گردو یکی از پرطرفدارترین مغزیجاتی است که هم به صورت خام و خالی مصرف میشود و هم در تهیه غذاهای بسیاری که معروفترین آنها فسنجان است. اگر در خانه خود درخت گردو دارید یا علاقهمند به تهیه گردو با پوست هستید، حتما برای جدا کردن پوست گردو بارها به مشکل برخوردید.
گردوهای سنگی یا گردوهای سوزنی پوست سفتی دارند و شکستن آنها دشوار است، اما پردو کاغذی به راحتی با فشار دست خرد میشود.
به گزارش اکالابلاگ، در این مقاله روش تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
روش تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی
نکات تکمیلی برای تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی
روش تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی
برای اینکه بتوانید پوست گردو را بدون آسیب رساندن و خرد کردن مغز آن جدا کنید، طبق مراحل زیر عمل کنید:
مرحله اول: آب را بجوشانید
ابتدا در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم: گردوها را اضافه کنید
بعد از اینکه آب به جوش آمد، گردوها را در قابلمه بریزید و هر دو دقیقه آنها را هم بزنید. اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه گردوها در آب بجوشند.
مرحله سوم: گردوها را آبکش کنید
بعد از اینکه ۱۰ دقیقه گذشت، گردوها را درون آبکش بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله چهارم: گردوها را پوست بگیرید
پس از خشک شدن گردوها، با فشار دست پوست خارجی آن به راحتی شکسته میشود و میتوانید مغز گردو را بدون له شدن جدا کنید.
نکات تکمیلی برای تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی:
پیشنهاد میکنیم که به اندازه مصرف یک تا ۳ روز خود گردوها را بجوشانید تا مغز آنها زودتر مصرف شود.
بعد از اینکه مغزها را جدا کردید، آنها را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید تا خراب نشوند.
دقت داشته باشید که در فرایند جوشاندن گردو، این احتمال وجود دارد که طعم و رنگ آن کمی تغییر کند.
برای جدا کردن پوست رویی مغز، آنها را دو ساعت در محلول آب و نمک قرار دهید.
منبع: عصر ترکیه
source