به گزارش بازیگر 360 ، ژانت یانگ، رئیس آکادمی اسکار، که خود یک تهیه‌کننده آمریکایی‌تبار چینی با سابقه فعالیت طولانی در هر دو صنعت سینمایی است، در سخنرانی خود در جشنواره فیلم پکن بر نقش بی‌بدیل سینما در ایجاد پل‌های فرهنگی میان ملت‌ها تاکید کرد. او با اشاره به تجربیات شخصی و حرفه‌ای خود، خوش‌بینی‌اش را نسبت به تبادل فرهنگی نه تنها میان چین و آمریکا، بلکه در سطح جهانی ابراز کرد.

یانگ که تنها چند ماه دیگر از دوره ریاستش بر آکادمی باقی مانده، در این پنل تخصصی به دستاوردهای پیشگامانه‌اش در معرفی سینمای چین به مخاطبان غربی و تسهیل تولیدات هالیوودی در چین، از جمله فیلم‌های «امپراتوری خورشید» استیون اسپیلبرگ و «آخرین امپراتور» برناردو برتولوچی، اشاره کرد.


ملیس پی

رئیس آکادمی اسکار در ادامه سخنان خود به این نکته پرداخت که با وجود افزایش توجه جهانی به سینمای بین‌المللی، تعداد نمایندگان سینمای چین در میان حدود ۱۱ هزار عضو آکادمی همچنان به طور چشمگیری کم است. او موفقیت فیلم کره‌ای «انگل» در سال ۲۰۲۰ را که برای اولین بار توانست جایزه اسکار بهترین فیلم را به یک اثر غیرانگلیسی‌زبان اختصاص دهد، نمونه‌ای بارز از این تغییر رویکرد جهانی دانست.

یانگ همچنین به نقاط عطف مهم در صنعت فیلم چین اشاره کرد و فیلم «گم‌شده در تایلند» (۲۰۱۲) را مثال زد که با بودجه‌ای محدود توانست فروش خیره‌کننده‌ای بیش از ۲۰۰ میلیون دلار داشته باشد و برای اولین بار فروش داخلی سینمای چین را از مرز یک میلیارد دلار عبور دهد.

رئیس آکادمی اسکار با اشاره به موفقیت داستان‌هایی از آسیایی‌های مهاجر در سال‌های اخیر در جوایز اسکار، از جمله فیلم «همه‌چیز، همه‌جا، به‌یکباره» که برنده هفت جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم شد و همچنین نامزدی فیلم‌های «زندگی‌های گذشته» و «میناری» در همین بخش، به پتانسیل بالای داستان‌های با اصالت فرهنگی برای ارتباط با مخاطبان جهانی تاکید کرد. او همچنین به موفقیت اخیر فیلم چینی «سگ سیاه» در جشنواره کن اشاره کرد.

یانگ خطاب به فیلمسازان چینی گفت: «این فرصتی شگفت‌انگیز است تا جهانی شوند، در سطح بین‌المللی همکاری کنند، آثارشان را به بازار جهانی برسانند و شاید با هنرمندان مهاجر چینی کار کنند تا داستان‌هایی چندلایه خلق کنند که هم نمایندگی واقعی‌تری از چین ارائه دهند و هم تأثیر جهانی عمیق‌تری بگذارند.»

او با اشاره به تحول صنعت فیلمسازی جهانی از طریق فناوری‌های نوین و پلتفرم‌های آنلاین، نوآوری و همکاری فرامرزی را راهبردهایی اجتناب‌ناپذیر در بازار رقابتی امروز دانست و تاکید کرد که فیلمسازان چینی با پیشینه‌ای غنی از همکاری با هنرمندان بین‌المللی می‌توانند صدای داستان‌گویی چینی را تقویت کرده و فرصت‌های اقتصادی قابل‌توجهی را ایجاد کنند.

رئیس آکادمی همچنین انیمیشن «نژا ۲» را یک پدیده فرهنگی نیرومند و نقطه عطفی هیجان‌انگیز خواند و در پایان با ابراز امیدواری برای کسب جایزه اسکار بهترین فیلم توسط یک فیلم چینی در آینده نزدیک، گفت که شخصاً با شور و شوق برای آن کف خواهد زد.

source

توسط funkhabari.ir