استودیو SNK سال‌هاست که جزو مهم‌ترین بازیگران صحنه‌ی بازی‌های فایتینگ محسوب می‌شود و حالا با عنوان جدید خود یعنی بازی Fatal Fury: City of the Wolves بازگشته است.

در دهه اخیر شاهد درخشش فرنچایزهای فایتینگ مثل Street Fighter ،Tekken و Guilty Gear بودیم. اما استودیو SNK با عرضه بازی The King of Fighters 15 نتوانست در برابر آن‌ها دوام بیاورد. اما آیا جدیدترین ساخته این استودیو یعنی بازی Fatal Fury: City of the Wolves قابلیت رقابت با غول‌های فایتینگ فعلی را دارد؟

در ادامه بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves نگاهی به نکات مهم این بازی می‌پردازیم و به سوال‌ مطرح‌شده پاسخ می‌دهیم. پس با بخش نقد و بررسی بازی همراه وب‌سایت دنیای بازی باشید.

فهرست بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves | مقدمه

نسخه اول سری Fatal Fury با نام Fatal Fury: King of Fighters در سال ۱۹۹۱ توسط استودیو SNK منتشر و ۸ سال بعد با عرضه Garou: Mark of the Wolves پرونده این فرنچایز بسته شد. دلیل کنار گذاشتن این سری در واقع به موفقیت فرنچایز King of Fighters این استودیو برمی‌گردد که ترکیبی از کارکترهای Fatal Fury و دیگر بازی‌های فایتینگ استودیو SNK به حساب می‌آمد. پس از ۲۶ سال حضور کارکترهایی مثل Terry و Mai در دیگر بازی‌های فایتینگ، Fatal Fury بار دیگر پا به عرصه گذاشته و استودیو SNK به دنبال بازپس‌گیری جایگاه خود در میان فرنچایز‌های فایتینگ است.

این سری توسط Takashi Nishiyama به عنوان ادامه معنوی نسخه اول Street Fighter ساخته شد و هنوز هم رد پای بازی فایتینگ کپکام در این نسخه دیده می‌شود. این موضوع فقط مختصر به مکانیک‌ها و حس بازی نبوده و اشتراک فن‌بیس این دو سری، باعث رد و بدل شدن کارکترهای مهمان بین این دو فرنچایز شده است.

Street Fighter, شرکت کپکام (Capcom), کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves
رونالدو با طراحی نه چندان جالب

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves | گیم‌پلی

نکته اول در مورد ساختار و پایه گیم‌پلی بازی Fatal Fury: City of the Wolves در رابطه با این موضوع است که بیشتر راه سری بازی‌های Street Fighter را پیش گرفته و تلاش کرده که خودش را از سری King Of Fighters جدا کند. این عنوان تلاش زیادی در تشویق بازیکن به بازی تهاجمی کرده و پاداش خوبی در این باره به بازیکن می‌دهد. برای مثال اگر شما بتوانید کمبوهای پشت سرهم یا Chain Combo روی حریف اجرا کنید، امان او را برده و شانس بردن راند را بالا می‌برد. البته که بازی به شما گزینه‌هایی برای فرار از این شرایط می‌دهد و از لحاظ دفاع با گزینه‌های پر و پیمانی رو‌به‌رو هستید.

به عنوان مثال با نگه داشتن دکمه عقب قادر به بلاک سنتی و همیشگی بازی‌های فایتینگ هستید. گزینه دیگر شما استفاده از Rev Guard است که مشابه بلاک بازی‌های Mortal kombat به حساب می‌آید و یک شیلد در برابر شما ایجاد می‌کند. همچنین اگر با Grab Attack مواجه شدید، با زدن دکمه Grab، آن را خنثی یا با رول کردن به عقب و پرش از موقعیت دور شوید. راه دیگری برای دفاع، بلاک نکردن است. اگر همزمان با ضربه حریف، دکمه عقب را بزنید، آسیب کم‌تری دیده و امکان ضد حمله و مجازات حریف را به دست می‌آورید.

یکی از مهم‌ترین ارکان بازی‌های فایتینگ که باید در بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves به آن بپردازیم، راستر آن است. بازی شامل ۱۷ کارکتر قابل‌بازی است و فعلا ۵ کارکتر دی‌ال‌سی برای آن معرفی شده‌اند. این بازی مثل رقیب اصلی‌ خود یعنی بازی Street Fighter 6 تنوع زیادی در سبک مبارزه کارکتر‌ها دارد. بازی Fatal Fury: City of the Wolves کارکترهایی با سبک‌هایی مثل Grappler، Rushdown، Zoner، Pressurer و All Rounder در اختیار شما قرار داده تا گزینه‌های زیادی در یافتن مبارز اصلی خودتان داشته باشید؛ تجربه بازی با هر مبارز کاملا منحصر به فرد است. البته به طور مثال اگر به کارکتر‌های به اصطلاح Shoto علاقه‌مندید، انتخاب‌های زیادی در این بازی فایتینگ دارید.

Tekken 7

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves

حالا که بحث پیرامون راستر در بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves داغ است، کارکترهای نمادین بازی همچون Terry، Mai و Rock بالاخره به خانه خود بازگشته‌ و بهتر از همیشه ظاهر شدند. همچنین باید به دو نکته شوکه‌کننده‌ای در این مورد اشاره کنم؛ حضور کارکترهای مهمان یعنی salvatore ganacci و cristiano ronaldo، راستر بازی Fatal Fury: City of the Wolves را تبدیل به یکی از منحصر به فردترین‌ها در بین تمام فایتینگ تاریخ کرده است.

ارزش افزوده این کرکترها صرفا به ظاهرشان ختم نشده و تفاوت بین گیم‌پلی این ۲ نفر و بقیه کرکترها چشم‌گیر است. تجربه مبارزه با سالواتوره، خاص و بامزه بوده و تماشای حرکات او به شدت سرگرم‌کننده است. طراحی دیگر مهمان یعنی رونالدو، جذابیت سالواتوره را نداشته و بازی با او چندان لذت‌بخش نیست.

مکانیک‌های Rev در واقع مهم‌ترین مکانیک‌های بازی Fatal Fury: City of the Wolves محسوب شده و باید حتما به آن‌ها توجه زیادی داشته باشید. با جهت دادن و زدن دکمه‌هایی نظیر لایت پانچ، هارد پانچ، لایت کیک یا هوی کیک قادر به اجرای حرکت اسپشیال یا به اصطلاح rev arts هستید.

با زدن دکمه rev و یک دکمه مثل هوی پانچ می‌توانید حمله حریف را بدل و به او ضربه بزنید. دو حالت مختلف از این حمله وجود دارد. یکی از آنها high dodge بوده که ضربات ایستاده را بدل کرده و دیگری low dodge است که ضربات نشسته را بدل می‌کند. همچنین شما با بهره بردن از مکانیک rev guard می‌توانید حملات اسپشیال را دفع کنید. فراموش نکنید که استفاده از مکانیک‌های rev باعث overheat شده و برای مدت محدودی استفاده از توانایی‌های Rev از شما گرفته می‌شود.

یکی دیگر از مکانیک‌های حیاتی بازی S.P.G به معنی Selective potential gear بوده و در ابتدای مبارزه می‌توانید انتخاب کنید که این مکانیک در کدام قسمت نوار سلامتی در دسترس باشد. در این حالت ضربات شما قوی‌تر می‌شود و به rev blows دسترسی دارید.

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves | ویژوال و موسیقی

ویژگی‌های بصری بازی فیتال فیوری از لحاظ فنی در مقایسه با دیگر فایتینگ‌های امروزی مثل Tekken 8 و Mortal Kombat 1 چنگی به دل نمی‌زنند، اما گرافیک هنری و آرت دایرکشن بازی منجر به ظاهری چشم‌نوازتر شده است. به دلیل انیمیشن‌های روان، اجرای ضربات و کمبوها حس لذت‌بخشی می‌دهند و وزن آن‌ها محسوس است. همچنین این روان بودن باعث شده که بازیکن بتواند فریم دیتای بازی را راحت‌تر مشاهده کند.

یکی از نقاط قوت بازی فیتال فیوری تنوع بالای استیج‌ها و جذابیت ظاهری آن‌هاست. استیج‌های بازی حال و هوای زنده‌ای دارند و شبیه به فایتینگ‌های کلاسیک هستند. علاوه بر تنوع استیج‌ها، گوناگونی راستر بازی هم قابل‌توجه است. طراحی هر کارکتر متمایز از دیگر کارکترها به چشم می‌آید و باعث شده که گزینه‌های زیادی برای بازیکنان با سلایق مختلف وجود داشته باشد.

برخلاف بازی Street Fighter 6 موسیقی کارکترهای بازی Fatal Fury: City of the Wolves به خوبی حس کارکتر مربوطه را القا می‌کند. با وجود دل‌نشین بودن موسیقی بازی که اغلب شامل قطعات Jazzy است، انرژی را به اندازه کافی به بازیکن انتقال نمی‌دهد یا به عبارتی دیگر بازیکن را تشویق به مبارزه نمی‌کند.

بهترین بازی های مبارزه ای

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves | محتوای تک‌نفره

مد‌های تک‌نفره بازی Fatal Fury: City of the Wolves به ۲ بخش Arcade و Episodes of Southtown تقسیم می‌شود. بخش آرکید همان‌طور که از اسم آن پیداست، بخشی جمع‌وجور و سنتی محسوب می‌شود، نه بیشتر و نه کمتر. در ابتدا یک مبارز و درجه سختی موردنظر را انتخاب کرده و با پشت سر گذاشتن چندین حریف با باس اصلی مبارزه می‌کنید. پاداش این بخش مثل اکثریت ژانر است و داستانی از کارکتر شما را روایت می‌کند.

مد Episodes of Southtown شباهت زیادی به مد Shadow Lords از بازی Killer Instinct 2013 دارد. در ابتدا یک کارکتر را انتخاب می‌کنید، اما انتخاب درجه سختی تفاوت بزرگی با بخش آرکید دارد. بعد از انتخاب کارکتر با یک منطقه رو‌به‌رو‌ می‌شوید که در هر خیابان آن، مبارزه‌ای انتظار شما را می‌کشد. هر مبارزه Level متفاوتی دارد، اما درجه سختی در هر مبارزه با دیگری متفاوت است.

برای مثال در یک خیابان ممکن است با ۳ مبارزه‌ی پشت‌‌ سرهم نسبتا آسان رو‌به‌رو شوید، اما در خیابانی دیگر یک مبارز چالش بیشتری برای شما ایجاد کند. برخی از این مبارزات اختیاری‌اند، اما برخی دیگر به اجبار کردن شما رو آوردند و برای پیش‌روی در این بخش و راه‌یابی به منطقه بعدی، به رد کردن آنان نیاز دارید. مشابه حالت آرکید، پاداش اصلی این بخش، داستانیست که در قالب دیالوگ و تصاویر ثابت روایت می‌شود.

محتوای تک‌نفره بازی Fatal Fury: City of the Wolves را نمی‌توان ضعیف قلمداد کرد، اما اگر به دنبال محتوایی نظیر بازی Tekken 8 هستید، انتظار شما برآورده نمی‌شود. لازم به ذکر است که این بازی همچنان نسبت به اثری مثل Guilty Gear Strive در هنگام عرضه، محتوای بهتری ارائه می‌دهد.

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves | محتوای تمرینی

مسلما یکی از بخش‌های حیاتی چه برای بازیکنان تازه‌کار و چه بازیکنان باتجربه در ژانر فایتینگ، بخش تمرینی بازیست. توتوریال یکی از نقاط قوت این نسخه به حساب آمده و همانند Killer Instinct 2013 نه تنها اصول بازی را به شما آموزش می‌دهد، بلکه تازه‌کاران را با مکانیک‌های ژانر فایتینگ آشنا می‌کند.

بخش Missions همانند بازی‌های فایتینگ کپکام، اسپشیال‌ها و کمبوهای کارکتر انتخابی شما را آموزش داده و به مرور چالش‌های زیادی برای شما ایجاد می‌کند. پس از به پایان رساندن مراحل این بخش، با کارکتر موردعلاقه‌تان آشنا شده‌ و آماده نبرد با حریفان واقعی هستید.

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves | جمع‌بندی

بازی Fatal Fury: City of the Wolves از لحاظ هسته گیم‌پلی توانست با رقیب اصلی خود یعنی بازی Street Fighter 6 رقابت کند و ضعف‌های بازی عموما به محتوای تک‌نفره و ویژگی‌های بصری ختم می‌شود. البته که این نسخه ضعف‌های مذکور را با راستر قدرتمندش پوشانده و تجربه سرگرم‌کننده‌ای را به طرفداران سبک فایتینگ ارائه می‌کند. نگرانی زیادی به دلیل غیبت ۲۶ ساله‌ی این فرنچایز ایجاد شده بود، اما این بازی صرفا یک فایتینگ معمولی نیست و به وضوح حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

بررسی بازی Fatal Fury: City of the Wolves
راستر جذاب

Verdicts

Fatal Fury: City of the Wolves has managed to rival its main competitor, Street Fighter 6, in terms of core gameplay mechanics. Its shortcomings are mostly tied to single player content and visual features. However, this installment compensates for these weaknesses with a great roster and delivering an entertaining experience to fans of the fighting genre. Despite significant concerns arising from the franchise’s 26 year absence, this game is far from just an ordinary fighter and clearly got plenty to offer

source

توسط funkhabari.ir