هدی زین العابدین یکی از بازیگران و هنرپیشههای معروف و درخشان کشورمان است که از راه تبلیغات و مدلینگ به عرصه بازیگری راه پیدا کرد و با چهره شرقی زیبا توجه بسیاری را به خود جلب کرد. زین العابدین علاوه بر بازیگری به عکاسی نیز علاقه خاصی دارد. بیوگرافی کامل او را در ادامه بخوانید.
بیوگرافی هدی زین العابدین
۱۱ تیر ماه ۱۳۶۸ هدی زین العابدین در کرج به دنیا آمد. در رشته گرافیک تحصیل کرده و فارغ التحصیل شده است. پدر هدی مغازهدار است و مادرش در قید حیات نیست. هدی یک خواهر بزرگتر و یک برادر کوچکتر دارد.
شروع فعالیت با مدلینگ
زین العابدین فعالیت خود را از نوجوانی با حضور در عرصه مدلینگ شروع کرد و مانند مهدی پاکدل بازیگر مشهور کشور، از راه تبلیغات و تیزرهای آگهی وارد عرصه بازیگری شد. همچنین لازم به ذکر است او مدتی مدل تیزرهای تبلیغاتی کارخانه برنج آوازه بود.
ورود به عرصه بازیگری
هدی اولین بار در سال ۱۳۸۴ وقتی ۱۶ ساله بود در یکی از دو سکانس فیلم خانه روشن به کارگردانی وحید موسائیان جلوی دوربین رفت تا اینکه مدتی درگیر کار تبلیغاتی شد. هدی زین العابدین در یکی از مصاحبههای خود نظرش را در مورد بازیگری اینگونه میگوید: «من به این هنر و حرفه بسیار علاقهمند بودم و از راه شرافتمندانه و درست وارد این کار شدم.
بازیگری خیلی چیزها را به من آموخت و با ورودم به این عرصه بینشم گستردهتر شد و سعی میکنم مثل قبل نسبت به اتفاقات و اشیای پیرامونم بیتفاوت نباشم، بلکه به آن فکر کنم و بصیرت داشته باشم». او همچنین میگوید: «بازیگری باعث شد نگاه و نگرشم به آدمها عوض شود».
همسر هدی زین العابدین
در حال حاضر خبری درباره ازدواج هدی زین العابدین منتشر نشده است. البته شایعاتی هست اما خبر رسمی نیست. برخی سایتها عکسی را به عنوان همسر هدی زین العابدین معرفی میکنند که صحت ندارد و شایعه است، در واقع آن عکس هدی زین العابدین به همراه خواهرزادهاش است!
فعالیتهای هنری هدی زین العابدین
سینمایی
۱۳۹۸ رستگاری جهان – کمال تبریزی
١٣٩٧ طلا – پرویز شهبازی
١٣٩٧ سمفونی نهم – محمدرضا هنرمند
١٣٩۶ عرق سرد – سهیل بیرقی
١٣٩۶ جاده قدیم – منیژه حکمت
١٣٩۶ اسرافیل – آیدا پناهنده
١٣٩۵ آنها – احسان سلطانیان
١٣٩٣ صفر – مسعود یزدانی فر
١٣٩٢ پایان خدمت – حمید زرگرنژاد
۱۳۹۰ سه قدم عاشقی – محمد خراط زاده
١٣٨۴ خانه روشن – وحید موسائیان
زین العابدین در نقش رابعه بلخی
تلویزیون
۱۳۸۸ – آشپزباشی – محمدرضا هنرمند
۱۳۸۹ – یکی از ما – نگار آذربایجانی
۱۳۹۰ – سقوط یک فرشته – بهرام بهرامیان
۱۳۹۱ – همه خانواده من – داریوش فرهنگ
۱۳۹۲ – شوخی کردم – مهران مدیری
۱۳۹۷ – ۸۷ متر – کیانوش عیاری
نمایش خانگی
۱۳۹۱ – قلب یخی ۳ – سامان مقدم
۱۳۹۷ – رقص روی شیشه – مهدی گلستانه
۱۳۹۸ – کرگدن – کیارش اسدی زاده
۱۴۰۲ – رهایم کن – شهرام شاه حسینی
۱۴۰۳ – در انتهای شب – آیدا پناهنده
عکسهای بدون آرایش هدی زین العابدین در یک پروژه عکاسی
کیوان فرد (عکاس سینما و تلویزیون) نوشت: «وقتى یه آرتیست درجه یک، ٧ ساعت تموم با انرژى و حوصله اجازه میده ازش عکاسى کنى از همه مهمتر به عکاسى و ایده هات اعتماد میکنه و بدون میکاپ و گریم، صورت شسته، براى یه پروژه اخیر جلوى دوربینت میشینه. چیزى نمیتونم بگم بهش جز این که بگم برترین و مهربون ترین و دوست داشتنى ترینى تو جهان رفیق، مرسى، مرسى، مرسى».
شباهت هدی زین العابدین و حدیثه تهرانی
برخی معتقدند این بازیگر با حدیثه تهرانی شباهت زیادی دارند و عکسی که در ادامه مشاهده میکنید نمونه ای از مقایسه شباهت این دو بازیگر است. نظر شما چیست؟ به نظر شما شباهتی دارند؟
جوایز و افتخارات
آغاز فعالیت هدی زین العابدین، در سال ۱۳۸۴ بازی در فیلم سینمایی خانه روشن به کارگردانی وحید موسائیان بود.
وی در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، کاندید بهترین نقش مکمل زن برای فیلم عرق سرد شد.
زین العابدین در فیلم سقوط یک فرشته در نقش فاطمه به شهرت خاصی رسید.
نظر هدی زین العابدین در مورد بازیگری
حضور شرافتمندانه به بازیگری داشتم. جهان هنر یک جهان بیکرانه است. هیچ حد و مرزی ندارد، همیشه به هنر بازیگری علاقهمند بودم. راهی که توانستم از طریق آن به دنیای تصویر، تلویزیون و سینما ورود کنم، این راه بود که فکر میکنم از خیلی راههای دیگر شرافتمندانه تراست. مضاف بر اینکه باعث شد خود را در معرض یادگیری قرار دهم. با خیلی تکنیکها که پیشتر برایم ناشناخته بود، آشنا شوم که از این جهت خیلی خوشحال هستم.
اینکه تصور داشته باشیم، اگر هنری از نگاه خود داریم، درها همه باید به سویمان باز شود تا بتوانیم حرکت راحتی به سوی رشد و پیشرفت داشته باشیم خود این فکر، میتواند مانع پویایی، رشد، خلاقیت و موفقیت شود. برای رسیدن به هدف هر کجا باشی باید تلاش کنی و در دنیای هنر این توجه به خلاقیت و پویایی فردی دو چندان است و تلاش برای رشد به دقت نیاز دارد.
متن هدی زین العابدین برای مادرش
تقدیم به مادری که ندارم …… میان تمام نداشتنها دوستت دارم … شانس دیدنت را هر روز ندارم … ولی دوستت دارم… وقتی دلم هوایت را میکند حق شنیدن صدایت را ندارم… ولی دوستت دارم… وقتهایی که روحم درد دارد و میشکند شانههایت را برای گریستن کم دارم… ولی دوستت دارم… وقت دلتنگی هایم، آغوشت را برای آرام شدن ندارم … ولی دوستت دارم …. آری همه وجودمی ولی هیچ جای زندگیام ندارمت و میان تمام نداشتنها باز هم با تمام وجودم دوستت دارم. با تمام نبودنها دوستت دارم مادرم.
تقدیم به مادران آرمیده در خاک و تقدیم به دوستان عزیزم که مادراشون در قید حیات نیستند، ولی خودشون بهترین مادرن و تکیه گاه خانواده، همیشه شاد سربلند و پیروز باشید.
منبع: ستاره
source