این به‌روزرسانی جدید برای Starfield که هنوز به صورت رسمی در دسترس کاربران قرار نگرفته است،‌ ویژگی‌هایی نظیر تنظیمات گرافیکی بسیار پایین، افزایش پشتیبانی از ماد‌‌های کنسولی تا ۲ گیگابایت و بهبودهایی برای عملکرد ماشین فضایی بازیکن را شامل می‌شود.

استودیوی بازی‌سازی Bethesda برای بازی Starfield، برنامه‌های زیادی در سال ۲۰۲۵ تدارک دیده است. اولین قدم از عملی کردن این برنامه‌ها، با آپدیت آتی آن آغاز خواهد شد. این آپدیت، که هم‌اکنون برای بازیکنان تست بتای به‌روزرسانی‌های Starfield در دسترس است، در اولین قدم تنظیمات گرافیکی «بسیار پایین» (Very low) را برای بازیکنانی با مشکلات سخت افزاری ارائه خواهد کرد.

از دیگر تغییرات این به‌روزرسانی، می‌توان به اضافه شدن تناسب‌های ۳۲:۹ و ۳۲:۱۰ برای نمایشگر‌ها، قابلیت افزودن ماد‌هایی با حجم ۲ گیگابایت برای بخش رسمی Creations و بهبود عملکرد ماشین فضایی شما، خصوصا در محل قرار‌گیری آن هنگام فرود می‌شود. شما می‌توانید با مراجعه به این نشانی، از دیگر تغییرات این به‌روزرسانی مطلع شوید.

بازی Starfield هم‌اکنون برای کنسول ایکس باکس سری ایکس/اس و رایانه‌های شخصی در دسترس است.

source

توسط funkhabari.ir