طرز تهیه کوفته با بلغور: کوفته های تخت با طعم گوشت و بلغور، با مواد بسیار کم و ظاهر چشم نوازش توانسته است جای خود را بین سفره ها باز کند. امروز شما را با طرز تهیه کوفته با بلغور آشنا خواهیم کرد. این دستور خوشمزه با طعم خاص خود کاندیدای ستاره شدن در سفره های شما را داراست. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه کوفته با بلغور همراه باشید.

طرز تهیه کوفته با بلغور

این کوفته های خوشمزه با ظاهر تخت خود مناسب برای قرار دادن بین نان در کنار گوجه فرنگی و خیارشور است. به این ترتیب این کوفته ها با شکل دادن به گوشت چرخ کرده مخلوط با ادویه جات، ترشی جات به شکل نازک و پهن و پختن با دقت آن در تابه یا در فر تهیه می شوند. شما می توانید این کوفته ها را با برنج، سیب زمینی یا سبزیجات سرو کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته با بلغور

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 لیوان بلغور ریز
  • یک عدد پیاز
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
  • 3 قاشق غذاخوری روغن (سرخ کردن)

طرز تهیه کوفته با بلغور

طرز تهیه کوفته چگونه است؟

برای کوفته های صاف، بلغور را به آب داغ اضافه کنید و ده دقیقه با درب بسته صبر کنید.

سپس آن را با تمام مواد ورز دهید.

تکه هایی به اندازه گردو را با دست بردارید و گرد و صاف کنید.

هر دو طرف کوفته ها را در تابه سرخ کنید.

کوفته های شما آماده هستند. از وعده غذایی خود لذت ببرید.

پیشنهاد آشپزی

در حین تهیه کوفته ها، ورز دادن کامل گوشت چرخ کرده با ادویه جات و استراحت دادن به آن می تواند به نفوذ کامل طعم به داخل گوشت کمک کند.

source

توسط funkhabari.ir