عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پرهیز از غذاهای گرم و درهم‌خوری در فصل بهار خبر داد. 

به گزارش مهر، عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه مناسب در فصل بهار گفت: با گرم‌تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و‌تر دارند، ممکن است دچار مشکلاتی مانند جوش‌های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند. 

وی افزود: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند کاهش یابد و افراد به‌ویژه از عطرهای خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند. 

عباسیان بیان کرد: در گذشته ایرانی‌ها غذاهایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذاهای خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه می‌شود. 

وی گفت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. 

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.

source

توسط funkhabari.ir