به گزارش بازیگر 360 ، سحر دولتشاهی، بازیگر سرشناس کشورمان، در واکنش به خبر ناگوار درگذشت امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، استوری تلخ و جانسوزی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد.
وی در این استوری با اشاره به مشکلات اقتصادی و شرایط سخت زندگی دانشجویی، نوشت: “بمیرم برات که دنبال لپتاپ دویدی چون میدونستی که با دلار ۹۵ هزار تومانی دیگه نمیتونی بخریش، بمیرم برای ۱۹ سال عمر کوتاهت که خوب درس خوندی که دانشگاه خوب قبول بشی…”
امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران و اهل شهرستان درمیان در خراسان جنوبی، صبح روز پنجشنبه در پی سرقت لپتاپ و تلفن همراهش توسط دو زورگیر در بزرگراه جلال آلاحمد، به دلیل شدت جراحات و خونریزی جان خود را از دست داد. این حادثه تلخ و دردناک واکنشهای بسیاری را در بین مردم و هنرمندان به دنبال داشت.