ناهار چی درست کنم

ناهار چی درست کنم تکراری نباشه و ساده باشه؟

یکی از اصلی ترین دغدغه خانم ها در طول روز تهیه ناهار یا شام می باشد که دوست دارند غذا های تکراری کمتر درست کنند و سراغ غذا های جدید می روند تا غذا های جدید و خوشمزه برای اهالی خانه تهیه کنند. بعضی ها در وعده نهار برنج حتما باید سرو کنند و بعضی ها به دلیل های مختلف مثل رژیم یا کمبود وقت از غذا های نونی استفاده می کنند. ولی اگر شما هم از لیست غذا های تکراری خسته شدید امروز حتما همراه ما باشید.

امروز در آلامتو مقاله ی تحت عنوان ناهار چی درست کنم که تکراری نباشه و ساده باشه؟ با برنج و بدون برنج (با نان) را برای شما آورده ایم که امیدواریم برای شما مفید باشد.

همچنین بخوانید: طرز تهیه ترشی سیر با پوست

ناهار چی درست کنم تکراری نباشه با برنج

مندی گوشت و مرغ

مرغ رو با ادویه، روغن، آبلیمو، زعفران و نمک مزه دار کن و چند ساعت استراحت دهید. پیاز رو تفت بده، ادویه های خشک مثل دارچین، هل، میخک، برگ بو، چیلی و لیمو خشک رو اضافه کن. برنج شسته شده را اضافه کن و آب بریز تا یه بند انگشت روی برنج را بگیرد. توری فلزی روی قابلمه بذار، مرغ رو روش بذار، چند قاشق از مواد مرینیت روی مرغ بریز، فویل بکش. داخل فر ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ و بعد ۱.۵ ساعت با ۱۵۰ بپز. فویل رو بردار، گریل کن تا مرغ طلایی بشه. با پیاز داغ، بادام و گشنیز سرو کن.

ناهار چی درست کنم

قنبر پلو شیرازی

گوشت را با پیاز رنده شده، ادویه و پودر سیر ورز دهید، یک ساعت در یخچال بگذارید، سپس قلقلی و سرخ کنید.در همان روغن، پیاز خلالی را با زردچوبه تفت دهید، گردو را اضافه کرده کمی تفت دهید، سپس کشمش، رب انار، زعفران، دارچین و نمک را اضافه کنید.
برنج را در آب جوش و نمک بجوشانید، وقتی اطراف دانه ها نرم شد، آبکشی کنید.حالا می توانید مواد را لایه لایه با برنج دم کنید یا به شکل دلخواه ترکیب نمایید.

ناهار چی درست کنم

زرشک پلو با مرغ قلقلی

مرغ چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده، فلفل دلم های نگینی، جعفری خردشده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر مخلوط کنید. از مواد، گلوله های کوچک تهیه کرده و در روغن سرخ کنید. سپس زعفران، رب انار، رب گوجه، نمک، فلفل و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید مواد با سس پخته شوند.زرشک را در کمی کره با شکر تفت دهید، خلال پسته و بادام را اضافه کنید.برنج را دم کرده و در دیس بکشید، گلوله های مرغی و زرشک تفت خورده را روی برنج بریزید. غذا آماده است.

باقالی پلو با مرغ لیمویی

مرغ را با نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری، زست و آب لیمو ترش مزه دار کنید. بدون اضافه کردن آب، با حرارت خیلی کم و شعله پخش کن ۱–۲ ساعت بپزید تا به روغن بیفتد.برای پلو، شوید و گشنیز (۵ و ۳ دسته) و برگ سیر استفاده کنید. باقالی تازه را با پوست همراه برنج بجوشانید، نزدیک آبکشی سبزی را اضافه کرده، دو سه جوش که زد آبکش کنید. لابه لای برنج پیاز داغ بریزید و دم کنید.

کفنده مرغ

مرغ را با ماست و ادویه ها (نمک، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر کاری، زنجبیل) مزه دار کرده، یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس با حرارت کم تفت دهید. پیاز را کاراملی کرده، هویج و سیب زمینی را نیز جداگانه تفت دهید.در قابلمه ته دیگ انداخته، لایه ای برنج، سپس مرغ و مواد، و دوباره برنج بریزید. کره و زعفران را اضافه کرده و یک ساعت دم بگذارید. آماده است.

همچنین بخوانید: طرز تهیه ترشی انبه بندری

نخود پلو با ماهیچه

پیاز نگینی را در روغن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده با زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز تفت دهید. کمی آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و آبش غلیظ شود.برنج را در آب جوش و نمک بپزید، ۴-۵ دقیقه آخر نخودفرنگی را اضافه کنید و سپس آبکش کنید. شوید و کمی فلفل سیاه را به برنج اضافه کنید.کف قابلمه کمی روغن و نمک بزنید، ورقه های سیب زمینی را بچینید، روی آنها کمی نمک بپاشید و نخود پلو را روی سیب زمینی ها بریزید. کمی آب دور قابلمه بریزید و دم کنید.

ناهار چی درست کنم

خورش شوید باقالی

گوشت را با پیاز رنده شده، آرد نخودچی و ادویه ورز دادم، کوفته کنید و سرخ کنید. پیاز و سیر را تفت دادم، رب و ادویه زدم، باقالی و شوید اضافه کردم و تفت دهید. آب ریختم و جوش که آمد گوشت ها را اضافه کنید و خورشت را با حرارت کم بپزید. آخر کار آب نارنج و نمک بزنید. خورشت آماده است.

خورش تخم مرغ

پیاز را تفت دهید، سپس رب گوجه، زردچوبه، گشنیز خرد شده (یا پودر گشنیز) و ادویه ها را اضافه کنید.به مقدار کافی آب بریزید و بگذارید بجوشد.تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید و بعد از دو دقیقه غذا آماده است.سس باید غلیظ باشد و با آبلیمو طعم بهتری پیدا میکند. این غذا اقتصادی برای سیستان می باشد.

خورش بادام زمینی

پیاز رنده شده را با بادام زمینی چرخ کرده تفت دهید تا غلیظ شود سپس آب سرد اضافه کنید و رب گوجه و رب انار ترش یا ملس را به مقدار دلخواه افزوده و تفت دهید. بعد از کمی جا افتادن خورش سبزیجات معطر خرد شده را اضافه کنید و نمک، فلفل و طعم دهنده ها را تنظیم کنید. مرغ را م یتوانید همراه مواد در ابتدا تفت دهید و در اواسط پخت بیرون آورده و هنگام سرو اضافه کنید یا جدا بپزید و در اواخر به خورش بیفزایید. این خورش مانند فسنجان نیاز به پخت طولانی با شعله کم دارد تا خوب جا بیفتد.

همچنین بخوانید: طرز تهیه باقالی تازه با پوست

ناهار چی درست کنم

مرغ همایونی

مرغ را یک شب در آب و نمک بخوابانید، هویج خلالی را در آب جوش نرم کرده و سریع در آب سرد بگذارید. پیاز خلالی را تفت دهید، ادویه ها، دارچین، هل کوبیده و رب را اضافه و رب را خوب سرخ کنید، سپس آب جوش بریزید و بگذارید بجوشد. مرغ را با کره و روغن کمی تفت داده و در سس بریزید، سیر کامل اضافه کنید و با درب بسته یک ساعت بپزید. زرشک، خلال پسته و بادام را با کره تفت دهید، هویج بلانچ شده را با گلاب و شکر اضافه کنید و کنار بگذارید. در پایان روی مرغ کره و زعفران بریزید، با برنج و آب مرغ سرو کنید.

ناهار چی درست کنم که تکراری نباشه با برنج

  • بریانی هندی
  • پلو اسپانیایی
  • پلو تایلندی
  • ریسوتو ایتالیایی
  • کباب ژاپنی با برنج
  • پلو مراکشی
  • پلو لبنانی
  • پلو کره ای
  • پلو ویتنامی
  • پلو مکزیکی
  • پلو مدیتران های
  • دمی قارچ و اسفناج
  • برنج با انبه و مرغ تند
  • برنج با کدو حلوایی
  • دمی نخود و شوید
  • برنج سرخ شده آسیایی
  • پلو گوجه سبز
  • ناشف دجاج
  • ناشف لحم

ناهار چی درست کنم تکراری نباشه بدون برنج با نان

یوژیکی

ابتدا نان تست را با مقداری شیر خیس کرده و کنار بگذارید.گوشت چرخ کرده را با پیاز رندهشده، هویج رنده شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک، فلفل، پاپریکا و نان له شده مخلوط کرده و ورز دهید. از مواد کوفته هایی درست کنید و آنها را در برنج خیس خورده بغلتانید تا سطح آنها کاملا با برنج پوشیده شود.برای تهیه سس، پیاز را تفت داده، رب گوجه، پوره گوجه، نمک، ادویه و هویج رنده شده را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد. در پایان کوفته ها را در سس بچینید و اجازه دهید بپزند. آماده است.

همچنین بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک

ناهار چی درست کنم بدون برنج با نان

عرایس

پیاز، سیر، گوجه و جعفری را ریز کنید و آبشان را بگیرید. گوشت را با ادویه ها و مواد مرحله اول مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. نان پیتا را نصف کرده، مواد گوشتی را داخلش پهن کنید، کمی فشار دهید. تابه گریل را با روغن زیتون چرب کنید و عرایس را هر دو طرف سرخ کنید. با سس دلخواه سرو کنید.

لقمه گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه تفت دهید تا سرخ شود. سیب زمینی ها را رنده کرده، بشویید و سرخ کنید. پیاز خلالی را تفت داده، کم کم آب اضافه کنید تا کاراملی شود، سپس با ماست، مایونز، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید تا سس پیاز درست شود. روی نان لواش گوشت، سس پیاز، سیب زمینی سرخ شده، کلم و گوجه بریزید، کمی جعفری و سس مایونز و خردل اضافه کنید، رول کنید و سرو کنید.

ناهار چی درست کنم بدون برنج با نان

بورانی بادمجان افغانی

بادمجان ها را ورقهای برش داده، تلخیاش را گرفتید و سرخ کنید. گوجه ها را پوست کنده، یکی را رنده کنید و با سیر و ادویه داخل تابه تفت دهید تا آبش کشیده شود. بقیه گوجه ها را حلق های برش زده و روی پوره گوجه بچینید. سپس پیاز حلق های و بادمجان سرخ شده را لایه لایه قرار دهید و نیم ساعت با درب تابه بپزید. ماست موسیر، ماست چکیده، خامه، نمک، پودر سیر و فلفل را مخلوط کنید. دو سوم ماست را کف ظرف بریزید، بادمجان ها را گذاشته، بقیه ماست را اضافه و با نعناع خشک تزیین کنید. با نان سرو کنید.

ناهار چی درست کنم

دلمه کدو حلوایی

برنج و لپه را جداگانه پخته و لپه را با زردچوبه و دارچین طعم دار کنید. پیاز را تفت دادم، گوشت را اضافه و با ادویه سرخ کردم. زرشک، سبزی دلمه و رب گوجه زدم و برنج و لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. کدو حلوایی کوچک را خالی کنید، داخلش را چرب کرده و مواد گوشتی را بریزید. کدو را در قابلمه با آب جوش و حرارت کم بپزید. پس از پخت با زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

کوفته دست به گردن

برنج و گوشت را با ادویه و سبزی مخلوط کنید، کوفته ها را شکل دهید و دو ساعت یخچال گذاشتم. کوفته ها را سرخ کنید، سس را با پیاز و رب درست کردم و کوفته ها را در سس بپزید. با جعفری تزئین کردم، آماده سرو است.

شامی بابلی

سیب زمینی و پیاز رنده شده را آبگیری کنید، با گوشت چرخ کرده و ادویه ورز دهید. نیم ساعت در یخچال بماند، شکل دهید و سرخ کنید. همراه نان یا برنج با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه مربای توت فرنگی با وانیل

لیست غذا های نونی برای ناهار

  • کتلت عدس
  • ساندویچ تاکوتان
  • کوکو تره
  • تاکو مرغ مکزیکی
  • بروشتا ایتالیایی
  • کوکوی بادمجان
  • ساندویچ پستو و مرغ
  • پیتزا نان پیتا
  • کروک مسیو
  • بورک
  • پنینی
  • سوولاکی
  • رپ مرغ تایلندی
  • نان و حمص لبنانی
  • کوکوی کدو سبز
  • ساندویچ کاپریس ایتالیایی
  • نان پاراتا با کاری هندی
  • نان و خوراک شاکشوکا

سخن آخر

در انتها باید گفت شما می توانید از غذا های بالا ایده بگیرید و یک ناهار خوشمزه برای خانواده ی خود تهیه کنید و در کنار هم لذت ببرید. اگر شما غذای جدید را بلد هستید که خوشمزه و راحت هست از طریق نظرات به ما بگید تا به لیست بالا اضافه شود.

source

توسط funkhabari.ir