تندی غذا را چگونه بگیریم؟

خوردن غذاهای با طبع گرم و تند در بسیاری از کشور های دنیا نظیر هندوستان، چین، پاکستان، ارمنستان و… بسیاری از کشور های دیگر دنیا و همچنین مردم خوب جنوب کشور عزیزمان ایران نیز امری بسیار مرسوم و متداولی است و مردم در این مناطق به خوردن غذاهای تند علاقه زیادی دارند، اما علاقه تنها دلیل آن ها برای خوردن این سبک غذاهای تند نبوده و مردم در این مناطق بر این باور هستند که خوردن اینگونه غذاهای تند برای سلامتی بدن آن ها نیز بسیار مفید است و امروزه نیز این امر از نظر علمی تا حدودی ثابت هم شده است.

اما باید به این نکته نیز توجه داشت که خوردن بیش از اندازه فلفل و یا مصرف بی اندازه آن در انواع غذا ها آن هم به صورت متداول و ادامه دار علاوه بر فواید می تواند مضراتی هم برای شما داشته باشد و بهتر است که در مصرف آن تا حدی تعادل را حفظ کنید. امروز ما در آلامتو برای حفظ این تعادل مطلالبی تحت عنوان تندی غذا را چگونه بگیریم و یا از بین بردن تندی فلفل در غذاهای خورشتی و آبکی برای شما تهیه کرده ایم و امیدواریم که شما نیز از خواندن تمامی این مطالب لذت ببرید.

تندی غذا را چگونه بگیریم؟

در بعضی مواقع ممکن است فردی که در حال آشپزی کردن است به هر دلیلی یا خواسته و یا ناخواسته باعث تند شدن بیش از اندازه ی غذا شود، که در این صورت فرد به دنبال راهکار هایی برای کم کردن این تندی است و برای این کار ابتدا لازم است که خورشتی و یا آبکی بودن غذا و یا خورشتی و آبکی نبودن آن مشخص شود و بعد به دنبال راهکار برای از بین بردن آن گشت. علاوه بر مطالب گفته شده زمانی که شما پی به تندی غذا می برید نیز برای از بین بردن تندی غذا بسیار تاثیر گذار است برای مثال اگر بلافاصله پس از اضافه کردن فلفل و یا چاشنی های تند به غذا متوجه زیادی بودن آن شدید می توانید قبل از هم زدن غذا قسمتی که به آن ادویه اضافه شده است را با قاشق برداشته و آن را دور بریزید و سپس غذا را هم بزنید تا از تند شدن آن جلوگیری کرده باشد اما اگر پس از هم زدن و یا انتهای پخت غذا متوجه تندی زیاد آن شوید باید از کار های دیگری برای از بین بردن این تندی استفاده کنید بنابراین زمان نیز در این امر بسیار موثر است.

همچنین بخوانید: فیلم طرز تهیه شیره انگور با خاک سفید

تندی غذا را چگونه بگیریم؟

گرفتن تندی غذا هنگام پخت

اگر فرد در هنگام پخت غذا و یا اواسط آن متوجه تندی بیش از اندازه ی آن شود می تواند مقدار مواد اولیه ای که در غذا استفاده شده است را بلافاصله بیشتر کرده تا مقدار غذا و یا حجم آن بیشتر شود و فلفل و تندی آن نیز متناسب با حجم و یا اندازه غذا و مناسب و اندازه شود.

اضافه کردن نشاسته به غذا برای گرفتن تندی غذا

اضافه کردن نشاسته های همچون یک سیب زمینی کامل و پوست گرفته و نگینی شده و یا اضافه کردن مقداری برنج به غذای در حال پخت و اجازه دادن به آن تا مقداری از تندی غذا با جوشیدن و یا قل خوردن با مواد اولیه غذا بگیرید و باعث می شود تا تندی آن تا حد چشم گیری کاهش پیدا کند.

از بین بردن تندی فلفل در غذاهای آبکی

اگر متوجه تندی غذایی آبکی در حین پخت آن شدید بنابر آن که غذای آبکی شما بر پایه ی شیر و یا خامه و لبنیات بوده باشد می توانید آن را با اضافه کردن مقداری لبنیاتی مانند ماست، انواع شیر مثل شیر گاو، شیر نارگیل و یا بادام و یا اضافه کردن خامه صبحانه و یا خامه ترش و به طور کلی با اضافه کردن مقداری از لبنیات دلخواه خود بسته به نوع غذایی که در حال پخت آن هستید تندی آن را به میزان چشم گیری کاهش دهید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک بدون فر روی اجاق گاز

از بین بردن تندی فلفل در غذاهای آبکی

از بین بردن تندی فلفل غذا با شکر و یا عسل

همچنین می توانید با اضافه کردن مقداری از چاشنی هایی مثل شکر و یا اضافه کردن مقدار کمی عسل نیز به غذای خود و شیرین کردن آن تا حدی تندی غذا را متعادل کنید.

از بین بردن تندی فلفل در غذاهای خورشتی

در بعضی از غذا های سبک خورشتی و یا آبکی همانند خورشت قیمه و یا انواع از سوپ ها نیز می توانید با اضافه کردن صیفی جاتی همچون مقداری گوجه فرنگی نگینی شده و یا رنده شده و یا همچنین مقداری هویج رنده شده و یا نگینی شده، اضافه کردن چاشنی های همانند مقداری آب لیمو ترش تازه و یا مقداری آب قوره یا آبلیمو به این سبک غذاها تا حد زیادی از تندی این مدل غذا ها بکاهید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه مربای هویج رنده شده

از بین بردن تندی فلفل در غذاهای خورشتی

کلام آخر 

در آخر نیز خوشحالیم که شما تا انتهای این مطالب تحت عنوان تندی غذا را چگونه بگیریم و از بین بردن تندی فلفل در غذاهای خورشتی و آبکی ما را دنبال کردید و امیدواریم که خواندن تمامی این مطالب لذت ببرید.

source

توسط funkhabari.ir