به گزارش بازیگر 360 ، در حالی که مراسم اسکار در حال آماده شدن برای تجلیل از بهترینهای سینمای سال بود، جوایز تمشک طلایی (رزی) به رسم هر ساله، بدترینهای سینمای سال ۲۰۲۴ را معرفی کرد. فیلم ابرقهرمانی «مادام وب» ساخته سونی، با کسب سه جایزه، از جمله بدترین فیلم، بدترین بازیگر زن (داکوتا جانسون) و بدترین فیلمنامه، عنوان پیشتاز این مراسم را به خود اختصاص داد. این فیلم توانست از رقیب خود، «جوکر ۲»، که با ۷ نامزدی پیشتاز بود، پیشی بگیرد.
فرانسیس فورد کاپولا، کارگردان مشهور سینما، برای فیلم پرهزینه «مگالوپولیس»، جایزه بدترین کارگردان را دریافت کرد. جان وویت، بازیگر این فیلم، نیز به طور مشترک با بازی در فیلمهای «ریگان»، «سرزمین سایه» و «غریبهها»، جایزه بدترین بازیگر نقش مکمل مرد را از آن خود کرد.
کاپولا پس از دریافت جایزه، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار بیانیهای تند، از صنعت سینمای هالیوود انتقاد کرد. او گیشه را صرفاً پول دانست و گفت که در آینده سینما، جایی برای جنگ، حماقت و سیاست وجود ندارد. کاپولا با تأکید بر اینکه از دریافت جایزه رزی برای فیلم «مگالوپولیس» و نامزدی در چند رشته دیگر هیجانزده است، آن را افتخاری متمایز خواند.
این کارگردان مشهور، صنعت سینمای هالیوود را صنعتی ترسیده از ریسک خواند که با وجود استعدادهای جوان، از نوآوری و خلق آثار ماندگار باز مانده است. او با اشاره به فیلم «وقت بازی» ساخته ژاک تاتی، که با وجود شکست در گیشه، به یکی از محبوبترین فیلمهای تاریخ سینما تبدیل شد، گفت که میخواهد تصاویری خلق کند که شاید ۵۰ سال بعد نیز زنده باشند.
در سایر بخشها، جری ساینفلد برای فیلم «بدون یخ زدگی» جایزه بدترین بازیگر مرد، امی شومر برای همین فیلم جایزه بدترین بازیگر نقش مکمل زن، و خواکین فینیکس و لیدی گاگا برای فیلم «جوکر ۲» جایزه بدترین ترکیب دو نفره در صفحه نمایش را دریافت کردند. فیلم «جوکر ۲» نیز جایزه بدترین دنباله، پیشدرآمد یا بازسازی را از آن خود کرد.
پاملا اندرسون برای مستند «آخرین دختر نمایشی» جایزه «رزی نجاتبخش» را دریافت کرد.