طرز تهیه مرغ با طعم کاری: احتمالا شما هم از کسانی هستید که طعم ضخم مرغ باعث شده است که از خوردن مرغ خودداری کنید. اما امروز ما با یک طعم خاص با شما هستیم. مرغ با طعم کاری، طعمی دارد که آن را از همه طعم هایی که چشیده اید متمایز می کند. این منو با گوشت مرغ ترد، ماکارونی خوشمزه و هر سالادی که بخواهید، تهیه شده و سفره شما را خاص و چشم نواز می کند! با طرز تهیه مرغ با طعم کاری و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.
این روزها که به سراغ دستور العمل های مقرون به صرفه تر می رویم، همیشه به سراغ گوشت مرغ می رویم. علاوه بر این دستور، می توانید گزینه های اضافی مانند سیب زمینی سرخ کرده و حلقه های پیاز را برای این غذای خوشمزه انتخاب کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه مرغ با طعم کاری
- 4 عدد سینه مرغ کامل
- 5 حبه سیر له شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چای خوری نمک
- یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چای خوری پونه کوهی
- یک قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
- 1 قاشق چای خوری کاری
- 100 گرم خامه
برای پاستا
- 300 گرم پاستا
- 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
- 100 گرم خامه
- 1 قاشق چای خوری نمک
- یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
برای تزئین
- سالاد سبزیجات رنگی
طرز تهیه مرغ با طعم کاری چگونه است؟
برای طعم دار کردن مرغ، همه مواد به جز کاری و خامه را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید.
در حالی که مرغ در حال مرینیت شدن است، آب پاستا را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
وقتی جوش آمد زردچوبه را اضافه کنید و پاستا را اضافه کنید.
بعد از پخت به غلظتی که دوست دارید با صافی صاف کنید و خامه و ادویه ها را اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
برای مرغ؛ تابه را کاملا داغ کنید و مرغ را اضافه کنید.
کاری را به مرغ پخته شده اضافه کنید.
سپس خامه را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن ادویه ها به مقدار دلخواه طبق ذائقه 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید.
مرغ، پاستا و سالاد را به بشقاب سرو خود اضافه کنید. در حالت گرم مصرف شود.