علت قرمز شدن ناگهانی چشم و درمان آن
قرمز شدن چشم یکی از موارد آزاردهنده ای است که ممکن است برای هرکسی در طول زندگی اش حداقل یکبار پیش آمده باشد و بینایی او را تا حدی تحت تاثیر خود قرار دهد. دلایل زیاد و متنوعی می توانند در قرمز شدن چشم افراد نقش داشته باشند و ممکن است که این دلایل به همراه سرخی چشم علائمی دیگری نیز همچون سوزش و یا حتی خارش و بروز چرک را نیز برای او به همراه داشته باشند.
امروز ما در آلامتو مقاله ای بر این اساس تحت عنوان علت قرمز شدن ناگهانی چشم در بزرگسالان و کودکان چیست؟ برای شما تهیه کرده ایم امیدواریم که این مطالب در این مقاله برای شما مفید و سودمند واقع شود.
همچنین بخوانید: علت پریدن پلک چشم
علت قرمز شدن ناگهانی چشم در بزرگسالان
همانطور که در مطالب بالاتر نیز به آن اشاره شد قرمزی چشم ممکن است که به دلایل مختلف و متنوعی ایجاد شود و بینایی فرد را تا حدودی تحت تاثیر خود قرار دهد از این دلایل می توان به تعدادی از آن ها نظیر:
1.استفاده از مواد مخدر و یا روان گردان ها و همچنین استفاده از الکل و مصرف بی رویه سیگار نیز می توانند منجر به بروز چنین وضعیتی در فرد شوند.
2.خشکی چشم یکی از مهم ترین دلایل ایجاد قرمزی چشم می باشد که معمولا هم با سوزش و جاری شدن اشک از چشم های فرد همراه بوده است.
توجه داشته باشید که در صورت ادامه دار بودن و یا شدت گرفتن چنین وضععیتی بهتر است که سریعا به پزشک مرتبط مراجعه کرده و تحت درمان و مراقبت او قرار گرفت تا چشم ها هرچه زودتر به حالت اولیه و عادی خود برگردند.
3.ایجاد هرگونه زخم و یا ایجاد هرگونه آسیبی به قرینه ی چشم ها می توانند منجر به بروز چنین وضعیتی در فرد شده که در اکثر موارد نیز این مورد با درد و سوزش و جاری شدن فراوان اشک از چشم ها همراه بوده و بهتر است که برای آرامتر کردن و یا بهبود شرایط به وجود آمده حتما به پزشک مراجعه کرده و مطابق با دستور او عمل کرد.
4.به وجود آمدن انواع عفونت و التهابات مربوط به چشم که ممکن است با ایجاد چرک هایی در گوشه چشم به رنگ های زرد و سفید و یا با ایجاد مقداری چسبندگی در چشم ها برای فرد همراه بوده باشد.
5.بروز انواع آلرژی ها که معمولا هم با سرخی چشم ها و جاری شدن اشک از چشم ها برای فرد همراه می باشد.
همچنین بخوانید: علت خون دماغ شدن از سوراخ چپ بینی
علت قرمز شدن ناگهانی چشم ها در کودکان چیست
کودکان نیز همانند بزرگسالان ممکن است که به دلایل زیاد و مختلفی چنین وضعیتی را در چشمان خود و یا حتی در یکی از چشم های خود تجربه کنند که به همین دلیل ما در اینجا به تعدادی از اصلی ترین و مهم ترین این دلایل اشاره می کنیم نظیر:
1.آلودگی هوا یکی از اصلی ترین دلایل قرمزی چشم و بروز انواع التهابات چشمی در کودکان می باشد که معمولا هم با مقداری سوزش و یا ریزش مقداری اشک برای آنان همراه بوده است.
توجه داشته باشید که در صورت ورود مقداری گرد و خاک نیز به چشمان کودکان ممکن است که آنان چنین وضعیتی را تجربه کنند.
2.ایجاد عفونت و یا ورود آلودگی و میکروب و یا حتی ورود انواع ویروس ها نیز به دلیل زدن دستان آلوده کودک به چشم ها و یا ورود انواع آلودگی به بدن او ممکن است چشم های کودک را مدتی در چنین وضعیتی قرار دهد.
3.کمبود خواب و یا استفاده بی رویه از وسایلی نظیر کامپیوتر، تلویزیون و موبایل نیز می توانند به قرمز شدن و یا سرخی چشم های کودکان کمک کنند.
4.خشکی چشم نیز یکی از دلایل بروز سرخ شدن چشم ها در کودکان شمرده می شود.
5.ایجاد انواع آلرژی ها نیز می توانند در بروز قرمزی چشم ها در کودکان کمک شایانی داشته باشد.
6.شنا کردن و یا رفتن به استخر های دارای آب کثیف و آلوده هم می توانند منجر به بروز قرمزی در چشمتن کودکان شوند.
همچنین بخوانید: درمان خانگی سوزش قسمت بیرونی واژن
درمان قرمز شدن ناگهانی چشم ها
برای درمان چنین عارضه ای چه در بزرگسالان و چه در کودکان بهتر است که ابتدا دلیل ایجاد و بروز آن را تشخیص داد و سپس به درمان اصولی این عارضه اقدام کرد. توجه داشته باشید که در صورت شدت گرفتن و یا طولانی شدن این روند نباید روش های درمان خانگی را ادامه داد و بهتر است که هرچه سریع تر به چشم پزشک و یا پزشک متخصص و مرتبط مراجعه کرد و سپس تحت تشخیص درمان اصولی پزشک قرار گرفت. ما تعدادی از راه های درمان ساده برای بروز چنین مشکلی را برای شما جمع آوری کرده ایم که از این موارد می توان به تعدادی از آن ها اشاره کرد نظیر:
1.در صورتی که خشکی چشم چنین وضعیتی را برای فرد به وجود آورده باشد شما می توانید با استفاده از قطره هایی نظیر قطره اشک مصنوعی استتفاده کنید تا خشکی آن را تاحدودی متعادل کنید.
2.در صورت بروز التهاب و یا انواع عفونت های مرتبط با چشم ممکن است که پزشک برای شما قطره های آنتی بیوتیکی و یا ضد التهابی مخصوص چشم تجویز کند.
3.استفاده کردن از کمپرس یخ و یا کمپرس آب سرد نیز می تواند در آرام کردن چشم ها و کاهش سوزش ناشی از سرخی چشم های شما کمک شایانی داشته باشد.
4.استفاده نکردن از انواع لنز های طبی و یا زیبایی نیز می تواند در جلوگیری از سرخی چشم ها تا حدود زیادی کمک کند.
5.استراحت و خواب کافی حداقل 7الی 8 ساعت در روز نیز می تواند از بروز چنین عارضه ای جلوگیری کند.
6. کاهش ساعت های استفاده از موبایل و یا کامپیوتر و تلویزین و استراحت دادن چشم هر نیم ساعت ( بعد از نیم ساعت کار جلوی سیستم کاپپیوتر و یا موبایل به چشم ها ی خود استراحت دهید و به مدت 5 دقیقه به نقطه دور تری نگاه کنید) نیز می توانند در جلوگیری از بروز چنین پدیده ای نقش داشته باشند.
همچنین بخوانید: درمان خانگی دانه های قرمز روی پوست همراه با خارش
سخن آخر
امیدواریم که مطالبی که در این مجموعه برای شما تحت عنوان علت قرمز شدن ناگهانی چشم در بزرگسالان و کودکان چیست؟ آماده کرده بودیم مورد توجه شما قرار گرفته باشد و در صورت تمایل آن را با دوستانتان هم در میان بگذارید.
source