شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

 

به گزارش شفقنا رسانه، «مرگ را زندگی می کنیم» تیتر روزنامه جهان صنعت است که در گفتگو با کارشناسان به بررسی تاثیر آلودگی هوا بر سلامت ایرانیان پرداخت. این روزنامه نوشت: «داریم خفه می‌شویم! به معنای واقعی دیروز هنوز صبح نشده بود، شاخص آلودگی هوا به ۱۶۲ رسید. البته که تا لحظه نگارش این گزارش به ۱۷۵ هم رسیده اما نکته جالب عادی‌سازی مسوولان مربوطه است که با وجود هشدارها، دیروز مدارس پایتخت را تعطیل نکردند ولی هنگامی که صدای سخنگوی دولت نیز در واکنش به آلودگی هوا در آمد و اعلام کرد که حاضر نیست، فرزنداش را در این هوا به مدرسه بفرستد، جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری تشکیل شد و در ساعات پایانی دیروز با تصویب کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران تمام مقاطع تحصیلی و ادارات استان تهران به جز دماوند و فیروزکوه چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل شدند. مدیریت بحران استان تهران نیز از پایتخت‌نشینان خواسته تا پایان هفته از تردد در فضای باز خودداری کنند. اگرچه شرکت‌های خصوصی، بانک‌ها و البته ما همچنان پابرجا هستیم و مانند برخی دیگر از اقشار جامعه آب شش داریم ولی به گفته عباس شاهسونی رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، استنشاق چنین هوایی معادل استعمال سه تا هفت نخ سیگار برای همه جمعیت مواجهه یافته با آلودگی از جمله کودکان است!»

روزنامه سازندگی هم صفحه یک متفاوتی کار کرد و عکس صفحه اول را تمام به تصویری از آلودگی هوا اختصاص داد و به نوعی اعتراض خود را نسبت به وضعیت خطرناک آلاینده ها بیان کرد.

«زاگرس را قبل از نابودی دریابیم» تیتر روزنامه پیام ما است که در گزارشی بر حفظ میراث طبیعی و زیست محیطی زاگرس تاکید کرد. این روزنامه نوشت: « زاگرس فقط یک اکوسیستم طبیعی نیست؛ بلکه شریان معیشتی و اقتصادی میلیون‌ها نفر از مردم ایران است. بیش از ۵۰ درصد جمعیت عشایری کشور و حدود ۲۰ درصد از کل جمعیت ایران به منابع تولیدی این منطقه وابسته‌اند. دامپروری، کشاورزی و صنایع‌دستی محلی همگی از نعمت‌های این اکوسیستم بهره‌مند می‌شوند. اما وابستگی بیش‌ازحد به زاگرس و بهره‌برداری بی‌رویه از منابع آن، سرنوشت این منطقه را به خطر انداخته است. چرای بیش‌ازحد دام‌ها، تغییر کاربری اراضی و وابستگی معیشتی به جنگل‌ها از جمله عواملی هستند که فشار مضاعفی بر این منطقه وارد کرده‌اند. زاگرس این روزها با تهدیداتی بی‌شمار روبه‌رو است که برخی از مهمترین آنها را مرور می‌کنیم.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…

source

توسط funkhabari.ir