فواید مصرف همزمان تخم مرغ با سبزیجات: نتایج تحقیقات محققان نشان داد که مصرف همزمان تخم مرغ خوب پخته شده همراه با سبزیجات می تواند سبب افزایش جذب کاروتنوئیدها شود. با بخش سلامت از سری مطالب درمان خانگی و گیاهان دارویی مجله اینترنتی گفتنی همراه باشید.
این مطلب را هم ببینید: با مصرف این سبزیجات گیاهی میل به شیرینی را کاهش دهید!
فواید مصرف همزمان تخم مرغ با سبزیجات
تخم مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت است که توصیه های زیادی برای مصرف آن وجود دارد . یکی از راههایی که میتواند به افزایش خواص تخم مرغ کمک کند مصرف همزمان تخم مرغ پخته شده با سبزیجات است که این کار موجب افزایش جذب کاروتنوئیدها میشود.
افزایش جذب کاروتنوئیدها با مصرف همزمان تخم مرغ با سبزیجات
پژوهش های جدید نشان می دهد خوردن همزمان تخم مرغ خوب پخته شده همراه با سبزیجات می تواند سبب افزایش جذب کاروتنوئیدها شود.
این مطلب را هم ببینید: کمبود زینک برای سلامت بدن چه عواقبی دارد؟
واین کمپل سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پوردو ایالت ایندیانا، به ارزیابی تاثیرات مصرف تخم مرغ در جذب کاروتنوئید از طریق سالاد مخلوط سبزیجات خام پرداخت.
در این مطالعه به 16 مرد جوان سالم، سه نوع سالاد داده شد:یک سالاد بدون تخم مرغ، یک سالاد همراه با 1.5 عدد تخم مرغ کامل، و سالاد دیگری با 3 تخم مرغ کامل.
مردانی که بیشترین تعداد تخم مرغ به همراه سالاد محتوی گوجه، هویج حلقه شده، اسفناج های کوچک و کاهو خورده بودند، میزان جذب کاروتنوئیدشان 3 تا 9 برابر افزایش یافته بود.
این مطلب را هم ببینید: نگهداری و حفظ عطر و خواص قهوه چه شرایطی دارد!
به گفته وی این تاثیر بسیار قابل توجه است. کاروتنوئیدهای موجود در این سالاد شامل بتاکاروتن، آلفاکاروتن، لیکوپن، لوتین و زآگزانتین بودند که البته دو کاروتنوئید آخر در زرده تخم مرغ هم وجود دارند.
این تحقیق یک گام فراتر از مطالعه این تیم در مورد افزودن برخی روغن های خاص به ترکیب سبزیجات خام در جهت افزایش جذب کاروتنوئیدهاست.
source