شوهی یوشیدا، مدیر پیشین پلی‌استیشن، در اظهار نظری جنجالی درباره نینتندو سوییچ ۲ اعلام کرد، نینتندو در حال از دست دادن هویت اصلی خود است.

طبق گفته یوشیدا، تمرکز بیش از حد نینتندو بر قدرت سخت‌افزاری در کنسول جدید خود، باعث شده تا نوآوری که همیشه از نینتندو انتظار می‌رفت، کمرنگ شود.

یوشیدا که ۳۱ سال سابقه فعالیت در سونی را در کارنامه دارد و یکی از افراد کلیدی در راه‌اندازی پلی‌استیشن محسوب می‌شود، در مصاحبه‌ای با رسانه Easy Allies گفت:

نینتندو همیشه در حال خلق تجربه‌های جدید بود. طراحی سخت‌افزار و نرم‌افزار به‌صورت یکپارچه برای ارائه تجربه‌ای خاص. اما نینتندو سوییچ ۲ فقط نسخه‌ای قوی‌تر از سوییچ قبلی است.

وی افزود، سوییچ ۲ با صفحه‌نمایش بزرگ‌تر، وضوح 4K نرخ فریم 120fps و پردازنده قدرتمندتر عرضه می‌شود؛ اما این‌ها مواردی است که شرکت‌هایی مثل سونی و مایکروسافت همیشه انجام می‌دهند. نینتندو با چنین رویکردی شبیه سایرین می‌شود.

او همچنین اشاره کرد که اگرچه قدرت بالاتر نینتندو سوییچ ۲ باعث ورود بازی‌هایی مثل Elden Ring به این پلتفرم می‌شود، اما برای گیمرهایی که قبلا این بازی‌ها را روی پلی‌استیشن یا ایکس‌باکس تجربه کرده‌اند، چیز جدیدی ارائه نمی‌دهد.

البته نینتندو در این کنسول بی‌نوآوری هم نبوده است. کنترلرهای Joy-Con 2 با پشتیبانی از ماوس، چت درون بازی با قابلیت اشتراک‌گذاری تصویر و ویژگی Game Share برای بازی چندنفره با یک نسخه از بازی از جمله نوآوری‌های جذاب سوییچ ۲ محسوب می‌شوند.

نینتندو سوییچ ۲ قرار است در تاریخ ۵ ژوئن ۲۰۲۵ (۱۵ خرداد) عرضه شود. با این حال، سوالی که ذهن بسیاری را درگیر کرده این است، آیا نینتندو با تمرکز بر قدرت سخت‌افزاری، اصالت خود را فدای رقابت کرد؟

نظر شما درباره اظهار نظر شوهی یوشیدا و رویکرد نینتندو چیست؟

source

توسط funkhabari.ir