تیم توسعه‌دهنده Overwatch 2 در شرکت بلیزارد، به‌تازگی به اتحادیه کارمندان ارتباطات آمریکا (CWA) پیوسته است.

این گروه با نام Overwatch Gamemakers Guild در اتحادیه شامل نزدیک به ۲۰۰ نفر از کارکنان در بخش‌های مختلف از جمله طراحی، مهندسی، تست و هنر می‌شود. آن‌ها به اتحادیه‌ پیوسته‌اند تا از حقوق شغلی خود محافظت کنند و در برابر تصمیمات مدیریتی یک‌جانبه مثل اخراج‌ها و تغییرات ناگهانی ایستادگی کنند.

این اقدام، دومین اتحادیه فراگیر در بلیزارد محسوب می‌شود. اولین مورد در سال گذشته توسط تیم World of Warcraft شکل گرفت. اتحادیه‌ جدید بعد از اخراج‌های گسترده‌ آغاز سال ۲۰۲۴، که شامل لغو یک پروژه بازی و حذف برخی اعضای تیم اورواچ بود، شکل گرفت.

سایمن هدریک، تحلیل‌گر بخش تست محصول در بلیزارد، درباره انگیزه‌اش از پیوستن به اتحادیه گفت:

چیزی که بیش از همه می‌خواهم از آن محافظت کنم، افراد هستند. اخراج‌ها ناگهانی اتفاق افتادند و ما هیچ‌کاری از دستمان برنمی‌آمد.

دلایل اصلی شکل‌گیری این اتحادیه شامل اختلافات حقوقی، نبود امنیت شغلی، محدودیت کار از خانه و حذف پاداش‌های سالانه بوده‌اند. سیدی بوید، یکی از طراحان رابط کاربری، از اولین روزهای ورودش به بلیزارد در این حرکت مشارکت داشته و معتقد است:

ما فقط یک عدد در نرم‌افزار اکسل نیستیم. می‌خواهیم بازی بسازیم، اما نیاز به امنیت داریم.

پیوستن به اتحادیه‌ به این معنا نیست که یک استودیو در برابر اخراج یا بسته شدن مصون است، اما قدم اول برای ایجاد گفت‌وگو با کارمندان به‌جای رها کردن ناگهانی آن‌ها در ایمیلی پر از تعارفات است. اتحادیه ابزاری برای مذاکره درباره مسائل مختلف و همچنین منبع الهامی برای تیم‌ها در سایر استودیوها خواهد بود.

تشکیل اتحادیه در بلیزارد نشان‌دهنده یک روند رو به رشد در صنعت بازی‌سازی است. این روند می‌تواند الهام‌بخش سایر استودیوها هم باشد تا توسعه‌دهندگان بتوانند صدای قوی‌تری در برابر مدیریت داشته باشند. همچنین، این حرکت به توسعه‌ بازی‌های بهتر کمک می‌کند، چراکه باعث بهبود شرایط کاری و افزایش انگیزه تیم‌ها می‌شود.

source

توسط funkhabari.ir