خوراکی سرشار از ویتامین سی: یکی از عواملی که شما را در مقابل آنفولانزا و سرماخوردگی مقاوم می کند، تقویت سیستم ایمنی بدن است. اما چگونه می شود سیستم ایمنی را تقویت کرد.
اگر به دنبال تقویت سیستم ایمنی خود در زمستان هستید، بهتر است مصرف ویتامین سی را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. اما در چه غذاها و خوراکی هایی ویتامین سی موجود است. در این مطلب با خوراکی سرشار از ویتامین سی یا ماده غذایی ضد سرماخوردگی آشنا خواهید شد.
تقویت سیستم ایمنی بدن با ویتامین سی
یک ماده غذایی وجود دارد که مقدار ویتامین سی بیشتری نسبت به پرتقال یا لیمو دارد و میتواند به شما در مقابله با بیماریهای فصلی کمک کند. افزودن این ماده غذایی به وعدههای غذاییتان راهی ساده و موثر برای حفظ سلامت در فصل سرما و پیشگیری از بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا باشد.
فصل زمستان بسیاری از بیماریها همچون سرماخوردگی و آنفولانزا را به همراه دارد و احتمال دارد به آن مبتلا شویم. هرچند استراحت تنها درمان واقعی این بیماریهاست اما اقداماتی وجود دارند که میتوانند علائم را کاهش دهند یا حتی ابتلا به این نوع بیماریها را کاهش دهند.
مواد غذایی و تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مقابله با عفونتها است. اگر سیستم ایمنی شما سالم و قوی باشد، احتمال بیمار شدن شما کاهش مییابد و حتی اگر دچار بیماری شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه میکند و شما سریعتر بهبود مییابید.
استفاده و مصرف مقدار کافی ویتامین سی در رژیم غذایی روزانه یکی از راههای موثر برای تقویت سیستم ایمنی است و میتواند به کاهش مدت زمان سرماخوردگی کمک کند. ویتامین سی همراه با ویتامین دی، روی و پتاسیم، نقش قابلتوجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
خوراکی سرشار از ویتامین سی
برخلاف باور عمومی، مرکبات تنها منبع ویتامین سی نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیز به شمار نمیروند. بسیاری از خوراکیهای دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و میتوانند به سلامت بدن کمک کنند.
پرتقال با ۵۳.۲ میلیگرم و گریپفروت با ۳۱.۲ میلیگرم ویتامین سی در هر ۱۰۰ گرم، از منابع شناختهشده این ویتامین به شمار میروند. اما جالب است بدانید تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفل دلمهای میتوانید نیاز روزانه ۴۰ میلیگرمی ویتامین سی بدن خود را تأمین کنید.
علاوه بر فلفل دلمهای زرد، خوراکیهایی مانند توتفرنگی، انگور فرنگی سیاه، بروکلی، کلم بروکسل و سیبزمینی نیز از منابع خوب ویتامین سی محسوب میشوند.
یک کاربر تیکتاک نیز اخیرا ویدیویی در این زمینه ساخته که مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. او در این ویدئو توضیح میدهد: «بدن انسان ویتامین سی را ذخیره نمیکند، و فلفل دلمهای زرد بیشترین مقدار ویتامین سی را در میان تمام میوهها و سبزیجاتی که مشاهده کردید، دارد.»
سازمان سلامت ملی بریتانیا نیز تأکید کرده است که یک رژیم غذایی متعادل باید ویتامین سی کافی برای بدن فراهم کند. با این حال، از آنجا که بدن قادر به ذخیره این ویتامین نیست، لازم است روزانه آن را مصرف کنید.
ارزش غذایی فلفل دلمه ای زرد
۱ عدد فلفل دلمهای زرد متوسط حاوی مقادیر معدنی زیر است.
کالری | ۵۰ |
پروتئین | ۲ گرم |
چربی | |
اشباع | ۰ گرم |
تک غیر اشباع | ۰ گرم |
چند غیر اشباع | ۰ گرم |
کربوهیدرات | ۱۲ گرم |
قند | ۰ گرم |
فیبر | ۲ گرم |
ویتامینها و مواد معدنی | |
ویتامین C | ۳۴۱ میلیگرم |
ویتامین B6 | ۳ میلیگرم |
فولات | ۴۸.۴ میکروگرم |
پتاسیم | ۳۹۴ میلیگرم |
مس | ۰.۲ میلیگرم |
منگنز | ۰.۲ میلیگرم |
فلفل دلمهای زرد حاوی تمام مواد مغذی موجود در جدول بالاست. ویتامینها و مواد معدنی موجود در فلفل دلمهای زرد، خواص بسیاری برای سلامتی دارند.
یک وعده ( بر اساس جدول بالا) فلفل دلمهای زرد دارای ۳۴۰ میلیگرم ویتامین C است که از نیاز روزانه ما به این ویتامین بیشتر است. ویتامین C برای سیستم ایمنی عالی است. بنابراین، مصرف فلفل دلمهای زرد با این میزان بالا از ویتامین C میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. یک سیستم ایمنی قوی، کلید یک زندگی متعادل است.
source