شکلات دبی توجه دوستداران شکلات در سراسر دنیا را به خود جلب کرده و به دلیل ترکیب خلاقانه طعمها مشهور است.
این شیرینی با ترکیب شکلات باکیفیت و مواد پرکننده مانند خامه پسته و شیرینی کادایفی (خمیر رشته شده که پایه و اساس غذاهای مختلفی است و بهصورت پیچیده شده یا لایه لایه شده مانند دسر با آجیل و شربت شیرین ارائه میشود.)، یک شاهکار واقعی است.
به گزارش همشهری آنلاین، با این حال، با این محبوبیت که مانند ویروس به سرعت در حال گسترش است. این سوال پیش میآید که آیا شکلات دبی سالم است؟ در این مطلب، منشا آن، اهمیت فرهنگی، فواید تغذیهای و چگونگی لذت بردن آگاهانه از این شیرینی خوشمزه را بررسی خواهیم کرد.
ریشهها
شکلات دبی ریشه در سال ۲۰۲۱ دارد، زمانی که توسط «فیکس دیزرت شکلاتیه» ساخته شد. این دسر منحصربهفرد با نام تجاری «Can’t Get Knafeh of It»، کنافه دسر خاورمیانهای را با شکلات غنی و خامهای ترکیب میکند. کنافه که از خمیر خرد شده فیلو و پنیر شیرین شده تهیه میشود، مدتهاست که در منطقه خاورمیانه مورد علاقه مردم بوده است اکنون این خوراکی که با شکلات ترکیب شده با نام شکلات دبی نو آوری در آشپزی را برجسته کرده است. تا سال ۲۰۲۴، شکلات دبی به لطف اینفلوئنسرهای رسانههای اجتماعی که درباره بافتها و طعمهای متنوع آن بسیار تعریف کردند ، شهرت بین المللی به دست آورد. این توجه ویروسی جایگاه آن را به عنوان یک دسر لوکس که حتما باید امتحان شود، تثبیت کرده است.
اطلاعات تغذیهای
در این بخش به تفکیک مقادیر معمول مشخصات تغذیهای شکلات دبی در هر وعده (۱ بار) آمده است:
کالری: حدود ۲۰۰.
پروتئین: ۴ گرم.
کربوهیدرات: ۱۵ گرم.
چربی: ۱۲ گرم.
ارزش غذایی
منبع: عصر ترکیه
source