آپدیت سیزن دوم بازی تکن ۸ باعث واکنش‌های بی‌سابقه‌ای داشت به طوری که سازندگان تیم اصلی (A-team) را بازگرداندند و تیم بالانس را از پروژه کنار گذاشتند. اگرچه امتیازات قسمت هشتم سری در زمان عرضه اولیه بسیار مثبت بود اما بعد از انتشار به‌روزرسانی فصل دوم که شامل بیش از ۱۵۰۰ تغییر بود، سقوط کرد. بسیاری از این تغییرات آنطور که انتظار می‌رفت، عمل نکردند و حتی باعث از کار افتادن بازی شدند.

حتی بعد از اقدامات سریع سازندگان، نگرانی‌هایی در میان طرفداران سرسخت تکن به وجود آمد که عرضه فصل دوم این سری را به سمتی برده که دوست ندارند و اصلاح آن توسط تیم فعلی بسیار دشوار خواهد بود. سازندگان Tekken 8 هم همین نگرانی‌ها را تایید کردند و تیم اصلی را دوباره بازگردانند. طبق گفته کارگردان بازی تیمی که آپدیت بالانس فصل دوم را انجام داد همان تیم سازنده اصلی نبوده است. اکنون سازندگان قدیمی را برای رفع مشکلات بازی بازگرداندند.

به‌روزرسانی فصل دوم بدترین بمباران نقدهای منفی در بین بازی‌های سبک مبارزه‌ای را داشت و هزاران بازیکن با انتشار نقدهای تند و تیز در استیم، نارضایتی خود را اعلام کردند. برخی از تولیدکنندگان محتوا هم از ارائه محتوا برای این بازی دست برداشتند.

تکن ۸

این آپدیت به قدری بد بود که کاربران به جای شکایت از مشکلات، سراغ بازی‌های دیگر رفتند. این اتفاق در بازی‌های لایو سرویس خیلی نادر است و باعث شد تیم سازنده به سرعت هات‌فیکس عرضه کنند و به‌ طور علنی بابت فصل دوم عذرخواهی کنند. حالا بعد از گذشت بیش از یک ماه از عرضه فصل دوم، هرادا اعلام کرد که واکنش منفی نسبت به این آپدیت منجر به اخراج اعضای تیم بالانس شده است. او توضیح داد:

تکن ۸ در برخی جنبه‌ها به خاطر حضور تیم جدید در بخش نبرد و تنظیم چالش‌برانگیز بود ولی ساختار تیم را به اعضای پیشین بازگرداندیم. علاوه بر این کارگردان ناکاتسو که همه او را می‌شناسیم و دوست داریم، حالا تمامی تنظیمات را به دقت بررسی و تایید می‌کند.

بازی تکن ۸ به‌ طور مشترک همراه با استودیوی Arika ساخته شد. این تیم در برخی جنبه‌ها همکاری کرد، ولی بخشی از به‌روزرسانی‌های محتوایی بعدی قسمت هفتم را هم بر عهده داشت. احتمالا با توجه به اشاره هرادا به حضور یک «تیم جدید» که عمده کارهای مرتبط با فصل دوم را انجام می‌داد، آریکا همان تیم بوده ولی هنوز این احتمال وجود دارد که تیم متفاوت دیگری در داخل Bandai Namco مسئول بوده باشد.

هرادا پیش از این اعلام کرده بود که Tekken 9 را به عنوان آخرین بازی این سری عرضه کند و می‌خواهد آن را برای نسل بعدی کنسول‌ها در چند سال آینده آماده داشته باشد. این موضوع در توییت‌های اخیر بعد از اعلام تغییرات در روند ساخت تایید شد و گفت که در چند سال آینده قصد دارد از کار روی این سری کنار برود. اخیرا محتوای آینده بازی تکن ۸ تا فصل تابستان رونمایی شده بود.

source

توسط funkhabari.ir