هنرمندان جوانی که در اوج شهرت فوت شدند: در سراسر دنیا سلبریتی ها و افراد مشهور در معرض توجهات فراوانی هستند و به دلیل انبوه طرفدارانشان، تمام بخش های خصوصی و عمومی زندگی آنها مورد قضاوت می باشد.
فارغ از درست و غلط بودن این مسئله اغلب افراد دوست دارند تا جزئیات هرچه بیشتری از زندگی خصوصی هنرمندان بدانند. در ادامه این مطلب بخش فرهنگ و هنر مجله خبری چشمک در محموعه فیلم و سریال به معرفی هنرمندان جوانی که در اوج شهرت فوت شدند خواهیم پرداخت.
هنرمندان جوانی که در اوج شهرت فوت شدند
بازیگران زن سینما و تلویزیون از شهرت زیادی برخوردارند برخی از این چهره های ماندگار در جوانی و به علت های گوناگون فوت کردند. همان طور که اشاره شد در ادامه این مطلب به معرفی هنرمندان جوانی که در اوج شهرت فوت شدند و تصاویر آرامگاه ابدی شان خواهیم پرداخت! روح همه این عزیزان شاد!
عسل بدیعی
عسل بدیعی متولد 19 اردیبهشت 1356 در تهران و یکی از بازیگران جوان و با استعداد سینما و تلویزیون بود که در مدت کوتاه عمر خود در فیلم و سریالهای مختلفی نقشآفرینی کرد. وی با بازی در فیلم بودن یا نبودن که موضوع پیوند قلبی داشت به عنوان ستاره جدید سینما شناخته شد و سرانجامی مانند این فیلم برایش در واقعیت رقم خورد. او در سال 1392 بر اثر ایست قلبی دچار مرگ مغزی شده و اعضای بدنش موجب نجات هفت نفر شد.
ماه چهره خلیلی
ماه چهره خلیلی بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان متولد 25 دی 1355 بود که بازیگری در سینما را با فیلم چشمان سیاه و در تلویزیون با سریال مختارنامه آغاز کرد. این بازیگر محبوب کشورمان در سریال کلاه پهلوی، مرضیه و در چشم باد و نردبام آسمان حضور درخشانی داشت و سالها به ایفای نقش در این عرصه پرداخت تا متاسفانه در سال 1399 بر اثر سرطان لوزالمعده در لندن در گذشت.
خلیلی دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه آکسفورد انگلستان بود و یک دورهٔ بازیگری را در مدرسه متد (Method School) واقع در لندن گذرانده بود.[۲] او نوهٔ دختریِ پروین سلیمانی بود و بازیگری در تلویزیون را با سریال مختارنامه (۱۳۸۹) ساختهٔ داوود میرباقری، و بازی در سینما را با چشمان سیاه ساختهٔ ایرج قادری آغاز کرد.
ارشا اقدسی
این هنرمند متولد ۱۴ اردیبهشت ۱۳۶۱ بدلکار و هنرپیشه ایرانی بود. او درطول حرفهٔ خود در فیلمهای گوناگونی ایفای نقش کردهبود. او بنیانگذار بدلکاران ۱۳ بود.
ارشا اقدسی روز چهارشنبه ششم مردادماه ۱۴۰۰ در جریان همکاری با یک پروژه سینمایی در بیروت و به هنگام ضبط صحنهای مربوط به چپکردن ماشین، به علت اشکال فنی و محاسباتی از لحاظ ایمنی و گارد کشی غیر استاندارد چارچوب و ستون خودرو در عملیات بدلکاری دچار حادثهای سنگین شد که به دنبال آن، او را به بیمارستانی در بیروت، لبنان، منتقل کردند. وی در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ در بیروت درگذشت.
با رضایت مادر وی اعضای بدن ارشا اقدسی جهت پیوند به بیماران نیازمند اهدا گردید. پیکر او، ساعت ۱۰ صبح روز جمعه، ۲۲ مرداد، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا و در کنار آرامگاه پیمان ابدی، دیگر بدلکار سرشناس که او هم بر اثر حادثه در صحنه فیلمبرداری درگذشت، به خاک سپرده شد.
ارشا اقدسی از دوران کودکی اش ورزش را دنبال میکرد و به دنبال فعالیتهای ورزشیاش، ورزش رزمی آی کیدو را فراگرفت و مربی آن شد.
در سال ۱۳۸۴ به دنبال موفقیتش در کسب بورسیه تحصیلی در رشتهٔ تربیت بدنی، عازم ایتالیا بود که از طریق یک آگهی برای دورههای بدلکاری با پیمان ابدی آشنا و در ایران ماند و بدلکاری را ادامه داد، تا جایی که توانست سرمربی کلاسهای بدلکاری پیمان ابدی و اولین مربی بانجی جامپینگ ایران و نیز اولین مربی تونل باد صبا در ایران شود.
پوپک گلدره
پوپک گلدره بازیگر سینما و تلویزیون متولد 8 مرداد 1350 بود که با بازی در سریال ساعت خوش کار حرفهای خود را آغاز کرد اما مجموعه دنیای شیرین دریا کاری بود که باعث دیده شدن او شد. سریال نرگس دیگر کار مشهور پوپک گلدره بود که متاسفانه با بازی او به پایان نرسید. این بازیگر پس از فیلمبرداری نیمی از سریال نرگس در یک سانحه رانندگی در منطقه سیسنگان به کما رفت و پس از هشت ماه در تاریخ 27 فروردین 1385 درگذشت.
او ابتدا در دبیرستان خیام و زیر نظر استاد درودی با بازیگری آشنا شد سپس با اخذ رتبه ۵۶ در کنکور دانشگاه سراسری، در رشته روانشناسی بالینی دانشگاه تهران پذیرفته شد و پایاننامهاش را در رشته تئاتر درمانی نوشت.
آزاده نامداری
آزاده نامداری مجری و تهیهکننده تلویزیون متولد 9 آذر 1363 بود که در سن 19 سالگی فعالیت خود را در شبکه زاگرس کرمانشاه آغاز کرده و سپس به تهران آمد. اجرای برنامه “تازه ها” او را به عنوان چهره جوان و با استعداد اجرا معرفی کرد. آزاده نامداری در فیلم سینمایی مالاریا به ایفای نقش پرداخت. این چهره دوستداشتنی در نوروز 1400 در سن 37 سالگی در منزل شخصی خود درگذشت.
ساناز کیهان
ساناز کیهان متولد 31 شهریور 1361 بود که در چند فیلم و سریال نقشآفرینی کرد. سریال خط قرمز مشهورترین کار او بود که در آن نقش مقابل شهرام حقیقتدوست را ایفا کرد. فیلم نان عشق موتور 100، سوگند، کلاهی برای باران، رفقای خوب و سریال همسفر و پای پیاده از دیگر کارهای ساناز کیهان است. این بازیگر 25 دی 1390 در 31 سالگی طی تصادفی در خیابان حسینیه ارشاد درگذشت.
علی سلیمانی
علی سلیمانی (۱۰ آبان ۱۳۴۹ – ۲۱ مرداد ۱۴۰۰) بازیگر، مجری و طراح دکور بود. او دارای مدرک کارشناسی نمایش با گرایش بازیگری از دانشگاه آزاد اسلامی بود. نخستین کار سینمایی وی سفر بخیر به کارگردانی داریوش مودبیان بود. سلیمانی عضو ثابت تیم فوتبال هنرمندان بوده و همچنین از سال ۱۳۷۰ به آموزشی کاراته و بازیگری میپرداخت. وی در مرداد سال ۱۴۰۰ به کرونا مبتلا شد و درگذشت.
شهرام عبدلی
شهرام عبدلی (۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۵ – ۶ اسفند ۱۴۰۱) بازیگر بود. شهرام عبدلی بیشتر در تلویزیون فعال بود و کمتر در آثار سینمایی ظاهر میشد. ورود او به تلویزیون با سریال همسفر (۱۳۷۹) آغاز شد و با بازی در سریال خط قرمز (۱۳۸۰–۱۳۸۱) به شهرت رسید. او بیشتر ایفاگر نقشهای ضدقهرمان بود.
شهرام عبدلی در مشهد در یک پروژه سریال خانگی به نام آسوده باش حضور داشت که در هتل دچار سردرد شدید و سرگیجه شد و به بیمارستان قائم مشهد مراجعه کرد. پس از سیتی اسکن مغز مشخص شد وی دچار خونریزی مغزی شده و بعد از چند ساعت به حالت کما رفت و پس از عمل جراحی هم نتوانست هوشیاری کامل بدست بیاورد. وی روز شنبه ۶ اسفند ۱۴۰۱ در بیمارستان قائم مشهد درگذشت.
محمود کاکاوند
محمود کاکاوند متولد سال ۱۳۵۶ بود که در سال ۱۳۸۱ در اثر یک سانحه در سن ۲۵ سالگی درگذشت. کاکاوند که علاوه بر بازیگری در عرصه ورزش نیز فعالیت داشت اولین بار با بازی در فیلم «سام و نرگش» به کارگردانی ایرج قادری و بازی محمد رضا گلزار در سال ۱۳۷۹ به شهرت رسید.او در این فیلم نقش عبد برادر نرگس و دوست سام را بازی میکرد.
شایعاتی در مورد خودکشی کاکاوند به گوش میرسید، اما اطلاعات دقیقی در مورد علت مرگ او در دست نیست. برخی گفته اند که وی در منطقه تهرانپارس زندگی کرده و دو سال بعد از ساخت فیلم سام و نرگس در اثر پرت شدن از طبقه چهارم به پایین جانش را از دست داده است.
حسن جوهرچی
حسن جوهرچی فرزند حمید در سال ۱۳۴۷ در جوادیه (تهران) با اصالتی اردبیلی متولد شد. وی لیسانس عکاسی از دانشگاه هنر تهران داشت. بازی در سینما را در سال ۱۳۶۷ با «فیل در تاریکی» که بعد از پانزده سال کامل شد شروع کرد. اولین بازی مطرح او در سینما در سال ۱۳۷۰ با فیلم برخورد به کارگردانی سیروس الوند بود. اما با بازی در سریال در پناه تو در سال ۱۳۷۳ به شهرت رسید. همسر او مهناز بیات، چهرهپرداز است. حسن جوهرچی در بیش از ۳۰ اثر هنری نقش ایفا کرده بود. وی در ماه رمضان سال ۱۳۸۹، مجری برنامه ماه عسل بود.
حسن جوهرچی در ساعت ۵ بامداد روز جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، پس از تحمل عارضهٔ کبدی و عفونت ریوی و کلیوی، به علت ایست قلبی در سن ۴۸ سالگی درگذشت.
عارف لرستانی
عارف لرستانی (۱۵ بهمن ۱۳۵۰ – ۲۶ فروردین ۱۳۹۶) بازیگر تئاتر و تلویزیون بود. با مجموعهٔ جنگ ۷۷ به کارگردانی مهران مدیری پا به عرصهٔ بازیگری گذاشت و پس از آن در چندین مجموعهٔ دیگر از جمله قهوه تلخ با او همکاری کرد. او روز شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ دچار ایست قلبی شد و درگذشت.
سید علی طباطبایی
سید علی طباطبایی (۲ آبان ۱۳۶۲ – ۸ شهریور ۱۳۹۴) بازیگر سینما و تلویزیون بود. علی طباطبایی در یکشنبه شب ۸ شهریور ۱۳۹۴ به یکباره دچار حمله قلبی شد و چیزی نگذشت که به علت ایست قلبی در منزل پدرش (تهران) درگذشت. پیکر وی روز سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ از مقابل درب منزل وی با حضور مردم و هنرمندان تشییع شد و در قطعه ۲۳۱ بهشت زهرا دفن شد.
source