لیلا اوتادی، بازیگر مطرح سینما و تلویزیون ایران است. او در طول دوران حرفهای خود در فیلمهایی همچون «پسر آدم، دختر حوا» به کارگردانی رامبد جوان و «زنها فرشتهاند» به کارگردانی شهرام شاهحسینی حضور داشته است. در ادامه بیوگرافی لیلا اوتادی را بیشتر بررسی میکنیم.
لیلا اوتادی در ۱۴ مرداد سال ۱۳۶۲ در تهران متولد شد. او در یک خانواده تورک زبان به دنیا آمده، سه خواهر و یک برادر دارد و اصالتا تُرک قشقایی است.
او دانشآموخته کارشناسی معماری داخلی در دانشگاه هنر تهران است.
علاقه به بازیگری و ورود به سینما
خانم لیلا اوتادی درباره نحوه ورودش به سینما گفته است: «از کودکی به بازیگری علاقمند بودم حتی سال ۱۳۶۹ در ۷ سالگی شرایطی فراهم شد تا در فیلم «کیمیا» آقای درویش بازی کنم اما بخاطر مخالفت پدرم این اتفاق نیفتاد. هر چند که در زمینه معماری داخلی تحصیلاتم را ادامه دادم، اما به دلیل همان علاقه وارد حیطه تئاتر شدم و تئاتر کمکی برای ورودم به عرصه سینما شد.»
کشف استعداد بازیگری
اوتادی در خصوص کشف استعداد بازیگری در خود گفت: حدود پنج یا شش سالم بود که جلوی آینه میایستادم و بازی میکردم؛ و از همان زمان دوست داشتم بازیگر شوم.
اولین بازی جلوی دوربین
لیلا اوتادی در سال ۱۳۸۱ وقتی ۱۹ ساله بود از تئاتر برای بازی در فیلم سینمایی «چشمان سیاه» به کارگردانی ایرج قادری انتخاب شد تا اولین تجربه خود را بدست آورد. او سپس در سال ۱۳۸۳ با سریال «مهر و ماه» وارد قاب تلویزیون شد.
رسیدن به شهرت با تلویزیون
در سال ۱۳۸۵ با سریال «آخرین گناه» به کارگردانی حسین سهیلی زاده و در کنار چهرههایی چون حمیدرضا پگاه، مینا لاکانی و آتیلا پسیانی بسیار دیده شد.
جنجال دستمزد فیلم «پیتزا مخلوط»
در سال ۱۳۸۹ باشگاه خبرنگاران صدا و سیما وی را با دریافت ۷۵ میلیون تومان برای ۲۵ روز بازی در فیلم «پیتزا مخلوط» گرانقیمت ترین بازیگر زن ایران معرفی کرد. اما خانم بازیگر چند روز بعد این ادعا را تکذیب کرد.
جنجال ایفای نقش ندا آقاسلطان
در آبان ۱۳۸۹، خبر بازی اوتادی در فیلم «پایاننامه» در نقش «ندا آقاسلطان» در برخی رسانهها و خبرگزاریهای مستقل و دولتی ایران منتشر شد. ساعتی پس از انتشار خبر ساخت این فیلم، اعتراض مخالفان در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و بالاترین آغاز شد. صفحه مخالفان اوتادی در شبکه اجتماعی فیسبوک تنها در کمتر از هفت ساعت به ۳۰۰۰ عضو رسید و همچنین گروهی با نام موج آزادی وبگاه او را برای مدتی هک کرد.
در نهایت، اعلام خبر بازی لیلا اوتادی در نقش ندا آقاسلطان توسط روابط عمومی «پایاننامه» تکذیب شد. پایاننامه به کارگردانی حامد کلاهداری و تهیهکنندگی روحالله شمقدری، محصول سال ۱۳۸۹ است که به حوادث پس از انتخابات بحثبرانگیز ریاست جمهوری ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ میپردازد.
زندگی شخصی و ازدواج
لیلا اوتادی تاکنون ازدواج نکرده و مجرد است. او به تازگی با انتشار یک استوری مجرد بودن خود را تایید کرد.
راه اندازی خط تولید عطر
این بازیگر در سال ۱۳۹۵ اعلام کرد پیشنهاد همکاری کمپانی تمپتیشن، تولیدکننده عطر در فرانسه برای خط تولید عطری بنام وی برای طرفدارانشان را پذیرفته است.
عمل زیبایی
لیلا اوتادی در این باره گفته است: «خدا را شکر، تجربه هیچ عمل زیبایی را تا به امروز نداشتهام. برخلاف حرفهایی که شنیدهام که من چندین و چند عمل جراحی را تجربه کردهام اما از همین جا میگویم که این موضوع به هیچ عنوان واقعیت ندارد.»
برخی از طرفداران این بازیگر چهره او را شبیه به اسکارلت جوهانسون، هنرپیشه معروف هالیوود میدانند.
کتاب شعر
لیلا اوتادی از سال ۱۳۷۹ وقتی ۱۷ ساله بود شروع به سرودن شعر کرد، او در زمستان ۱۳۹۳ نخستین مجموعه شعر خود به نام «در بهشتی که کلاغی نیست مترسک هم نیست» را به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر کرد که این کتاب ۷۶ صفحه و ۳۵ قطعه شعر سپید دارد.
فیلمشناسی لیلا اوتادی
سینما
- ۱۳۹۹، یقه سفیدها
- ۱۳۹۸ پسرکشی
- ۱۳۹۷ تختهگاز
- ۱۳۹۶ کاتیوشا
- ۱۳۹۶، پیشونی سفید ۳
- ۱۳۹۶، هوس
- ۱۳۹۵، آزاد به قید شرط
- ۱۳۹۵، تلهپاتی
- ۱۳۹۵، نازلی
- ۱۳۹۴، مالیخولیا
- ۱۳۹۴، افسونگر
- ۱۳۹۴، ناردون
- ۱۳۹۴، آشوب
- ۱۳۹۳، سه بیگانه
- ۱۳۹۳، یک شام خوب
- ۱۳۹۳، کلاف
- ۱۳۹۲، سگهای پوشالی
- ۱۳۹۲، لاله
- ۱۳۹۱، زن. مرد. زندگی…
- ۱۳۹۱، آقای الف
- ۱۳۹۱ کبریت سوخته
- ۱۳۹۰، شیر تو شیر
- ۱۳۸۹، اخراجیها ۳
- ۱۳۸۹، دردسر بزرگ
- ۱۳۸۹، پیتزا مخلوط
- ۱۳۸۸، به دنبال خوشبختی
- ۱۳۸۸، عروسک
- ۱۳۸۸، باغ قرمز
- ۱۳۸۸، آدمکش
- ۱۳۸۷، پسر آدم، دختر حوا
- ۱۳۸۷، حرکت اول
- ۱۳۸۷، دعوت
- ۱۳۸۶، زنها فرشتهاند
- ۱۳۸۵، چهارانگشتی
- ۱۳۸۵، فرش ایرانی
- ۱۳۸۵، قصه دلها
- ۱۳۸۴، چپ دست
- ۱۳۸۳، بید مجنون
- ۱۳۸۱، چشمان سیاه
تلویزیون
- ۱۳۹۷، گاندو
- ۱۳۹۷، حوالی پاییز
- ۱۳۹۵، آرام میگیرم
- ۱۳۹۵، چرخ فلک
- ۱۳۹۴، دورهمی
- ۱۳۹۴، شروع یک پایان
- ۱۳۹۳، زخم
- ۱۳۸۹، خونبها
- ۱۳۸۸، خواب بد
- ۱۳۸۷، همان روز
- ۱۳۸۷، اشکها و لبخندها
- ۱۳۸۶، گوشه نشینان
- ۱۳۸۵، آخرین گناه
- ۱۳۸۴، بیرون از بهشت
- ۱۳۸۳، مهر و ماه
نمایش خانگی
- ۱۴۰۲، نیوکمپ
- ۱۳۹۷، ۱۳ شمالی
- ۱۳۹۶، عالیجناب
- ۱۳۹۶، آشوب
منبع: روزیاتو
source