غذاهایی که عملکرد کبد را مختل می کنند: در این گزارش جالب و کاربردی در میابید که کدام نوع غذاها عملکرد کبد شما را مختل می کند و باعث آسیب کبدی می شود. با بخش سلامت از سری مطالب درمان خانگی و گیاهان دارویی مجله اینترنتی گفتنی همراه باشید.
این مطلب را هم ببینید: با نوشیدن این نوع از نوشیدنی ها می تونید خواب راحتی داشته باشید!
غذاهایی که عملکرد کبد را مختل می کنند
کبد نقش مهمی در ذخیره سازی و سوخت وساز چربی بر عهده دارد، کبد طبیعی حاوی کمتر از حدود پنج گرم چربی در 100 گرم وزن خود بوده که از این میزان 14 درصد تری گلیسرید، 64 درصد فسفولیپید، 8 درصد کلسترول و 14 درصد اسید چرب است.پس باید بدانیم این عضو حیاتی نقش به سزایی در زندگی مان دارد در این گزارش جالب و کاربردی در میابید که کدام نوع غذاها عملکرد کبد شما را مختل می کند و باعث آسیب کبدی می شود.
این مطلب را هم ببینید: خواص کاکائو خام برای ایجاد حس شادی و درمان کلسترول!
برخی از غذاها در عملکرد کبد اختلال ایجاد می کنند
یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که خوردن وعده های غذایی دارای چربی زیاد، عملکرد کبد را مختل می کند. گزارشی از این مطالعه در Journal of Clinical Investigation منتشر شده است.محققان می گویند که سطح بالای چربی های اشباع در غذاهایی مانند چیزبرگر و سیب زمینی سرخ کرده یا پیتزا، بلافاصله عملکرد کبد را تغییر می دهد و احتمال ابتلا به بیماری ها را بیشتر می کند.
در این مطالعه از 14 مرد جوان خواسته شد تا از دارونما یا دوز مشخصی از روغن پالم استفاده کنند که میزان آن متناسب با وزن هر فرد مشخص می شد. میزان این روغن پالم برابر بود با چربی اشباع موجود در یک پیتزای هشت تکه ای یا یک چیزبرگر همراه با مقدار زیادی سیب زمینی سرخ کرده.
این مطلب را هم ببینید: دو نوع اختلال که باعث کاهش اشتها می شوند!
یافته هایی نهایی نشان دادند که مصرف این مقدار از چربی، کبد را وادار می سازد که 70 درصد گلوکز بیشتری تولید کند و به مرور زمان می تواند سطح قند خون را تا اندازه قابل توجهی افزایش بدهد. بنابراین، ادامه مصرف غذاهای پُرچرب می تواند حساسیت به انسولین را به وجود بیاورد که پیش زمینه ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 است.
علاوه بر این مشخص شد که مصرف این میزان از چربی های اشباع، توانایی کبد را برای ذخیره گلوکز در مقایسه با چربی کاهش می دهد و می تواند به مرور زمان فرد را به بیماری کبد چرب مبتلا کند.
source