طرز تهیه دسر نارگیلی دو رنگ: نوع پذیرایی متفاوت از مهمان، از علاقه های یک زن خانه دار است. او دوست دارد که همه چیز متفاوت و شیک باشد. لذا چیدن یک سفره خوشرنگ و زیبا، هر چه بیشتر مهمانان را مجذوب غذاهای درون سفره می کند. در این میان پذیرایی انتهایی که معمولا با چای انجام می شود کمتر مورد توجه قرار گیرد. اما باید گفت که پذیرایی چای به همراه یک شیرینی یا دسر خوشمزه، تمام چیز را تکمیل می کند. در ادامه این مطلب بخش آشپزی مجله خبری چشمک با طرز تهیه دسر نارگیلی دو رنگ همراه شوید.
شما با دستور العملی آشنا خواهید شد که زیبایی و ظرافت سفره های شما را به حد آخر خود می رساند. این دستور العمل بسیار آسان است و شما می توانید در زمان کم آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه دسر نارگیلی دو رنگ
دستور تهیه این دسر یا شیرینی، آنقدرها هم که به نظر می رسد سخت نیست. دو عدد پودینگ جداگانه آماده می کنیم و از هر کدام دو قاشق به ترتیب در کاسه ها می ریزیم. ما این مواد زیبا را برای مدتی در یخچال نگه می داریم و سپس با مقدار زیادی نارگیل آنرا تزئین می کنیم. بیرون دسر ما کرکی خوشمزه به نظر می رسد که نمی توان از خوردن آن منصرف شد، هر چند اضافه وزن داشته باشیم و در رژیم باشیم!
کاستارد سفید
- 3 لیوان شیر
- 1/2 لیوان شکر
- 2 قاشق سوپ خوری آرد
- 1.5 قاشق سوپ خوری نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم)
- یک قاشق چای خوری وانیل
کاستارد کاکائویی
- 3 لیوان شیر
- 1.5 قاشق سوپ خوری نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم)
- 2 قاشق سوپ خوری آرد
- 3 قاشق سوپ خوری کاکائو
- 1/2 لیوان شکر
برای تزئین
- یک لیوان نارگیل
- 2 قاشق سوپ خوری خامه شکلاتی
- 4 عدد برگ نعناع تازه
طرز تهیه دسر نارگیلی دو رنگ چگونه است؟
در دو قابلمه مجزا هم پودینگ سفید و هم پودینگ کاکائویی را جداگانه بپزید تا یکدست شود.
کاسه هایی (کاسه شیشه ای ماست خوری کوچک مناسب است.) را که می خواهید در آن دسر را شکل دهید چرب کنید.
دو قاشق غذاخوری از کاستردی که پختید، یک قاشق پودینگ کاکائویی و یک قاشق پودینگ سفید اضافه کنید تا کاسه پر شود. چند لایه بریزید. (دو لایه سفید، دو لایه کاکائو)
اجازه دهید پودینگ های آماده شده ابتدا به دمای محیط برسند. سپس آن را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
دسرهای خنک شده را از کاسه ها خارج کرده و در نارگیل فرو کنید.
پس از افزودن 1 قاشق چای خوری خامه شکلاتی روی آنها، دسر خود را با کمی نعناع تازه سرو کنید. نوش جان!
دسر چیست؟
واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن «desservir» به معنی جمعکردن روی میز گرفته شدهاست. دسرهای مشترک غربی عبارتند از: «کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پایها و آبنباتها» تنوع دسرها را میتوان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسرهای بسیار متنوعی استفاده میکنند.
در برخی کشورها برای مصرفکردن دسر از قاشق مخصوصی استفاده میکنند که اندازهٔ آن بین اندازهٔ یک قاشق چایخوری و یک قاشق معمولی است. به گفتهٔ هرودوت تاریخدان یونانی، ایرانیان نخستین مردمانی بودند که بعد از خوراک اصلی، خوراکیهای شیرین میخوردند.
نخستین دسرها آبنباتهایی بودند که از خرمای خشک و موم کندوی زنبور عسل ساخته شده بودند. در قرون وسطی، زمانی که شکر برای اولینبار به صورت کلی تولید شد، مردم از طعم شیرینیها لذت میبردند و شیرینی چیز جدیدی به حساب میآمد. اما چون شکر بسیار گران بود فقط افراد ثروتمند از شیرینیها و دسرها بهرهمند بودند. ریشهٔ اولین دسرهای محبوب، مانند بستنیهای منجمد شده، به قرون وسطی برمیگردد، به زمانی که خانوادهٔ سلطنتی درخواست یخ تازهٔ طعمدار شده با عسل، شربت یا میوه را کردند.