خواص شیر بادام: شیر بادام یکی از شیرهای مورد علاقه کسانی است که به شیر گاو حساسیت دارند. این یکی از پرمصرف ترین شیرها است که نه تنها توسط کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند، بلکه برای کسانی که رژیم گیاهخواری را ترجیح می دهند نیز مصرف می کنند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیر بادام و خواص شیر بادام همراه خواهید بود.

شیر بادام

شیر بادام که حاوی تمام مواد سالم موجود در بادام و طعم خاص بادام است، در واقع یکی از ساده ترین دستورهای خانگی است. خوشمزه تر از آنهایی است که در بیرون فروخته می شود، به راحتی درست می شود و مواد آن بسیار مفید است.

بیائید این بار شیر بادام که یکی از شیرهای گیاهی مورد علاقه است را در خانه امتحان کنیم. اگر در مورد فواید، ارزش غذایی و مدت ماندگاری این شیر خوشمزه می‌پرسید، خمه را در این مطلب خواهبد یافت.  قبل از شروع، بیایید موادی را که نیاز دارید فهرست کنیم. نگران نباشید این شیر مواد کمی دارد.

مواد لازم برای تهیه شیر بادام: (برای 1 لیتر شیر بادام)

1.5 فنجان بادام خام

4-5 لیوان آب

برای شیرین کردن:

1 قاشق چایخوری عسل (اختیاری)

1 قاشق چایخوری دارچین (اختیاری)

نکاتی درباره شیر بادام

نکته ضروری استفاده از بادام تازه است. کافی است بادام محلی و خام را از آجیل فروشی ها یا بادام های بسته بندی شده آماده خریداری کنید. استفاده از بادام خام مهمترین راز است.

طرز تهیه شیر بادام در خانه

بادام ها را در ظرفی بریزید و ۱ لیوان آب گرم به آن اضافه کنید و بگذارید حداقل ۸ ساعت بماند.

خواص شیر بادام

بادام هایی را که در آب خیس کرده اید در مخلوط کن با آب بریزید. در این مرحله، مهم است که مخلوط کن قوی باشد.

بادام ها را با آب خوب له کنید تا سفید شوند.

خواص شیر بادام

سپس 3 فنجان آب باقیمانده را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید با اضافه کردن کمی آب مقدار آن را افزایش دهید. دوباره با آب مخلوط کنید.

صافی را روی یک کاسه قرار دهید. پارچه پنیر تمیز را روی صافی قرار دهید.

بادام هایی را که از مخلوط کن ریخته اید روی این پارچه پنیر بریزید و خوب آبکش کنید تا تفاله روی پارچه بماند. قسمت باقی مانده در قسمت پایین شیر بادام شماست.

در صورت تمایل می توانید دارچین یا عسل را اضافه کنید و مخلوط کرده و در یک بطری شیشه ای دربسته منتقل کنید. شیر بادام آماده است!

خواص شیر بادام

 چگونه شیر بادام را نگهداری کنیم؟

شیر بادام را به راحتی تهیه کرده ایم اما ماندگاری شیر بادام چقدر است و مصرف شیر بادام چقدر طول می کشد؟

اول از همه، بسیار مهم است که شیر خود را به شرایط نگهداری صحیح برسانید. شیر بادام را باید در بطری های شیشه ای استریل شده درب دار و در یخچال نگهداری کنید. در این شرایط شیر شما با حفظ تازگی و طراوت به مدت تقریبی 3 روز قابل نگهداری است. در صورت تمایل می توانید شیر را در قالب های یخ فریز کرده و در فریزر نگهداری کنید. به این ترتیب ماندگاری آنها حداقل 2 ماه خواهد بود.

خواص شیر بادام چیست؟

وقتی به محتویات و ارزش غذایی شیر بادام نگاه می کنیم، متوجه می شویم که این شیر سرشار از کلسیم، B2 و ویتامین D است. کم کالری بودن نیز تمام امتیازات را دریافت می کند.

1 فنجان (حدود 240 میلی لیتر) شیر بادام شیرین معمولاً حاوی 30 تا 50 کالری است.

خواص شیر بادام به شرح زیر است:

شیر بادام، غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع، ممکن است به محافظت از سلامت قلب کمک کند. از کاهش سطح کلسترول بد و کاهش خطر بیماری های قلبی پشتیبانی می کند.

با محتوای قند پایین و شاخص گلیسمی پایین، به تعادل قند خون کمک می کند. برای بیماران دیابتی گزینه مناسبی است.

این یک جایگزین ایده آل برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز است. می توان آن را بدون ایجاد مشکلات گوارشی مصرف کرد و از سلامت روده نیز حمایت می کند.

شیر بادام سرشار از ویتامین E، پوست شما را تغذیه می کند و می تواند به کاهش علائم پیری کمک کند.

source

توسط funkhabari.ir