برداشت انبه از باغ‌های استان هرمزگان یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های کشاورزی این منطقه است.

امسال پیش‌بینی می‌شود که ۱۶ هزار تن انبه از باغ‌های استان هرمزگان برداشت شود که ۷ هزار تن آن به صورت نارس برداشت می‌شود.

هرمزگان با رتبه نخست در تولید و سطح زیر کشت انبه در کشور، نقش مهمی در تامین این میوه گرمسیری دارد. فصل برداشت انبه در این منطقه تا اواسط شهریور ادامه دارد.

هرمزگان با رتبه نخست در تولید و سطح زیر کشت انبه در کشور، نقش مهمی در تامین این میوه گرمسیری دارد. فصل برداشت انبه در این منطقه تا اواسط شهریور ادامه دارد.

ارقام محلی انبه در هرمزگان شامل سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی هستند. ارقام وارداتی نیز شامل لانگرا، سندری و آلفونسو می‌باشند.

زمان گل‌دهی درختان انبه از اواخر دی تا نیمه فروردین است. انبه میوه‌ای گرمسیری و سرشار از ویتامین‌های آ، ب و سی، کربوهیدرات‌ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است که باعث شده این میوه از ارزش تغذیه‌ای بالایی برخوردار باشد.

منبع: دلتا

source

توسط funkhabari.ir