ناهید استواری مریم بیگم زن خزانه دار در سریال مهیار عیار از جمله بازیگرانی است که به تازگی به یک چهره تبدیل شده است. در ادامه این مطلب با بیوگرافی ناهید استواری مریم بیگم زن خزانه دار و عکس های بیرون سریالی او همراه باشید.

مصاحبه ناهید استواری

به گفته ناهید استواری، در شهرستان‌ها نمی توان از یک حدی بیشتر رشد کرد!

وی که در حاشیه جشنواره فیلم فجر با خبرفوری به کفتگو نشسته بود، درباره تازه ترین فیلمی که در آن ایفای نقش کرده، گفت: بنده در دوران نوجوانی دوست ناشنوایی داشتم که علاقه داشتم با او ارتباط بگیرم و از آنجا که به این واسطه با افراد ناشنوا در ارتباط بودم بنابراین در فیلم “شه‌سوار” همین تجربه به کمکم آمد و امیدوار توانسته باشم با نقشم در این فیلم گوشه ای از زندگی این قشر را ترسیم کنم.

وی ادامه داد: حدود ۱۲ سال پیش که در تئاتر کار خود را آغاز کردم به فکر موفقیت در عرصه بازیگری بودم تا اینکه بعد از سالها توانستم با بازی در فیلم شه‌سوار اولین بازی خود در عرصه سینما را رقم بزنم

او یادآور شد: بنده به گرفتن جایزه برای بازی در فیلم شه سوار فکر نکردم اما وقتی در جشنواره به تماشای کار نشستم نقش نمکی برای جالب بود امیدوارم در نظر مخاطبان نیز چنین باشد.

عکس های ناهید استواری مریم بیگم زن خزانه دار

 

 

ناهید استواری مریم بیگم زن خزانه دار

درباره سریال مهیار عیار

این سریال دربارهٔ راهزنی است که بر اساس اتفاقی در شهر یزد، پای چوبه‌دار می‌رود و همان موقع خواهشی را مبنی بر دیدار مادرش مطرح می‌کند. جوانمردی برای اینکه راهزن به خواسته‌اش برسد، وساطت می‌کند و این اقدام باعث می‌شود که او دچار تحول شود و به سمت عیاری بیاید.

مهیار از مهارت و ذکاوت خوبی برخوردار است و به مرور با مشکلاتی که در شهر اصفهان و در محله خود (محله دردشت) برای مردم، داروغه و… اتفاق می‌افتد، درگیر می‌شود و هر بار داستان جدیدی روایت می‌شود.

بهروز مفید، تهیه کننده مهیار عیار گفت: «در اوایل سال ۱۴۰۱ بود که سیما فیلم طرحی از محمد نیکو را به من ارائه داد که بخوانم و تصمیم بگیرم که آمادگی تهیه آن را دارم یا خیر.

داستان، قصه یک عیار یا به عبارتی راهزنی بود که در جریان یک اتفاقی، جوانمردی روح او را می‌خرد (مانند داستان ژان والژان) به این ترتیب این راهزن که مهارت خاصی داشت بر اثر جوانمردی که برایش اتفاق می‌افتد دچار تحول می‌شود و مسیر زندگی خود را تغییر می‌دهد.»

وی ادامه داد: «بعد از خواندن طرح، پیشنهادی که به نویسنده دادم این بود که ما از این فرصت استفاده کنیم و این داستان را در یک مقطع تاریخی که حرفی برای گفتن دارد؛ مانند مقطع صفویه ارائه کنیم. دوران صفویه یک دوارن تمدنی برای ما است.

ناهید استواری مریم بیگم زن خزانه دار

در این مقطع اولا یک آرامش خوبی در کشور برقرار بوده و دوما کشور در مسیر جاده ابریشم قرار داشته و تجارت بازرگانی خارجی در مسیر کشور در جریان بوده است. از طرفی تولیدکنندگان عمده نساجی به ویژه در زمینه پارچه‌های ابریشمی در این دوره فعالیت می‌کردند. در عین حال به دلیل اینکه در آن دوره جزو امپراطوری بودیم حضور جهانگرد‌های اروپایی و مستشاران را هم در کشورمان داشتیم.»

مفید افزود: «این موضوع بهانه‌ای می‌شد که بدون اینکه بخواهیم به صورت مستقیم شرایط تاریخی خود را مطرح کنیم، در یک بستر داستانی به تاریخ هم بپردازیم و نگاه جوانانمان را با آن شرایط آشنا کنیم. دو شخصیت دیگر هم به مجموعه اضافه کردیم که یکی «شاهک» و دیگری حکیمی بود که شاگرد شیخ بهایی است. ما از طریق این شاگرد سعی کردیم به مسائل فرهنگی آن زمان و شخصیت شیخ بهایی به طور غیرمستقیم بپردازیم.»

source

توسط funkhabari.ir