این مدل فاقد گرافیک مجمع است و از همین جهت، برای کارهای گرافیکی نباید روی آن حساب باز کنید. همچنین، نمایشگر آن یک پنل TFT است که دقت رنگ پایینی دارد و مهمتر از همه حداکثر روشنایی آن هم از ۲۵۰ نیت فراتر نمی‌رود که برای کار در یک محیط با نور زیاد، مناسب نیست.

همچنین بخوانید :

۱۰. لپ تاپ لنوو IdeaPad Slim 3 15IRH8-ZA

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8
پردازنده اینتل Core i5-13420H
پردازنده گرافیکی اینتل آیریس Xe
نمایشگر ۱۵.۶ اینچی TN با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۰۸۰
رم و حافظه ۸ گیگابایت رم | ۱ ترابایت حافظه
قیمت حدود ۲۸ میلیون تومان
  • مزایا: پردازنده قدرتمند، رم DDR5، وزن کم
  • معایب: رم غیرقابل ارتقا

اگر برای خرید لپ تاپ برنامه نویسی به‌دنبال یک گزینه اقتصادی و مقرون به‌صرفه هستید، لپ‌تاپ IdeaPad Slim 3 2023 می‌تواند یک انتخاب قابل قبول باشد. این لپ‌تاپ در خیلی از بخش‌ها مثل سایر مدل‌هایی است که در این بازه قیمتی قرار دارند؛ با این حال یک برتری به‌خصوص دارد و آن هم بهره‌مندی از پردازنده Core i5-13450H با ۸ هسته و فرکانس ۴.۶۰ گیگاهرتز است.

این پردازنده با توجه به قدرت پردازشی بسیار خوبی که دارد، یک گزینه عالی برای برنامه‌نویسی است اما باید به این نکته هم توجه کنید که با توجه به ضخامت کمی که این لپ‌تاپ دارد، خیلی نباید روی سیستم‌خنک‌کننده آن حساب باز کنید و ممکن است در خیلی از مواقع نتوانید از نهایت پتانسیل این پردازنده بهره ببرید.

سوالات متداول

1. آیا برای خرید لپ تاپ برنامه نویسی به لپ تاپ هایی با سخت افزار بالا نیاز داریم؟

نه خیلی بالا اما خوب است که از پردازنده i7 و حافظه، گرافیک و رم کافی برخوردار باشد.

2. لپ تاپ های پرفروش مخصوص برنامه نویس ها کدامند؟

مک‌بوک‌های اپل یکی از گزینه‌های محبوب در میان برنامه‌نویس‌ها به‌حساب می‌آیند. در کنار آن‌ها می‌توان از لپ‌تاپ‌های گیمینگ سایر برندها مثل ایسوس و لنوو نیز از جمله مدل‌های پرفروش برنامه‌نویسی یاد کرد.

۳. ارزانترین لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی کدامند؟

لپ‌تاپ‌های لنوو 15IRH8 و ایسوس X1502ZA از جمله ارزان‌ترین لپ‌تاپ‌های برنامه‌نویسی هستند که می‌توانید در نظر داشته باشید.

۴. بهترین لپ تاپ ایسوس برای برنامه نویسی کدام است؟

VivoBook Pro 16 K6602 از جمله بهترین گزینه‌ها برای برنامه‌نویسان در سبد محصولات ایسوس به حساب می‌آید.

۵. بهترین لپ تاپ لنوو برای برنامه نویسی کدام مدل است؟

از بین محصولات لنوو، می‌توان گفت Legion Pro 5 16IRX9 با توجه به بهره‌مندی از پردازنده مرکزی قدرتمند، مناسب‌ترین گزینه برای برنامه‌نویسی است.

سخن پایانی

بطور کلی در این مقاله سعی کردیم تا با ارائه توضیحات جامع و کامل در مورد بهترین لپ تاپ برنامه نویسی، انتخاب و خرید گزینه مناسب برای برنامه نویسان را راحت‌تر کنیم. همانطور که در این مطلب نیز مطالعه کردید، بهترین لپتاپ مخصوص برنامه نویسی لزوما نیاز نیست که قدرت پردازش بسیار بالا داشته باشد؛ بنابراین، قبل از خرید ابتدا هدف خود را مشخص کرده و سپس برای سفارش آن اقدام کنید. شما چه ویژگی‌هایی را برای خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی مورد نظر قرار می‌دهید؟ تجربیات خود را با ما در بخش کامنت‌ها در میان بگذارید.

منتخب کاربران

source

توسط funkhabari.ir