فراروـ سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذا‌های دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپ‌های سبزیجات است که بدون مرغ، گوشت یا حبوبات تهیه می‌شود و ماکارانی از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است. این سوپ خوشمزه و مقوی برای روز‌های سرد پاییز و زمستان یک انتخاب مناسب است. اگر دوست دارید این سوپ خوشمزه را با روشی آسان در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سوپ ماکارانی همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
ماکارانی فرمی ریز: ۱ پیاله کوچک
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه سوپ ماکارانی مخصوص روز‌های سرد پاییز

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز نرم و طلایی شود. در مرحله بعد زردچوبه را روی پیاز بریزید و سیب زمینی خرد و نگینی شده را همراه با هویج خرد شده به پیاز اضافه کنید و فلفل و نمک روی مواد بپاشید و مواد را چند دقیقه با پیاز تفت بدهید. در مرحله بعد قرص استاک را پودر کنید و روی مواد بریزید، سپس دو تا سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سبزیجات کم کم بپزند. حدود ۱ ساعت بعد رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت بدهید تا رنگ رب باز شود، سپس آن را به قابلمه سوپ اضافه کنید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بجوشد. حالا نوبت اضافه کردن ماکارانی است. دوباره ۲۰ دقیقه به سوپ زمان بدهید تا ماکارانی بپزد و نرم شود و بعد مقداری زعفران دم کرده و آبغوره را اضافه کنید. در آخر جعفری و زرشک شسته را داخل سوپ بریزید و ۵ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. سوپ ماکارانی خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان. 
نکات مهم
ـ استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان‌ها به همراه سبزیجات ساقه‌ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می‌شوند. استاک در انواع سوپ‌ها، انواع سس‌ها، خورشت‌ها و البته بسیاری از غذا‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا‌ها دارد. می‌توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت‌ها خریداری کنید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی‌که از آن استفاده می‌کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر نیاز بود، نمک اضافه کنید. به جای قرص استاک می‌توانید از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید.
ـ برای شستن زرشک باید به این نکته توجه کنید که زرشک با یک بار زیر آب گرفتن تمیز نمی‌شود. برای شستن زرشک ابتدا زرشک‌ها را پاک کنید و در یک صافی یا الک بریزید. الک را روی یک قابلمه یا کاسه قرار بدهید و زیر شیر آب بگیرید. بعد از چند دقیقه اگر الک را بلند کنید، می‌بینید که داخل کاسه پر از شن‌ریزه شده است. این کار را باید تا جایی ادامه بدهید که آب باقی مانده داخل کاسه کاملاً تمیز باشد.
ـاگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

source

توسط funkhabari.ir