بهترین نوع قاب های برای گوشی بسته به اولویت‌های هر فرد ممکن است برای از جنس مختلفی باشد اما به طور کلی بهترین کاور برای گوشی، مانند یک گارد عمل می‌کند و مانع از آسیب رسیدن به دستگاه می‌شود. از همین رو انتخاب بهترین گارد برای گوشی اهمیت زیادی دارد و باید برای آن وقت زیادی گذاشت.

نسل حاضر گوشی‌های موبایل از انواع مدل‌های گران قیمت و بسیار حساس هستند و از نظر مکانیکی ممکن است به صفحه نمایش و بدنه آنها ضربه بخورد و آسیب ببینند. چنین خساراتی ضرر و زیان زیادی به همراه می‌آورد، به خصوص اگر جبران ناپذیر باشد. از همه مهم‌تر اینکه استفاده روزمره می‌تواند روی گوشی رد بگذارد و زیبایی گوشی را از بین ببرد.

برای جلوگیری از این موارد ناخوشایند، کاربران ترجیح می‌دهند برای موبایل‌های خود از بهترین کاور برای گوشی به عنوان یکی از لوازم جانبی گوشی استفاده کنند. استفاده از چنین ابزارهایی نه تنها از گوشی محافظت می‌کند، بلکه همچنین نوعی زیبایی به گوشی می‌دهد. در اینجا راهنمایی به شما ارائه می‌دهیم تا بدین وسیله بدانید چه مدلی از بهترین کاور برای گوشی را انتخاب کنید.

در ادامه می‌خوانید:

راهنمای خرید قاب گوشی

در سراسر دنیا بیش از 4 میلیارد نفر گوشی موبایل دارند و هر یک نیاز به بهترین گارد گوشی دارند تا از آن در برابر ضربه محافظت شود. این امر باعث گسترش محصولات غیرقابل تشخیصی در بازار شده که هر یک دارای کیفیت‌ها و قیمت‌های گوناگون هستند. برخی از این قاب ها بدون نام برند هستند، در حالی که بعضی دیگر، نام‌هایی همچون اپل، سامسونگ، مایکروسافت، HTC و یا موارد دیگر را با خود دارند. این تنوع بسیار زیاد باعث می‌شود که کاربران چاره‌ای نداشته باشند جز اینکه فاکتورهای مختلفی را پیش از خرید یک کاور گوشی به خصوص در نظر بگیرند.

خرید قاب گوشی / Phone Case

انواع قاب گوشی

بهترین کاور گوشی در اندازه، فرم و با قابلیت‌های متفاوتی به بازار ارائه شده‌اند. برخی از انواع قاب موبایل تنها برای زیبایی هستند، در حالی که برخی دیگر بیشترین میزان محافظت از گوشی را در برابر ضربه‌های مکانیکی ارائه می‌کنند. در اینجا به دسته‌های عمده قاب و کاور گوشی بسته به عملکرد و نوع طراحی آن‌ها اشاره می‌کنیم.

قاب گوشی ژله ای: قاب های ژله‌ای از کناره‌ها و پشت گوشی محافظت می‌کنند و دسترسی به صفحه نمایش گوشی با آنها ساده است. این نوع قاب‌ها از پلاستیک سخت ساخته شده و در برابر فشارهای مکانیکی حداقلی مقاوم است. این نوع کاور کاری به طراحی گوشی ندارد و محدودیتی برای دسترسی به دکمه‌های گوشی ایجاد نمی‌کند، اما قاب‌های مدل ژله‌ای از صفحه نمایش محافظت نمی‌کنند. اگر احیاناً گوشی از دست افراد بیفتد، ممکن است به صفحه‌اش آسیب وارد شود.

کاور گوشی بامپر: قاب های گوشی بامپر دور لبه‌های گوشی را می‌گیرند و از نوارهای باریک لاستیکی ساخته شده‌اند که در برابر ضربه مقاومت دارند و دسترسی به گوشی را تسهیل کرده و طراحی آن را دچار مشکل و یا اندازه آن را حجیم‌تر نمی‌کنند. این نوع کاور گوشی مانند قاب‌های ژله‌ای، محافظت کمی برای صفحه گوشی دارند و در صورت افتادن گوشی به زمین ممکن است به صفحه آن آسیب وارد شود.

کاور گوشی پوستی: انواع قاب پوستی از جنس سیلیکون و یا لاستیک ونیل هستند. آنها دور قسمت خارجی گوشی را می‌گیرند، اما صفحه نمایش را نمی‌پوشانند. این مدل‌ها معمول‌ترین انواع کاور موبایل هستند. مزیت آنها این است که مشکلی برای طراحی و یا ظاهر گوشی ایجاد نمی‌کنند. قاب های گوشی پوستی همچنین باعث می‌شوند تا گرفتن گوشی راحت‌تر شود، چرا که از جنس لاستیک سیلیکونی هستند. یکی از نقاط ضعف این قاب‌ها آن است که از صفحه گوشی محافظت نمی‌کنند و نمی‌توانند جلوی خسارات ناشی از افتادن روی زمین را بگیرند.

قاب گوشی محافظتی: قاب های گوشی محافظتی، داخل‌شان از جنس پلی اورتان نرم و قسمت خارجی آن‌ها پلی کربنات سخت است. این امر باعث می شود که قاب موبایل بسیار سخت شود و جلوی حجم زیادی از ضربه را بگیرد و در نتیجه هنگام افتادن از ارتفاع سه متری هیچ اتفاقی برای گوشی پیش نمی‌آید. به همین دلیل در بحث محافظت، این نوع قاب‌ها بهترین قاب های گوشی به شمار می‌آیند. بسیاری از قاب های گوشی محافظتی دارای محافظ صفحه نمایش داخلی هستند که کاملاً گوشی را در بر می‌گیرد. همچنین مدل‌هایی وجود دارد که در برابر آب هم مقاوم هستند و در صورت افتادن در آب با عمق دو متری هیچ اتفاقی برایشان نمی‌افتد. قاب محافظتی گزینه‌ای ایده‌آل برای خرید بهترین گارد گوشی برای کسانی است که کارشان در محیط‌های بیرونی است و فعالیت‌های بدنی زیادی دارند. نقطه ضعف اصلی این قاب‌ها آن است که وزن زیادی دارند و حجیم هستند و همین امر باعث می‌شود تا حمل گوشی سخت شود.

همچنین بخوانید :

آرم بند گوشی اسپورت: با آرم بندهای محافظ گوشی کاربران می‌توانند هنگامی که در بیرون از منزل کار می‌کنند یا مشغول فعالیت‌های سخت هستند، گوشی‌ها را به دور بازوهای خود ببندند. مواد مورد استفاده در این آرم بندها شامل سیلیکون، لاستیک و پارچه است. با آنها کاربران هنگام فعالیت‌های سخت به گوشی‌های خود دسترسی ساده‌ای دارند. این قاب ها بیرون از باشگاه‌های ورزشی، عجیب و غریب به نظر می‌رسند. برای مثال، این قاب‌ها بهترین نوع قاب برای گوشی در جلسات کاری نیستند.

قاب های 360 درجه: این نوع از انواع قاب ها یکی از بهترین گزینه ها برای حفاظت همه جانبه از گوشی های هوشمند محسوب می شوند. این نوع قاب، همان طور که از نامش پیداست، تمام قسمت های گوشی را به صورت کامل پوشش می دهد؛ از صفحه نمایش گرفته تا پشت و کناره های دستگاه. طراحی این قاب ها به گونه ای است که در برابر ضربه، خط وخش و گردوغبار مقاومت بالایی دارند و محافظت حداکثری از گوشی را فراهم می کنند. همچنین، بسیاری از قاب های ۳۶۰ درجه با صفحه نمایش های محافظ همراه هستند تا نمایشگر گوشی را نیز در برابر آسیب ها ایمن کنند، بدون اینکه تأثیری بر عملکرد لمسی گوشی داشته باشند.

قاب های باتری دار: این نوع از انواع قاب یکی از کاربردی ترین گزینه ها برای افرادی هستند که به شارژ بیشتر نیاز دارند. این قاب ها دارای یک باتری داخلی هستند که می تواند گوشی را علاوه بر محافظت فیزیکی، در هنگام کاهش شارژ، به طور خودکار یا با فشردن یک دکمه شارژ کند. کاربران این قاب ها می توانند زمان استفاده از گوشی خود را بدون نگرانی از تمام شدن شارژ افزایش دهند، که این ویژگی به ویژه برای افرادی که در سفرهای طولانی هستند یا در مکان هایی که دسترسی به پریز برق ندارند، بسیار مفید است. با این حال، قاب های باتری دار به دلیل داشتن باتری، اغلب ضخیم تر و سنگین تر از قاب های معمولی هستند، و گاهی اوقات می توانند دمای گوشی را نیز افزایش دهند.

قاب های ضد آب: این مدل قاب ها یکی از گزینه های مناسب برای محافظت از گوشی در برابر نفوذ آب و رطوبت هستند. این نوع قاب ها معمولاً با استفاده از مواد محکم و آب بندی دقیق طراحی شده اند تا گوشی را در برابر رطوبت، باران، و حتی غوطه وری کوتاه مدت در آب محافظت کنند. از آنجا که این قاب ها به طور خاص برای محیط های مرطوب و فعالیت هایی مانند شنا، کوه نوردی و ورزش های آبی طراحی شده اند، برای افرادی که نیاز دارند در شرایط سخت از گوشی خود استفاده کنند، بسیار مناسب هستند. با این حال، این قاب ها ممکن است در مقایسه با قاب های معمولی کمی حجیم تر باشند و دسترسی به برخی از دکمه ها یا پورت های گوشی را محدود کنند.

 

مواد معمول در ساخت بهترین قاب های گوشی

  • پلاستیک سخت: این مواد محبوب‌ترین نوع برای ساخت بهترین قاب های گوشی بوده و میزان محافظت زیادی از بدنه گوشی به عمل می‌آورند و قیمت مناسبی دارند. به هر شکلی می‌توان آن‌ها را درآورد و وزن‌شان هم کم است.
  • فلزی: قاب های قالب فلزی بسیار سخت هستند و بیشترین محافظت را در برابر افتادن گوشی به عمل می‌آورند. انواع این قاب ها شامل مدل‌های تاشو و محافظتی بسیار مقاوم هستند. نقطه ضعف این قاب‌ها آن است که فلز تشکیل دهنده آنها گران در می‌آید و وزن بسیار بالایی نیز دارند.
  • پارچه یا الیاف: این نوع مواد معمولاً در قاب های Pouch و یا Holster دیده شده و قابل شستشو هستند و آن‌ها را می‌توان به اندازه، شکل و طراحی‌های مختلف در آورد.

بهترین قاب گوشی / بهترین کاور برای گوشی

  • لاستیکی: کاور گوشی لاستیکی بسیار بادوام و ارزان است. آن‌ها همچنین به خوبی در دست جای می‌گیرند. لاستیک ماده مورد استفاده در بسیاری از قاب‌های بامپر، پوستی و اسپورت است.
  • سیلیکون: قاب موبایل سیلیکونی معمولاً بادوام و به صرفه است. این نوع مواد معمولاً در قاب های نوع پوستی یافت می‌شوند و در بسیاری از قاب های گوشی و کاورها مورد استفاده قرار می گیرند.
  • چرم: قاب های چرم اصل میزان محافظت بسیار بالایی ارائه می‌دهند و بسیار زیبا هستند. اما قیمت بالایی دارند.
  • چرم صنعتی (PU): این نوع قاب، جایگزین ارزان‌تر و بادوام‌تر برای چرم طبیعی به شمار می‌روند و در میان مواد بسیار مرسوم برای ساخت بهترین گارد گوشی قرار دارند، اما زیبایی و حرفه‌ای بودن ظاهر چرم طبیعی را ندارند.
  • پلی کربنات: این نوع مواد محکم و سخت هستند و حالتی شفاف دارند و به راحتی می‌توان آنها را به اشکال مختلف درآورد.
  • پلی اورتان ترموپلاستیک (TPU): این نوع قاب مواد ترکیبی از سیلیکون نرم و پلاستیک سخت است. این مواد دوام بسیار بالایی دارند و هنگام لمس نرم هستند و راحت در دست جا می‌گیرند. نکته مثبت دیگر در مورد آنها این است که به سادگی در جیب می‌روند و راحت هم در می‌آیند و اصلاً گیر نمی‌کنند.
همچنین بخوانید :

چرا به قاب گوشی نیاز داریم؟

وقتی صحبت از خرید قاب گوشی به میان می‌آید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که «آیا من هم باید یک قاب برای گوشی خود تهیه کنم؟» پاسخ شما «بله» است. درواقع اگر تمایل دارید بدانید که چرا می‌بایست برای گوشی خود، قاب تهیه کنید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

مزایای خرید قاب گوشی

بدون شک برای هر جسمی احتمال افتادن و سقوط وجود دارد. اما اگر یک گوشی هوشمند بدون آنکه روی آن یک قاب محافظتی گذاشته باشید از دستتان رها شود، آنگاه دیگر نمی‌توان به‌سادگی از این قضیه گذشت. از آنجا که موبایل ساختار بسیار ظریف و حساسی دارد، مطمئنا با سقوط و افتادن به شدت آسیب خواهد دید و عملکرد آن بسیار ضعیف خواهد شد.

همچنین بخوانید :

گوشی هوشمند یک وسیله اختصاصی برای ایجاد برقراری ارتباط با دیگران و ذخیره کردن اطلاعات شخصی خود است، بنابراین افتادن و آسیب دیدن آن موجب می‌شود که تمام اطلاعات خود را از دست بدهید. در نتیجه یک قاب سیلیکونی به خوبی می‌تواند از گوشی شما در برابر آسیب‌های مختلف حفاظت کند. علاوه براین، قاب‌های سیلیکونی از مواد بادوام بالا ساخته شده‌اند و متناسب با نوع طراحی خود قادر هستند در برابر آب نیز مقاوم باشند.

قاب های ضربه گیر بامپر

همان‌طور که پیش‌تر ذکر شد، قاب‌های گوشی در انواع طرح و الگوهای مختلف ساخته می‌شوند بنابراین کاربر می‌تواند متناسب با علایق و سبک زندگی خود، یک کاور گوشی را انتخاب کند. اما اگر به ویژگی محافظتی آن بیشتر بها می‌دهید، بهتر است قاب با کیفیت بالا و مقاوم‌تری را انتخاب کنید. در طرف مقابل برخی از خانم‌ها در انتخاب یک قاب تنها به ظاهر و نوع طراحی آن توجه کرده و ویژگی محافظتی آن را در اولویت دوم قرار می‌دهند. به خاطر داشته باشید بهتر است قابی را انتخاب کنید که در عین حالی‌که متناسب با نوع روحیه و علایق شما است، ویژگی محافظتی خوبی نیز داشته باشد.

اگر قصد دارید که پس از مدتی گوشی خود را فروخته و گوشی جدیدی خریداری نمایید باید دقت داشته باشید که هرگونه خراش و لکه روی بدنه گوشی از قیمت آن خواهد کاست. اما اگر از یک کاور گوشی استفاده کنید، مطمئنا بدنه گوشی شما آسیب کمتری خواهد دید و این شانس را خواهید داشت که گوشی را با قیمت بهتری بفروشید.

معایب کاور گوشی

یکی از مشکلات کوچکی که معمولا برخی از افراد در هنگام استفاده از قاب گوشی با آن مواجه می‌شوند، گرم شدن بیش از حد گوشی است. از آنجا که گرم شدن بیش از حد گوشی به باتری آن صدمه زده و باعث کاهش عمر موبایل می‌شود، توصیه می‌شود که حتی‌الامکان در هنگام شارژ گوشی، قاب آن را در بیاورید.

 

تاریخچه قاب گوشی

اولین گوشی موبایل در دهه 1980 ساخته شد. خرید تلفن در این زمان، آن قدر گران بود که فقط پولدارها می‌توانستند گوشی موبایل داشته باشند. ارزان‌ترین موبایل‌ها آن زمان 3 هزار دلار بود، در حالی که گران‌ترین نمونه‌های آنها گاه تا 10 هزار دلار هم می‌رسید. تولیدکنندگان می‌خواستند با تضمین عمر خوب این گوشی‌ها، تجربه کاربری خوبی در اختیار مشتریان‌شان بگذارند.

هنگامی که گوشی‌های لمسی در اواخر دهه اول قرن بیست و یکم به بازار آمدند، درخواست برای کیف و کاور گوشی به شکل غیرمنتظره‌ای افزایش یافت. ورود آیفون اپل به بازار در سال 2007، این درخواست‌ها برای بهترین گارد گوشی را فزونی بخشید. آنهایی که گوشی موبایل می‌خریدند، می‌بایست حسابی مراقب گوشی خود می‌بودند تا به صفحه نمایش آن صدمه وارد نشود. بسیاری از کاربران در فروشگاه‌های اپل به دنبال تعویض صفحه نمایش گوشی‌های آسیب دیده خود بودند. استفاده از کیف و کاور گوشی بعدها بیشتر شد و به برندهای دیگر همچون سامسونگ، موتورولا و بلک بری نیز سرایت کرد.

همچنین بخوانید :

 

بهترین برند های قاب گوشی کدامند

انتخاب برند قاب گوشی یکی از عوامل مهم در محافظت و دوام گوشی است و تاثیر مهمی در این دارد که ما بهترین قاب گوشی را انتخاب کنیم یا نه! چرا که کیفیت ساخت قاب ها و مواد به کار رفته در آنها، تأثیر مستقیمی بر مقاومت گوشی در برابر ضربه، خراش و سایر آسیب ها دارد. برندهای معتبر معمولاً از موادی با کیفیت بالا برای تولید قاب استفاده می کنند که نه تنها دوام بالایی دارند، بلکه از گوشی به خوبی در شرایط مختلف محافظت می کنند. تفاوت های ظریفی در طراحی، فناوری ها و سطح محافظت هر برند وجود دارد که باید هنگام خرید به آن توجه شود.

برند Spigen: این برند به دلیل طراحی های مینیمالیستی و استفاده از مواد باکیفیت، محبوبیت بالایی دارد. Spigen قاب هایی ارائه می دهد که هم زیبا هستند و هم مقاومت خوبی در برابر ضربه دارند، بدون آنکه به حجم گوشی اضافه کنند.

برند OtterBox: یکی از برندهای پیشرو در زمینه قاب های محافظتی با مقاومت بالا، OtterBox است. قاب های این برند معمولاً حجیم تر هستند اما حفاظت عالی در برابر ضربه ها و سقوط های سنگین ارائه می دهند، به خصوص برای کسانی که به محافظت کامل نیاز دارند.

برند UAG: قاب های UAG یا همان Urban Armor Gear با طراحی های خاص و استحکام بالا شناخته می شوند. این قاب ها به دلیل استفاده از فناوری های محافظتی متعدد و پوشش های سخت، مخصوصاً برای گوشی های گران قیمت و حساس، بسیار محبوب هستند.

برند Nillkin: این برند به دلیل قیمت مناسب و تنوع در طراحی ها، گزینه ای عالی برای کسانی است که به دنبال قابی باکیفیت و در عین حال مقرون به صرفه هستند. قاب های Nillkin به ویژه در محافظت از گوشی های میان رده و ارزان تر کاربرد دارند.

برند Caseology: این برند به دلیل طراحی های شیک و جذاب شناخته شده است. قاب های Caseology محافظت مناسبی ارائه می دهند و در عین حال ظاهر گوشی را حفظ می کنند. مواد به کار رفته در این قاب ها دوام بالایی دارند و برای افرادی که به دنبال ترکیب زیبایی و محافظت هستند، مناسب است.

برند Ringke: این برند قاب های متنوعی با تمرکز بر محافظت در برابر ضربه های کوچک و سقوط های روزمره ارائه می دهد. این قاب ها معمولاً سبک و باریک هستند و از گوشی در برابر آسیب های رایج محافظت می کنند، بدون اینکه به ضخامت گوشی اضافه کنند.

برندTech21: این برند به فناوری پیشرفته در قاب های ضدضربه شهرت دارد. قاب های Tech21 معمولاً با استفاده از مواد پیشرفته ساخته شده اند که به طور موثری شوک ناشی از سقوط را جذب می کنند. همچنین، طراحی های ارگونومیک این قاب ها راحتی و امنیت بالایی برای کاربران فراهم می کند.

 

چگونه قاب گوشی را تمیز کنیم؟

تمیز کردن قاب گوشی از آن کار هایی است که هم باید به صورت دوره ای انجام شود و از نظر بهداشتی اهمیت دارد و هم باید در نظر داشت که برای بالا بردن عمر قاب باید با ظرافت انجام گیرد. برای تمیز کردن قاب های پلاستیکی یا سیلیکونی، ابتدا قاب را از گوشی جدا کرده و با استفاده از یک دستمال نرم و مقداری آب گرم، آن را به آرامی تمیز کنید. در صورت نیاز، می توانید از کمی صابون مایع ملایم استفاده کنید. برای پاک کردن لکه های سرسخت تر، مسواک نرم نیز می تواند کمک کند. پس از شستشو، قاب را به خوبی خشک کرده و قبل از نصب مجدد روی گوشی، اطمینان حاصل کنید که کاملاً خشک شده باشد.

اگر قاب گوشی شما از جنس چرم یا مواد حساس تر است، باید از محلول های تمیزکننده ی مخصوص چرم یا مواد مشابه استفاده کنید. قاب های چرمی معمولاً به مرور زمان تغییر رنگ داده و نیاز به مراقبت بیشتری دارند. از استفاده از مواد شیمیایی قوی مانند الکل خودداری کنید، زیرا ممکن است به سطح قاب آسیب برساند. همچنین برای جلوگیری از خشک شدن و ترک خوردن چرم، می توانید از نرم کننده های مخصوص چرم استفاده کنید تا قاب ظاهر و کارایی خود را برای مدت طولانی حفظ کند.

 

آیا قاب به تنهایی برای محافظت از گوشی کافی است؟

اگرچه استفاده از قاب می تواند تا حد زیادی از گوشی در برابر ضربه ها و خراش ها محافظت کند، اما به تنهایی کافی نیست و نیاز به محافظت های بیشتری وجود دارد. قاب ها معمولاً از قسمت های کناری و پشتی گوشی محافظت می کنند، اما صفحه نمایش و لنز دوربین همچنان در معرض آسیب قرار دارند. ضربه یا خط وخش روی صفحه نمایش می تواند هزینه های تعمیر بالایی به همراه داشته باشد و عملکرد لمسی و دید بصری گوشی را تحت تأثیر قرار دهد. همچنین، لنز دوربین که برای ثبت تصاویر باکیفیت اهمیت زیادی دارد، با کوچکترین آسیب یا خراش ممکن است کیفیت عکس ها را کاهش دهد.

به همین دلیل همراه با قاب گوشی، استفاده از محافظ صفحه (گلس) و محافظ لنز بسیار توصیه می شود. محافظ صفحه می تواند از نمایشگر در برابر ضربه های مستقیم یا سقوط ناگهانی محافظت کند و محافظ لنز نیز از لنز دوربین در برابر خط وخش و گردوغبار مراقبت می کند. این تجهیزات مکمل در کنار قاب، اطمینان حاصل می کنند که گوشی شما از هر جهت و در برابر انواع آسیب ها ایمن باقی بماند، بدون اینکه عملکرد یا زیبایی دستگاه تحت تأثیر قرار گیرد.

 

سوالات متداول

1. چرا قاب گوشی زرد می شود؟

دلایل مختلفی برای زرد شدن قاب گوشی وجود دارد. یکی از دلایل اصلی آن، پرتوزایی فرابنفش خورشید است. اگر از گوشی خود زیاد در بیرون استفاده می‌کنید و در معرض نور خورشید است، قاب گوشی پس از مدتی به رنگ زرد تبدیل می‌شود. قرار گرفتن در معرض دماهای زیاد، رطوبت، عرق دست یا صورت هم می‌تواند باعث زرد شدن قاب گوشی شود اما دلیل اصلی آن غالبا نور فرابنفش است.

2. گارد موبایل یا کاور گوشی چیست؟

گارد یا کاور یک پوشش محافظتی است که درست هم اندازه گوشی ساخته شده و با به کارگیری آن می‌توان از گوشی در برابر ضربات محافظت کرد.

3. قاب سیلیکونی چیست؟

بهترین نوع قاب برای گوشی از نوع سیلیکون است. قاب های سیلیکونی امروزی در واقع از سیلیکون مایع ساخته شدند و نسبت به قاب‌های سیلیکونی قدیمی مقاومت بیشتری دارند. این قاب‌ها در برابر اثرانگشت و گرد و خاک مقاوم هستند و از بهترین جنس قاب گوشی به حساب می‌آیند. از طرف دیگر از معایب قاب سیلیکونی هم این است که گرما را در خود نگه می‌دارند و می‌توانند به باتری آسیب بزنند.

4. چه قابی برای گوشی بهتر است؟

انتخاب بهترین قاب گوشی بسته به اولویت شما دارد. اگر بیشترین سطح محافظت را می‌خواهید، قاب‌هایی که از چندین لایه محافظتی برخوردار هستند را خریداری کنید تا حتی اگر گوشی از ارتفاع 5 متری هم سقوط کند خیالتان راحت باشد. اگر به زیبایی بیشتر اهمیت می‌دهید قاب‌های ژله‌ای و سیلیکونی انتخاب بهتری هستند.

5. قاب ژله ای بهتره یا خشک؟

قاب ژله‌ای انعطاف پذیری بیشتری دارد اما از معایب قاب ژله ای این است که محفاظت چندانی به شما ارائه نمی‌کند. قاب‌های خشک اما در زمینه محافظت از گوشی بهتر عمل می‌کنند و انتخاب مناسب‌تری هستند.

6. ایا قاب برای گوشی ضرر دارد؟

کیف و کاور گوشی زود کثیف می‌شوند و باید هر از چند گاهی آن را تمیز کنید. اگر گوشی شما زیاد داغ می‌کند، قطعا قرار دادن آن در داخل یک قاب دیگر کمکی به این مشکل نمی‌کند. حرارت زیاد باعث کاهش عمر باتری گوشی شده و باعث کند کار کردن گوشی می‌شود.

7. قاب گوشی نوبل چیست؟

قاب نوبل از سری قاب گوشی ساخت شرکت Cellet است.

سخن پایانی

خرید بهترین کاور برای گوشی یکی از موارد لازم برای کسانی است که می‌خواهند گوشی بخرند. گوشی‌هایی همچون آیفون و سامسونگ گلکسی صفحه نمایش شکننده‌ای دارند و باید از آن‌ها حفاظت کرد. هنگام انتخاب بهترین نوع قاب گوشی، خریداران باید به اندازه و شکل گوشی‌ها، قابلیت‌های کیف و کاور گوشی و همین طور نوع مواد مورد استفاده در آن دقت کنند تا بهترین قاب برای گوشی خود را خریداری کنند. بهترین قاب های گوشی باید بادوام و به صرفه باشند و بیشترین محافظت را از گوشی به عمل آورند.

منتخب کاربران

source

توسط funkhabari.ir