نیکی کریمی از جمله پرافتخارترین و معروفترین بازیگران زن اهل ایران است که به واسطه ایفای نقشهای جذاب خود شناخته میشود. در این مقاله بیوگرافی نیکی کریمی را به تفضیل مرور میکنیم.
نیکی کریمی بازیگر و کارگردان اهل ایران در سال 1350 چشم به جهان گشود. او دانشجوی انصرافی طراحی لباس از دانشگاه آمریکا بود و بازیگری را از زمان مدرسه در گروههای تئاتری آغاز کرده بود تا اینکه در سال 1368 با فیلم وسوسه جلوی دوربین رفت. خانم کریمی خیلی زود در سال 1369 با فیلم عروس به شهرت مطلوبی رسید. این بازیگر جز تأثیرگذارترین بازیگران سینما بعد از انقلاب محسوب میشود که در مجامع ملی و بینالمللی جوایز گوناگونی برنده شده است. او تا کنون 8 بار نامزد و یکبار برای فیلمهای دیوانهای از قفس پرید و واکنش پنجم برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شده است. خانم کریمی در کارگردانی نیز مهارت دارد و برای فیلم آتابای نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر شد. او از داوران بخش فیلم کوتاه شصتمین جشنواره فیلم کن فرانسه بود و در سال 2017 از سوی سایت بازنت جز 30 تن از زیباترین زنان جهان قرار گرفت. در ادامه مقاله پیش رو پلازا با بیوگرافی نیکی کریمی همراه شما هستیم.
فهرست مطالب:
اطلاعات شخصی نیکی کریمی
- نام و نام خانوادگی: نیکی کریمی
- تاریخ تولد: 19 آبان 1350
- محل تولد: تهران
- سن نیکی کریمی: 52 سال
- قد نیکی کریمی: 165 سانتی متر
- وضعیت تاهل: مجرد
- تحصیلات: دیپلم رشته تجربی و دانشجوی انصرافی طراحی لباس از دانشگاه آمریکا
- صفحه اینستاگرام نیکی کریمی: nikikarimi@
زندگی نامه نیکی کریمی
در این بخش بیوگرافی نیکی کریمی از ابتدای نوجوانی تا وضعیت تاهل او و تعداد فرزندانش را مورد بررسی قرار میدهیم.
اوایل زندگی
نیکی کریمی در تاریخ 19 آبان 1350 در تهران به دنیا آمد، اما اصالتا تفرشی است. او در یک خانواده 5 نفره بزرگ شده و یک برادر به نام خشایار و یک خواهر به نام نازنین دارد. خانواده نیکی کریمی در انگلستان زندگی میکنند، اما او به واسطه موقعیت شغلیاش در ایران سکونت دارد. این هنرمند در رشته تجربی دیپلم گرفت و برای ادامه تحصیل در رشته طراحی لباس به آمریکا رفت، اما پس از مدتی از ادامه تحصیل در این رشته انصراف داد و به ایران بازگشت.
زندگی شخصی نیکی کریمی
نیکی کریمی از جمله هنرمندانی است که همیشه حریم خصوصی خاصی برای خود قائل است و زندگی شخصی خود را از زندگی کاریاش متمایز کرده است. شایعاتی درباره نیکی کریمی و همسرش وجود دارد که همگی آنها اخبار زرد و دروغین هستند و این هنرمند تاکنون ازدواج نکرده است. وقتی از او درباره ازدواجش سوال شد، او در پاسخ گفت که دور از ادب و نزاکت است که از کسی درباره ازدواجش سوالی پرسیده شود.
او تنها گاهی اوقات از پدر و مادر خود عکسی در صفحه اینستاگرامش منتشر میکند و اغلب درباره کارها و فعالیتش در سینما، عکسهایی را به اشتراک میگذارد و در فضای مجازی بسیار بیحاشیه است. زندگی خصوصی نیکی کریمی همیشه خط قرمز او بوده و به همین دلیل هیچگاه اطلاعات زیادی را درباره خود و خانوادهاش در اختیار رسانهها و خبرنگاران قرار نداده است.
زندگی شغلی نیکی کریمی
در این بخش با مرور زندگی هنری این بازیگر از شروع کار سینمایی تا شهرت و سالهای اخیر همراه شما هستیم.
شروع فعالیت در سینما
نیکی کریمی نیز مانند اکثر بازیگران معروف از کودکی به بازیگری و سینما علاقهمند بود و در دوران دبستان در تئاترهای کوچک مدرسه بازی میکرد. او تا پایان دوره دبیرستان به صورت جدی به عرصه بازیگری وارد نشد و تنها گاهی اوقات در تئاتر فعالیت میکرد. اما پس از اتمام دوره دبیرستان و اخذ مدرک دیپلم تصمیم گرفت به دنبال علاقه کودکی خود برود و وارد سینما شود. اولین حضور سینمایی نیکی کریمی در سال 1368 و زمانی که تنها 18 سال داشت، اتفاق افتاد. او در فیلم سینمایی «وسوسه» در مقابل دوربین جمشید حیدری قرار گرفت و برای اولین بار در یک فیلم سینمایی حضور پیدا کرد.
ایفای نقش در فیلم وسوسه موجب کشف و دیده شدن نیکی کریمی توسط کارگردانان دیگر شد و پس از آن پیشنهادهای کاری بسیاری دریافت کرد.
رسیدن به شهرت و درخشش
دومین حضور جدی او در سینما، یک سال پس از فیلم وسوسه یعنی در سال 1369 اتفاق افتاد و نیکی کریمی این بار در مقابل دوربین بهروز افخمی قرار گرفت و در فیلم سینمایی «عروس» حضور پیدا کرد.
او در این فیلم به عنوان بازیگر نقش اول زن به ایفای نقش پرداخت و با ابوالفضل پورعرب همبازی شد. فیلم عروس، شهرت و محبوبیت بسیاری برای نیکی کریمی به ارمغان آورد و باعث شد این هنرمند تازهکار اما با استعداد در میان مردم شناخته شود و طرفداران بسیاری پیدا کند. این فیلم در آن زمان با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد و فروش قابل توجهی در گیشه داشت.
نیکی کریمی پس از تجربه موفق بازی در فیلم عروس، این بار مورد توجه مسعود کیمیایی قرار گرفت و در سال 1370 در فیلم «ردپای گرگ» حضور پیدا کرد. او در این فیلم با فرامرز قریبیان و گلچهره سجادیه همبازی شد و در این اثر نیز بازی بسیار خوبی از خود ارائه داد. نیکی کریمی پس از این فیلم، توجه داریوش مهرجویی را به خود جلب کرد و در سال 1371 در فیلم «سارا» به عنوان بازیگر نقش اول زن حضور پیدا کرد و با اساتیدی چون امین تارخ و زندهیاد خسرو شکیبایی همبازی شد. این هنرمند برای بازی در فیلم سارا دو جایزه «بهترین بازیگر زن» را از جشنوارههای سن سباستین و نانت دریافت کرد و مورد تحسین قرار گرفت.
این حضور موفق و درخشان سبب شد تا داریوش مهرجویی در سال 1373 برای فیلم بعدی خود به نام «پری» نیز به نیکی کریمی پیشنهاد همکاری دهد و او را برای بازیگر نقش اول زن فیلم خود انتخاب کند. البته دلیل دو سال وقفه و عدم فعالیت نیکی در سینما این بود که پس از پایان فیلمبرداری فیلم سارا برای تحصیل در رشته طراحی لباس به آمریکا رفت، اما پس از دو سال انصراف داد و به ایران بازگشت. پس از آن در فیلم پری مجددا افتخار همکاری با مرحوم خسرو شکیبایی را داشت و باری دیگر توانست در مقابل دوربین داریوش مهرجویی قرار گیرد.
او برای بازی درخشان و هنرمندانه خود در فیلم پری، نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد و مورد توجه منتقدان قرار گرفت. نیکی کریمی با حضور در چند فیلم دیگر به شهرت و محبوبیت رسید و طرفداران بسیاری پیدا کرد. پس از آن دیگر مسیر بازیگری برای او هموار شد و با کارگردانان بزرگ و نام آشنای دیگری چون ابراهیم حاتمیکیا، زنده یاد علی حاتمی، عباس کیارستمی، داریوش فرهنگ و تهمینه میلانی همکاری کرد و به عنوان یکی از بهترین بازیگران زن سینمای ایران شناخته شد.
این هنرمند در سال 1374 برای اولین بار با ابراهیم حاتمیکیا همکاری کرد و در یکی از آثار ماندگار او به ایفای نقش پرداخت. نیکی کریمی در فیلم بوی پیراهن یوسف حضور پیدا کرد و با استاد علی نصیریان همبازی شد و این فیلم نیز مانند سایر فیلمهای او با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان رو به رو شد. این هنرمند توانمند در دهه 70 بسیار پرکار و فعال بود و در آثار متعددی حضور پیدا کرد که از مهمترین آنها میتوانیم به فیلمهایی چون جهان پهلوان تختی (1373)، برج مینو (1375)، روانی (1376)، سیب سرخ حوا (1377)، دو زن (1377) و نسل سوخته (1378) اشاره کنیم.
نیکی کریمی و ادامه درخشش در دهه 80
نیکی کریمی در دهه 80 نیز پرکار و فعال بود و در چندین فیلم به یادماندنی و پرفروش به ایفای نقش پرداخت. او در سال 1380 برای دومین مرتبه در مقابل دوربین تهمینه میلانی قرار گرفت و در فیلم «نیمه پنهان» حضور پیدا کرد. پیش از آن نیز در فیلم «دو زن» تجربه همکاری با تهمینه میلانی را داشت و در فیلم نیمه پنهان باری دیگر برای بازی در نقش اول انتخاب شد. یک سال بعد یعنی در سال 1381 نیز مجددا در فیلم «واکنش پنجم» با تهمینه میلانی همکاری کرد و حضور درخشانی در این فیلم داشت.
واکنش پنجم در زمان اکران فروش بسیار خوبی در گیشه داشت و بازخوردهای مثبتی از سوی مخاطبان دریافت کرد. زیرا در این فیلم به مصائب زنان که محوریت اصلی فیلمهای تهمینه میلانی است، پرداخته شده و نیکی کریمی نیز در نقش زنی درمانده و بیپناه، بسیار خوش درخشید و به خوبی از عهده آن برآمد. از دیگر فیلمهای موفق و پرمخاطب نیکی کریمی در دهه 80 میتوانیم به فیلمهایی چون واکنش پنجم (1381)، زن دوم (1386)، محاکمه در خیابان (1387) و بیداری (1387) اشاره کنیم.
با عبور از دهه 80 و ورود به دهه 90 نیکی کریمی همچنان به عنوان یکی از بازیگران فعال سینما شناخته میشد و در چندین سریال و فیلم سینمایی حضور پیدا کرد. در این میان نیز به فیلمسازی، داوری در جشنوارههای خارجی مختلف و ترجمه کتاب مشغول بود و فعالیتش را گسترش داد و خود را به بازیگری محدود نکرد. حضور در شبکه نمایش خانگی نیز یکی دیگر از تحولات این هنرمند در دهه 90 بود که موجب درخشش بیشتر او شد. نیکی کریمی در سریال آقازاده و ممنوعه در شبکه نمایش خانگی ایفای نقش کرد و در این دو سریال نیز حضور جذاب و متفاوتی داشت.
کارگردانی نیکی کریمی
همانطور که اشاره کردیم، نیکی کریمی علاوه بر بازیگری تجربه ساخت چندین فیلم را نیز داشته است، اما فیلمهای او بنا بر دلایل نامعلوم در ایران مورد کم لطفی قرار گرفتند. ایده فیلمسازی زمانی در ذهن این هنرمند شکل گرفت که در فیلم A.B.C Africa به عنوان دستیار در کنار عباس کیارستمی حضور داشت. او در سال 1380 پس از این تجربه و رسیدن به جایگاهی قابل قبول در بازیگری، مستندی به نام «داشتن یا نداشتن» را ساخت و برای اولین مرتبه در مقام کارگردان فعالیت کرد. موضوع این مستند درباره زوجهای ناباروری است که برای درمان به کلینیک رویان مراجعه میکنند. این مستند مورد توجه منتقدان قرار گرفت و برنده جایزه باران شد.
پس از این مستند در سال 1383 اولین فیلم بلند خود به نام «یک شب» را ساخت و علاوه بر کارگردانی، نویسندگی آن را نیز بر عهده داشت. متاسفانه این فیلم به دلیل شرایط ممیزی در ایران اکران نشد، اما در جشنوارههای خارجی چون جشنواره فیلم کن مورد توجه قرار گرفت. سه سال بعد یعنی در سال 1385 نیکی کریمی فیلم بعدی خود به نام «چند روز بعد» را ساخت که در این فیلم به عنوان کارگردان، نویسنده و بازیگر حضور داشت. فیلم چند روز بعد نیز مانند فیلم پیشین او به دلیل مسائل مربوط به ممیزی هنوز در ایران اکران نشده و در هالهای از ابهام قرار دارد.
این مسائل و مشکلات نیکی کریمی را از ساخت فیلم منصرف نکردند. این هنرمند مصمم و حرفهای در سال 1389 سومین فیلم بلند خود به نام «سوت پایان» را ساخت. این فیلم در سطح جهانی بسیار خوش درخشید و در جشنوارههای خارجی مختلفی چون پوسان کره جنوبی، وزول فرانسه، مانهایم آلمان و غیره به نمایش درآمد. فیلم سوت پایان توانست جایزه اصلی جشنواره مانهایم آلمان و سه جایزه از جشنواره وزول فرانسه را دریافت کند.
نیکی کریمی در سال 1391 مستندی دیگر به نام «روزی روزگاری فوتبال» را ساخت که از شبکه نمایش خانگی منتشر شد. پس از آن نیز چهارمین فیلم بلند خود به نام «شیفت شب» را در سال 1393 ساخت و در این فیلم علاوه بر کارگردانی، تهیهکنندگی و نویسندگی آن را نیز بر عهده داشت. آخرین ساخته این هنرمند در مقام کارگردان نیز فیلم سینمایی «آتابای» است که در سال 1398 با حضور بازیگران مطرحی چون هادی حجازیفر، سحر دولتشاهی و جواد عزتی ساخته شد. آتابای در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و بازخوردهای مثبتی از سوی مخاطبان دریافت کرد، اما موفق به کسب جایزه نشد.
ترجمه کتاب
نیکی کریمی ترجمه کتاب را از سال 1380 آغاز کرد و در کنار بازیگری و کارگردانی در زمینه ترجمه کتب مختلف نیز فعالیت کرد. او تا کنون چندین کتاب رمان و کتاب شعر را به زبان فارسی ترجمه کرده است که اسامی آنها به شرح زیر است:
- رمان آوازهایی که مادرم به من آموخت (زندگینامه مارلون براندو – 1380)
- کتاب شعر بار دیگر، تولدی دیگر (گزیده اشعار فروغ فرخزاد به همراه ترجمه اشعار به انگلیسی و لوح فشرده دکلمه اشعار توسط نیکی کریمی – 1383)
- رمان نزدیکی (1384)
- رمان نور ماه بر درختان کاج (1385)
- مجموعه اشعار یکصد شاعر زن چینی
- رمان عشق زمان غم (مجوز انتشار دریافت نکرده است)
فعالیت های بازیگری اخیر نیکی کریمی
این بازیگر طی سالهای اخیر در فیلم دسته دختران یه ایفای نقش پرداخت که مورد توجه قرار گرفت. در سال 1402 نیز سریال توقیف شده سرزمین مادری از او پخش شد و نقش شاپرک این هنرپیشه توانست دیده شود. او طی سالهای اخیر در شبکه نمایش خانگی نقش شیما را در سریال یاغی بازی کرد. این هنرپیشه همچنین در سریال هفت نیز حضور داشت.
عکاسی و نمایشگاه عکس
نیکی کریمی در حوزه عکاسی نیز دستی بر آتش دارد و تا کنون نیز چندین نمایشگاه عکس از آثار خود برگزار کرده است. سبک عکاسی او عمدتا عکاسی از طبیعت است، اما عکاسی پرتره را نیز تجربه کرده و علاوه بر بازیگری، عکاس ماهر و خوش قریحهای نیز هست. گالریها و نمایشگاههای عکس نیکی کریمی در چندین سال اخیر شامل موارد زیر است:
- نمایشگاه اکسپوی موسسه صبا (1387)
- گالری گلستان (1388)
- گالری توتال آرت در دبی (1389)
- گالری گلستان (1391)
- نمایشگاه گل مردگی (1396)
فیلم های نیکی کریمی
تعداد فیلم های نیکی کریمی از ابتدای شروع فعالیتش در سینما بسیار زیاد است و این هنرمند تا کنون در فیلمهای درخشانی ایفای نقش کرده است. در جدول زیر میتوانید فیلمهای این هنرمند را مشاهده کنید:
سال ساخت | نام فیلم | کارگردان |
---|---|---|
1368 | وسوسه | جمشید حیدری |
1369 | عروس | بهروز افخمی |
1370 | ردپای گرگ | مسعود کیمیایی |
1371 | سارا | داریوش مهرجویی |
1373 | پری | داریوش مهرجویی |
1374 | بوی پیراهن یوسف | ابراهیم حاتمیکیا |
1374 | سایه به سایه | علی ژکان |
1374 | برج مینو | ابراهیم حاتمیکیا |
1376 | جهان پهلوان تختی | زنده یاد علی حاتمی و بهروز افخمی |
1376 | روانی | داریوش فرهنگ |
1376 | باد و شقایق | سیدضیاءالدین دری |
1377 | سیب سرخ حوا | سعید اسدی |
1377 | دو زن | تهمینه میلانی |
1378 | نسل سوخته | رسول ملاقلیپور |
1378 | میکس | داریوش مهرجویی |
1378 | دختران انتظار | رحمان رضایی |
1378 | بازیگر | محمدعلی سجادی |
1378 | ایبیسی آفریقا | عباس کیارستمی |
1379 | هزاران زن مثل من | رضا کریمی |
1379 | نیمه پنهان | تهمینه میلانی |
1381 | واکنش پنجم | تهمینه میلانی |
1381 | بربادرفته | صدرا عبداللهی |
1381 | دیوانهای از قفس پرید | احمدرضا معتمدی |
1381 | باجخور | فرزاد مؤتمن |
1382 | یک شب | نیکی کریمی |
1383 | نوک برج | کیومرث پوراحمد |
1384 | شام عروسی | ابراهیم وحیدزاده |
1384 | ستارهها ۲: ستارهاست | فریدون جیرانی |
1384 | چه کسی امیر را کشت؟ | مهدی کرمپور |
1384 | پرونده هاوانا | علیرضا رئیسیان |
1385 | سه زن | منیژه حکمت |
1385 | چند روز بعد | نیکی کریمی |
1386 | زنها فرشتهاند | شهرام شاه حسینی |
1386 | زن دوم | سیروس الوند |
1386 | جعبه موسیقی | فرزاد موتمن |
1387 | محاکمه در خیابان | مسعود کیمیایی |
1387 | شبانهروز | امید بنکدار |
1387 | شیرین | عباس کیارستمی |
1387 | دو خواهر | محمد بانکی |
1387 | خیابان بیست و چهارم | سعید اسدی |
1387 | بیداری | فرزاد مؤتمن |
1387 | آقای هفترنگ | شهرام شاهحسینی |
1388 | همبازی | مهدی کریمی |
1388 | شکلات داغ | حامد کلاهداری |
1388 | سلام بر عشق | اصغر نعیمی |
1389 | دموکراسی تو روز روشن | علی عطشانی |
1389 | جرم | مسعود کیمیایی |
1389 | خیابانهای آرام | کمال تبریزی |
1389 | در امتداد شهر | علی عطشانی |
1389 | سوت پایان | نیکی کریمی |
1390 | من همسرش هستم | مصطفی شایسته |
1390 | تلفن همراه رئیسجمهور | علی عطشانی |
1391 | بشارت به یک شهروند هزاره سوم | محمدهادی کریمی |
1391 | روزی روزگاری فوتبال | نیکی کریمی |
1392 | لاله | اسدالله نیکنژاد |
1392 | زندگی جای دیگری است | منوچهر هادی |
1392 | تمشک | سامان سالور |
1393 | مرگ ماهی | روحالله حجازی |
1393 | چهارشنبه 19 اردیبهشت | وحید جلیلوند |
1393 | شیفت شب | نیکی کریمی |
1394 | ربودهشده | بیژن میرباقری |
1395 | کمدی انسانی | محمدهادی کریمی |
1395 | آذر | محمد حمزهای |
1396 | شاید عشق نبود | سعید ابراهیمیفر |
1396 | آستیگمات | مجیدرضا مصطفوی |
1398 | آتابای | نیکی کریمی |
1399 | داشتن یا نداشتن | نیکی کریمی |
1400 | دسته دختران | منیر قیدی |
1400 | تا فردا | علی عسگری |
سریال های نیکی کریمی در تلویزیون
سال | نام سریال | کارگران |
---|---|---|
1392 | سرزمین مادری | کمال تبریزی |
1394 | کیمیا | جواد افشار |
مجموعه های شبکه نمایش خانگی نیکی کریمی
سال | نام مجموعه | کارگردان |
---|---|---|
1397 | ممنوعه | امیر پورکیان |
1399 | آقازاده | بهرنگ توفیقی |
1401 | یاغی | محمد کارت |
1402 | هفت | کیارش اسدیزاده |
تئاتر های نیکی کریمی
سال | نام اجرا | محل اجرا |
---|---|---|
1386 | خرده جنایتهای زن و شوهری | تله تئاتر |
1392 | شام با دوستان | تماشاخانه ایرانشهر |
1394 | عاشقانههای ناآرام | تالار وحدت |
1398 | عروس مردگان | تهران رویال هال هتل اسپیناس پالاس |
جوایز نیکی کریمی
نیکی کریمی در طول سالهای فعالیت خود در سینما، جوایز ارزشمند و متعددی در جشنوارههای داخلی و خارجی دریافت کرده است. در جدول زیر میتوانید فهرست جوایز دریافت شده این هنرمند را مشاهده کنید.
سال | عنوان جایزه | جشنواره |
---|---|---|
1992 | جایزه مونگولفیه نقرهای بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم سارا | جشنواره سه قاره نانت |
1993 | جایزه صدف نقرهای بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم سارا | جشنواره فیلم سن سباستین اسپانیا |
1999 | جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم دو زن | جشنواره فیلم نائورمینا ایتالیا |
2001 | جایزه بهترین بازیگر برای بازی در فیلم نیمه پنهان | جشنوار فیلم قاهره |
2005 | جایزه الکساندر طلایی برای کارگردانی فیلم یک شب | جشنواره فیلم تسالونیکی یونان |
2005 | جایزه عصای سفید برای کارگردانی فیلم یک شب | جشنواره فیلم تورین ایتالیا |
2012 | جایزه دبیرستان برای کارگردانی فیلم سوت پایان | جشنواره فیلم وزول فرانسه |
2012 | جایزه اینالکو داوران برای کارگردانی فیلم سوت پایان | جشنواره فیلم وزول فرانسه |
2012 | جایزه امیل گوئیمت برای کارگردانی فیلم سوت پایان | جشنواره فیلم وزول فرانسه |
2012 | جایزه بهترین فیلم برای کارگردانی فیلم سوت پایان | جشنواره فیلم مانهایم هایدلبرگ آلمان |
2017 | تندیس کلوزآپ طلایی و لوح تقدیر برای تهیهکنندگی فیلم آذر | جشنواره فیلم شید |
2017 | تندیس کلوزآپ طلایی و لوح تقدیر برای بازی در فیلم آذر | جشنواره فیلم شید |
1378 | تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم دو زن | جشن خانه سینما |
1381 | سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن برای فیلم دیوانهای از قفس پرید و واکنش پنجم | جشنواره فیلم فجر |
1390 | بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم زن دوم | جشنواره بینالمللی فیلم کیش |
حواشی نیکی کریمی
خانم نیکی کریمی حواشی زیادی در زندگی حرفهای خود داشته است. یکی از این حواشی درباره فیلم آذر بود. حمیدرضا آذرنگ بازیگر فیلم آذر بخاطر حذف شدنش از تبلیغات این فیلم صحبتهای بسیار تندی را نسبت به این خانم زده بود. هر چند آقای آذرنگ نامی از ایشان نبرد، اما با توجه به آدرسهایی که در صحبتها به کار برده بود، مشخص شد منظورشان خانم کریمی بوده است.
علاوه بر این، خود خانم کریمی نیز بعد از پخش تیزرهای تبلیغاتی از تلوزیون صدا و سیما، بسیار عصبانی شده و تمام تلوزیون را به زن ستیزی و نادیده گرفتن بانوان متهم کرد.
یکی از حواشی پیرامون خانم کریمی داشتن ارتباط با کارگردان معروف مرحوم کیارستمی است. طی شایعاتی گفته میشد که خانم کریمی با این کارگردان رابطه داشته و این رابطه 12 سال به طول انجامیده است. خود نیکی کریمی بسیار به خوبی از این کارگردان یاد میکرد. البته هیچ چیز مشخص نیست و همه اینها در حد شایعه است اما گفته شده نیکی کریمی به علت اختلاف با خانواده مرحوم رستمی به آمریکا مهاجرت کرده است.
حقایق پنهان نیکی کریمی
در این بخش بیوگرافی نیکی کریمی با حقایقی درباره او همراه شما هستیم.
- نیکی کریمی ورزش را به طور حرفهای دنبال میکند. او بدنسازی و فیتنس انجام میدهد و گاهی نیز تنیس بازی میکند.
- او درباره ورزش میگوید که تحت هیچ شرایطی برنامه ورزشش را تغییر نمیدهد. خانم کریمی همیشه سعی کرده همیشه ورزش را به صورت منظم دنبال کند. او حتی هنگام فیلمبرداری نیز ورزش را رها نمیکند؛ چرا که معتقد است برنامه نامنظم هیچ فایدهای ندارد.
- خانم کریمی هیچ رژیم غذایی خاصی را دنبال نمیکند. اما تمام مواد غذایی که خود را مدیریت کرده و سعی میکند سالم غذا بخورد. او بارها گفته که برای تناسب اندام و داشتن یک زندگی سالم باید تمام مواد غذایی را مصرف کرد و غذاها را در حد تعادل استفاده کرد.
- او هفتهای یک بار گوشت میخورد و میگوید در رژیم غذایی او شکر و روغن نقشی ندارند. همچنین، آدم هنگام پیری باید میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کرده و از فستفود، سوسیس و کالباس استفاده نکند.
- یک نکته جالب درباره خانم نیکی کریمی این است که او در گذشته بسیار خرافاتی بوده و به فال قهوه اعتقاد خاصی داشته است. اما اکنون این طرز تفکر او تغییر کرده و اعتقادی به فال ندارد.
- نیکی کریمی گفته است که به انگلستان، آمریکا، فرانسه و آلمان علاقه خاصی دارد. این علاقه بیشتر به خاطر سبک موسیقی خاص هر کدام از این کشورها است.
آلبوم عکس نیکی کریمی
کلام آخر
ما در این مطلب زندگینامه نیکی کریمی هنرپیشه، کارگردان و تهیهکننده محبوب و پرطرفدار سینما و تلویزیون ایران را به شما معرفی کردیم. همانطور که خواندید او از کودکی به بازیگری علاقه داشته و در تئاترهای کوچک مدرسه حضور پیدا میکرد. اولین فعالیت جدی او در سینما در سال 1368 و با بازی در فیلم وسوسه اتفاق افتاد و پس از آن نیز با بازی در فیلم عروس به شهرت و محبوبیت رسید. این هنرمند در سطح داخلی و خارجی جوایز بسیاری کسب کرده و به عنوان داور نیز در جشنوارههای بینالمللی حضور داشته است. شما کدامیک از فیلم های نیکی کریمی را بیشتر میپسندید؟ لطفا نظرات خود را در بخش ارسال دیدگاه با پلازا به اشتراک بگذارید.
source