مونا کرمی و سپند امیر سلیمانی در شام ایرانی: قسمت اول برنامه شام ایرانی منتشر شد، پس از انتشار اولین قسمت برنامه شب ایرانی ویدیوهای مختلفی از بخش های مختلف این برنامه در فضای مجازی وایرال شد. در یکی از این ویدیوها موناکرمی بازیگر سریال از سرنوشت از دردسرهای ازدواج با سپند امیر سلیمانی در ماه عسل می گوید. با این مطلب فرهنگ و هنر همراه باشید.
پاگشای سپند امیرسلیمانی و مونا کرمی در خانه کمند
قسمت اول رئالیتی شو شام ایرانی با میزبانی کمند امیر سلیمانی در خانه این هنرمند آغاز شد، در این قسمت کمند تصمیم می گیرد که برادرش سپند و همسر نوعروس او مونا کرمی را برای مراسم شام یا پاگشا همراه با دوستان دیگر این زوج دعوت کند. در دورهمی کمند امیر سلیمانی، سپند امیر سلیمانی و همسرش مونا کرمی، امیر نبویان و همسرش بهار نوروزپور، الیکا عبدالرزاقی، حدیث میرامینی و…حضور دارند.
کمند امیر سلیمانی پس از اشاره به مراسم پاگشای برادرش عنوان می کند که غذای مورد علاقه سپند یعنی خورش کاری پخته و عروسشان نیز باید این خورش را دوست داشته باشد! او می گوید که مونا کرمی را خودش برای سپند در نظر گرفته و رابطه خوبی با هم دارند.
سپند امیرسلیمانی نیز با شوخی هایش لبخند بر لب مهمانان آورد و در بخشی از برنامه با اشاره به شکمش عنوان نمود که به دلیل دستپخت خوب همسرش باردار است!
ماجرای خنده دار ماه عسل مونا کرمی و همسرش
مونا کرمی تازه عروس برنامه شام ایرانی نیز خاطره ای از ماه عسلشان تعریف کرد و گفت:
سپند در خواب خروپف های عجیبی می کند و در ماه عسل مان در مشهد نتوانستم شب بخوابم و سپند بعد از فهمیدن این موضوع از هتل دار درخواست اتاق جداگانه نمود!
شوخی امیرعلی نبویان با الیکا هم جالب بود
مونا کرمی و سپند امیر سلیمانی در شام ایرانی، امیر علی نبویان که با همسرش بهار نوروز پور مهمان کمند در شام ایرانی بود، در خلال برنامه شوخی هایی را با الیکا عبدالرزاقی مطرح ساخت و عنوان نمود در خانه امین زندگانی غذا می پزد و اگر الیکا حتی یک سس برای سالاد درست کند، سالاد را نمی شود خورد! امیر علی می گوید من دست پختم خوب نیست اما از الیکا بهتر است.
بیوگرافی کمند امیر سلیمانی
کمند امیر سلیمانی، فرزند سعید امیرسلیمانی (کارگردان و بازیگر تاتر). خواهر سپند امیرسلیمانی (بازیگر). فارغ التحصیل بازیگری و کارگردانی تاتر از دانشگاه آزاد اسلامی در سال ١٣٧٦. شروع فعالیت کمند امیر سلیمانی در تئاتر با بازی در نمایش سنجاب ها در سال ١٣٥٩.
کمند امیر سلیمانی در نوجوانی با بازی در فیلم ترنج (١٣٦٥) به سینما آمد. اما در تلویزیون و با بازی در نقش آذر در مجموعه پدرسالار بود که به شهرت رسید. با هنرنمایی اش بازی در مجموعه همسایه ها بسیار مورد توجه واقع شد. کمند امیرسلیمانی در سینما هم موفق بود. او برای بازی قابل قبول و متفاوتش در فیلم قرمز در هفدهمین جشنواره فیلم فجر مود تقدیر قرار گرفت.
کمند امیرسلیمانی بازیگری است که در اوج جوانی و روزهایی که می توانست پشت سر هم در سینما و تلویزیون کار کند، ترجیح داد به کشور امارات مهاجرت کند و اولویت برای بازیگری را کنار بگذارد. او شش سال با زندگی در دوبی سینما را از دور زندگی کرد، گرچه مدام در رفت و آمد بود و با همین روند تجربه هایی را در فیلم ها وس ریال ها داشته است. او به عنوان کسی که سال ها با زندگی در خارج از کشور آن هم کشوری که فقط دو ساعت با هواپیما از ایران فاصله دارد، درباره تجربه تلخش از مهاجرت می گوید و معتقد است هیچ جایی نمی تواند رنگ و بوی زادگاه آدمی را داشته باشد. او به عنوان یک شاهد عینی نمونه خوبی بود تا درباره اقامت در یک سرزمین دیگر سخن بگوید.
شما به عنوان کسی که خارج از ایران زندگی کرده اید، می توانید درباره واقعی یا غیرواقعی بودن تصویری که سینمای ایران تا امروز از مهاجرت داشته است صحبت کنید، به نظرتان تا چه حد به روایت درست از مفهوم مهاجرت نزدیک شده ایم؟
مونا کرمی و سپند امیر سلیمانی در شام ایرانی، شاید مشکلات مهاجرت خیلی کلیشه ای در سینمای ایران روایت شده باشد، اما این واقعی ترین تصویری است که از مهاجرت داشته ایم، چون درست است. همه کسانی که تجربه مهاجرت نداشته اند، رفتن به خارج از کشور را یک آرزو می دانند و آن را دست نیافتنی. اما من شش سال در کشوری بود که با همه امکاناتی که در اختیار شهروندان بود، چیزی را در خودش داشت که هیچ زادگاهی در خودش ندارد.
شما در بهترین و موفق ترین حال چیزی را در خارج از کشور گم می کنید که هرگز با حضور در وطنتان با آن مواجه نخواهید بود. فکر می کنید چرا تحصیل کرده های بزرگ و دکترها و مهندسان سرشناس بعد از گذشت سال ها و حتی در دوران بازنشستگی به ایران بر می گردند؟! چون هیچ جایی حال زادگاه را ندارد. بعضی از ایرانیان هم در خارج از کشور شخصیت و هویت خود را گم می کنند. من گاهی با افرادی در دبی رو به رو می شدم که انگار از یک کره دیگر آمده بودند.
چطور؟
در ایران نوعی مهربانی را می بینیم که ایرانی های خارج از کشور هرگز آن را ندارند. مثلا اگر در ایران یک نفر روی زمین بیفتد، چندین نفر سریع دست آن نفر را می گیرند و بلندش می کنند، اما در خارج از کشور گاهی ایرانیان برای هم پشت پا می گیرند تا هم وطنشان به زمین بیفتد. آن قدر برای من این موارد عجیب بود که در روزهایی آرزو می کردم مشتری های زیادی در کارم داشته باشم تا هرگز حاضر نشوم با ایرانی ها کار کنم.
چرا؟
مطمئنم که اگر همان آدم ها در ایران بودند، هرگز حاضر نبودند این همه رقابت ناسالم داشته باشند. آن جا همه یک نقاب روی صورت دارند. باید طوری باشد که همه زره بپوشیم و ماسک بزنیم. من به عنوان کسی که کار فرهنگی می کردم، نمی توانستم با دوستی معاشرت کنم که با او حرف مشترک داشته باشم. خانم های آن جا همه حرف ها و افکارشان در کفش های پاشنه بلند و کیف مارک دارشان خلاصه می شد و این برای من خیلی سخت بود. اصلا معاشرت با آن ها طوری بود انگار به دهه 60 سفر کرده باشید و با دنیای اطراف ارتباط نداشته اند
مونا کرمی و سپند امیر سلیمانی در شام ایرانی، من همیشه گفته ام در ایران شما با تلفن کردن به پنج تن از دوستانتان و تماس با سوپر محل و تهیه ژامبون و نان می توانید بهترین اوقات را بگذرانید. اما در خارج از کشور لذتی این چنینی وجود ندارد! فقط امنیتی برای شغل در آن جا هست که ایران هنوز از این جهت مخصوص امنیت کاری خودش را ثابت نکرده است.
به نظر شما که خارج از کشور زندگی کرده اید، آیا یک بازیگر می تواند با مهاجرت به کشوری دیگر موفق شود؟
بازیگران هیچ وقت خارج از کشور موفق نمی شوند. درست مثل آن زمانی است که دکترهای هندی به ایران آمده بودند و در شهرستان ها فعالیت می کردند. اگر اتفاقی برای یکی می افتاد و قرار بود به دکتری مراجعه کند، با شنیدن هندی بودن آن سر باز می زد. ما بازیگران هم مثل همان دکترهای هندی هستیم، بنابراین من فکر نمی کنم بازیگران هم بتوانند در فضایی خارج از ایران هویت مورد نظر را پیدا کنند. هیچ بازیگر جهان سوم و آسیایی در هالیوود نمی تواند راه خود را به بهترین نحو پیدا کند. تعداد انگشت شماری بازیگر در سینمای شرق هست که به سرزمین غرب راه پیدا کرده اند و حضورشان هم چندان مداوم و گاهی اوقات چشم گیر نبوده است.
source